COVID-19 vaccin, transhumanisme en Mens 2.0: een wake-up call voor de wereld

UPDATE 10-03-2023  New Ager Dr. Carrie Madej, een specialist in interne geneeskunde, beweert dat het COVID-19 vaccin je DNA zal veranderen. Houd in gedachten dat zij een CON is, een SHILL, die beide kanten bespeelt, verbonden met de VN!

Zij heeft meer ca. 20 jaar ervaring op medisch gebied en studeerde in 2001 af aan de Kansas City Universe of Medicine Bioscience College of Osteopathic Medicine medische school.

Deze arts onderzocht het Corona vaccin, en slaat alarm: “Ze liegen!”

“Dit is een compleet nieuw vaccin. Dit is iets heel anders dan het griepvaccin”, zegt ze in een video op YouTube. “Het vaccin verandert de manier waarop wij leven, wie wij zijn en wat wij zijn. En dat gaat heel snel.”

Transhumanisme

Ze merkt op dat mensen als Elon Musk van SpaceX, en Ray Kurzweil van Google, grote voorstanders zijn van transhumanisme, een versmelting van de mens met kunstmatige intelligentie.

Moderna maakt een eerste vaccin voor mensen.

Moderna, een bedrijf dat hard werkt aan een Coronavaccin, is opgericht door Derek Rossi, een bioloog die zich vooral bezighoudt met genetische manipulatie. Het bedrijf heeft nog nooit eerder een vaccin of medicijn voor mensen gemaakt! Moderna kwam recentelijk negatief in het nieuws, omdat het Coronavaccin bij alle proefpersonen, die een hoge dosis kregen, tot bijwerkingen had geleid. Ook 80 procent van de mensen, die een lage dosis kreeg toegediend, kreeg last van bijwerkingen. “En we weten nog niet eens, wat de bijwerkingen op de lange termijn kunnen zijn. Het is niet zonder risico”, zegt Dr. Madej.

Luciferase, afgeleid van Lucifer

Het vaccin wordt toegediend door middel van een pleister met oplosbare micronaalden. Die pleister bestaat uit hydrogel, het enzym Luciferase en het vaccin zelf. De vaccinontwikkelaars stellen dat het vaccin ons DNA, ons genoom niet zal veranderen. “Dat is niet waar. Ze liegen!”, zegt Dr. Madej. “Het vaccin brengt een stuk kunstmatig DNA of RNA in ons lichaam. Omdat het kunstmatig is, kun je er patent op aanvragen. Zijn Moderna, de Bill & Melinda Gates Foundation en het ministerie van Defensie straks eigenaar van een deel van ons genoom?”

Luciferase, from Lucifer

Het enzym Luciferase – afgeleid van Lucifer – zorgt ervoor dat je met een speciale app op je smartphone het gebied rond de pleister kunt scannen, als bevestiging dat je bent gevaccineerd. “Het geeft je ook een nummer. Je bent vanaf dat moment een product.”

Hydrogel, gebaseerd op nanotechnologie, microscopische robots

Tot slot hydrogel, dat ontwikkeld is door DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), een instituut van het Amerikaanse Ministerie van Defensie, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van militaire technologie. Dr. Madej legt uit: “Hydrogel is gebaseerd op nanotechnologie, microscopische robots, die kunnen worden gekoppeld aan kunstmatige intelligentie”.

Het Coronavaccin is daarom verre van veilig en ze vindt het kwalijk, dat hier geen aandacht voor is in de reguliere media. “Ga zelf op onderzoek uit! Waarom houdt het leger zich bezig met onze vaccins?”

 

COVID-19 vaccine, transhumanism and Human 2.0: A wake-up call to the world

In de banned video (reposted) gaat de arts ook dieper in op de rol van Bill Gates, onder andere.

 

You may also like