World Government Summit 2022: De nieuwe financiële wereldorde staat op het punt te veranderen in een dramatische nieuwe richting

Verwar het nieuwe programmeerbare geldsysteem niet met Bitcoin of andere cryptovaluta! Het enige dat het gemeen heeft, is dat het gebaseerd zal zijn op blockchain technologie.

Eindtijdnieuws.com
2 april 2022

 

De World Government Summit 2022 werd deze week gehouden in Abu Dhabi, Dubai.
Illuminist Dr. Pippa Malmgrem, een Amerikaanse topeconoom, die als speciaal adviseur van voormalig president George W. Bush diende, legde er een verklaring af. Het bevestigt dat een geldloze samenleving snel dichterbij komt, maar daar blijft het niet bij.

Malmgren verklaarde:

“We staan ​​aan de vooravond van een dramatische verandering, – en ik zal dit dapper zeggen – we staan ​​op het punt het traditionele systeem van geld en boekhouding te verlaten, en een nieuw systeem in te voeren. En de nieuwe, – de nieuwe boekhouding – is wat we ‘blockchain’ noemen. Het betekent digitaal. Het betekent een bijna perfecte registratie hebben van elke afzonderlijke transactie, die in de economie plaatsvindt, wat ons veel meer duidelijkheid zal geven over wat er gaande is.”

 

Wie is Pippa Malmgren?

Ze is een globalist en deel van de elite. Haar vader, Harald Malmgren, was een senior adviseur van de presidenten John F. Kennedy, Richard Nixon, Lyndon Johnson en Gerald Ford. Pippa heeft ook presidenten en premiers over de hele wereld geadviseerd. Een van haar favoriete onderwerpen van de afgelopen twee jaar was: ‘Het Voordeel van COVID’. Net als Klaus Schwab op het World Economic Forum (WEF), ziet zij COVID als een ‘kans’ om de wereld te transformeren!

Volgens haar website:

Dr. Malmgren brengt eenvoudige zingeving naar de complexiteit van de wereldeconomie, geopolitiek en technologie. Ze adviseerde Presidenten en Premiers, was medeoprichter van een bekroond technologiebedrijf, werkte in financiën en vermogensbeheer, en diende als rechter in de Queen’s Enterprise Awards competitie en als regelgever van technologienormen.
Ze doceerde aan Sandhurst, Duke Fuqua GEMBA, INSEAD, UT Austin, en de Tsinghua University in Peking. Dat is een hele mond vol.
Op haar website word je al snel ‘begroet’ met haar boek, met op de cover de bekende zwarte zonaanbidding en piramide. Verder zien we stoelen met rode bekleding, en waarschijnlijk nog veel meer Illuminati symboliek. 

Het nieuwe geldsysteem zal ook programmeerbaar zijn

Het nieuwe geldsysteem, waar zij zo ontzettend enthousiast over is, zal niet alleen digitaal zijn! Het zal ook gecentraliseerd en programmeerbaar zijn. Verwar het niet met Bitcoin of andere cryptovaluta! Het enige dat het gemeen heeft met andere cryptovaluta is, dat het gebaseerd zal zijn op blockchain technologie.

Dus wat bedoelt de Illuminati met ‘programmeerbaar’ geld?

Dit betekent dat de centrale banken de volledige controle over ons geld zullen hebben. Bovendien kunnen ze het geld zó programmeren, dat het alleen nog maar aan bepaalde items kan worden uitgegeven en/of op bepaalde plaatsen.

Heeft u bijvoorbeeld de afgelopen maand teveel wapens of te veel munitie gekocht?
Of misschien heeft u teveel reizen gemaakt en te veel benzine gebruikt?
Nu, de overheid zal ons geld gemakkelijk kunnen laten herprogrammeren, om toekomstige aankopen aan banden te leggen. Ja, de mogelijkheden zijn eindeloos, zoals Dr. Vernon Coleman ons reeds verklapte!

Conclusie

Zodra we digitaal programmeerbaar geld hebben, en waar en hoe wij ons geld ‘mogen’ uitgeven, hangt dus af van onze sociale kredietscore. Want dit geld wordt gekoppeld aan ieders persoonlijke digitale identiteit. Deze digitale ID markeert de andere pijler van de nieuwe digitale economie, waar ze ons nog niet echt over hebben verteld. Volgens documenten op het World Economic Forum, weten we echter dat het eraan komt.

De Great Reset of Grote Reset hangt af van twee dingen:

1  De oprichting van een wereldwijde digitale valuta
2  Een wereldwijde digitale identiteit (ID) voor elke man, vrouw, en elk kind

Malmgren zegt het ons gewoon recht in het gezicht

Dat systeem staat voor de deur. En als het er eenmaal is, markeert het het begin van het einde, want niemand mag kopen of verkopen zonder een gedigitaliseerde hybride te worden en het merkteken van het beest aan te nemen.

De overgrote meerderheid van de mensen zal helaas blindelings in deze digitale val lopen, die door de Illuminati is opgezet, om er later spijt van te krijgen. Ze zullen alle zeggenschap over hun lichaam verliezen en zich moeten onderwerpen aan eindeloze boosters. Ook zullen ze de controle over hun geest verliezen. Onafhankelijke kritische denkers en vooral Christenen zullen worden geweerd en vervolgd. Waarom? Omdat vrij denken niet langer is toegestaan.

Ze hebben ons van te voren verteld wat ze gaan doen

Ze hebben ons verteld dat er ernstige voedseltekorten zullen ontstaan.
Ze hebben ons verteld dat ze werken aan een nieuwe digitale valuta.
Ze hebben ons verteld dat er een grote cyberaanval aankomt, die ons bank- en financiële systeem zal treffen, zodat ze het nieuwe digitale geldsysteem kunnen invoeren.

 

Bron:

Website run by Freemason: LeoHohmann.com

You may also like