Onzichtbare tattoo ontwikkeld om u te kunnen controleren op vaccinaties

Nazi Bilderberger Bill Gates ontwikkelt nieuwe tattoo om te controleren op vaccinaties. Aangezien tatoeages meer en meer in de maatschappij worden gebruikt, zou het geen verrassing moeten zijn dat de grote farmaceut deze nieuwste ‘draagbare’ oplossing graag wil uitrollen.

Om er zeker van te zijn dat u al uw vereiste doses overheidsvaccins heeft gehad, hebben wetenschappers van Massachusetts Institute of Technology (MIT) een nieuwe inkt gecreëerd, die in de huid kan worden ingebed en die kan worden gelezen met behulp van een speciale infrarode smartphone-camera-app.

Tatoeage inclusief vaccin

De onzichtbare ‘tatoeage’ bij het vaccin is een patroon, dat bestaat uit minuscule kwantumstippen – kleine halfgeleidende kristalletjes die licht weerkaatsen – die gloeien onder infrarood licht. Het patroon  en het vaccin worden in de huid gebracht met behulp van hi-tech oplosbare micronaalden, die gemaakt zijn van een mengsel van polymeren en suiker.
Met andere woorden, ze hebben een geheime manier gevonden om het vaccinatiedossier rechtstreeks in de huid van een patiënt in te bedden in plaats van het elektronisch, of op papier te documenteren. In gebieden waar papieren vaccinatiekaarten vaak verloren gaan of helemaal niet bestaan, en elektronische databanken ongehoord zijn, zou deze technologie de snelle opsporing van de vaccinatiegeschiedenis van de patiënt mogelijk kunnen maken, om ervoor te zorgen dat elk kind gevaccineerd wordt. In wezen is dit nieuwe technologie, die openbare beheerders, wetshandhavers en werkgevers in het bedrijfsleven in staat kan stellen om binnen enkele seconden te controleren of u geen ‘gevaar voor de rest van de gemeenschap’ vormt.

Financiering nieuwe vaccin-tatoeage technologie

Interessant is dat de financiering voor deze nieuwe vaccin-tatoeage technologie afkomstig is van de Bill & Melinda Gates Foundation, dat het onderzoek heeft gefinancierd.
Volgens een wetenschappelijk Amerikaans verhaal kwam het project tot stand na een direct verzoek van Microsoft oprichter Bill Gates zelf, die persoonlijk betrokken is geweest bij de inspanningen om polio en mazelen uit te roeien door middel van vaccinaties. Deze nazi Bilderberger wil met vaccineren 10 tot 15% van de bevolking vermoorden = uitroeien = genocide, en uiteraard veel geld verdienen.

Het gebruik van tatoeages voor het toedienen van vaccinproducten is echter niet nieuw.

Waarschijnlijk zijn MIT en de Gates-familie geïnspireerd door een programma, dat meer dan 10 jaar geleden is gestart, waarbij een groep Duitse wetenschappers is begonnen met het gebruik van tatoeages op muizen, als middel om een nieuwe generatie experimentele DNA-vaccins te leveren, in het bijzonder met het Human Papilloma Virus (HPV)-vaccin.

Bill & Melinda Gates Foundation onder zware kritiek

Opgemerkt moet worden dat de Bill & Melinda Gates Foundation onder zware kritiek zijn gekomen voor een agressief HPV-vaccinatie ‘gezondheidsproject’ in India, dat er volgens lokale rapporten toe heeft geleid dat veel jonge meisjes ziek zijn geworden, met inbegrip van enkele sterfgevallen.

In 2009 werden verschillende scholen voor inheemse kinderen in het Khammam district in Telangana – toen nog een deel van het onverdeelde Andhra Pradesh – locaties voor observatiestudies voor een baarmoederhalskankervaccin, dat werd toegediend aan duizenden meisjes tussen negen en vijftien jaar oud. De meisjes kregen dat jaar in drie rondes het vaccin tegen het Human Papilloma Virus (HPV) toegediend, onder toezicht van ambtenaren van de staatsgezondheidsdienst. Het gebruikte vaccin was Gardasil, vervaardigd door Merck. Het werd toegediend aan ongeveer 16.000 meisjes in het district, van wie velen in door de staat gerunde hostels verbleven, die bedoeld waren voor inheemse studenten.

Maanden later begonnen veel meisjes ziek te worden en in 2010 stierven er vijf van hen. Er werden nog twee sterfgevallen gemeld uit Vadodara, Gujarat, waar naar schatting 14.000 kinderen, die op scholen voor inheemse kinderen studeerden, ook werden ingeënt met een ander merk HPV-vaccin, Cervarix, dat door GSK werd geproduceerd. Vroeger in de week meldde Associated Press dat scores van tienermeisjes in het ziekenhuis werden opgenomen in een kleine stad in het noorden van Colombia, met ziekte symptomen, bijwerkingen van Gardasil.
Dit tragische incident is slechts één van de vele gedocumenteerde gebeurtenissen, waarbij Gardasil betrokken was.

Kinkhoest uitgebroken op school met 100% gevaccineerden

Het MIT onderzoek werd gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. De multimiljardair heeft de persoonlijke ambitie, om iedereen te vaccineren, en ook in de Derde Wereld ziekten, zoals polio en de mazelen, uit te roeien. Althans, dat is de officiële verklaring.

Maar dat vaccins op zijn best onbetrouwbaar zijn, blijkt maar weer eens in Texas, waar op een school, met een vaccinatiegraad van 100%, kinkhoest is uitgebroken, wat volgens de overheid en ‘Big Pharma’ dus onmogelijk zou moeten zijn. En artsen ‘staan voor een raadsel’, waarom steeds meer kinderen toch ziek worden.

Er zijn echter talrijke bronnen van onafhankelijk onderzoek en gegevens die nu beschikbaar zijn, die aangeven hoe het voorschrijven van vaccins een ernstig gezondheidsrisico kan opleveren.

 

Bron:

http://www.pensioenactivist.nl/nazi-bilderberger-bill-gates-mit-ontwikkelt-nieuwe-tattoo-id-om-te-controleren-op-vaccinaties/

You may also like