Dokter waarschuwt: nieuw COVID-19 vaccin zal uw DNA veranderen

UPDATE 28-02-2023  New Ager en gecontroleerde oppositie Dr. Carrie Madej: ik heb belangrijk nieuws. Iedereen moet dit weten. Ik hoop dat je wilt nadenken over wat ik ga vertellen. Ik bestudeer al 20 jaar de effecten van vaccins. Ik ben erg gefocust op dit onderwerp, omdat er veel onwaarheden worden verkondigd en veel dingen niet kloppen. Dingen worden verzwegen en ik wil dit graag met je delen.

 

Facebook verwijdert veel van mijn berichten en van andere artsen. Ik wilde eigenlijk ophouden met mijn Facebook account. Maar er wordt zoveel verzwegen en ik wil de waarheid duidelijk maken om daarmee onze gezondheid veilig te stellen! Deze informatie is van levensbelang en daarom ben ik maar niet met Facebook gestopt. Zoveel mogelijk kennis delen, maakt echt een groot verschil! Dus geef dit ook door aan je vrienden en familie.

‘Dit kan niet waar zijn, dit gebeurt niet.’

Op wat ik je nu ga vertellen, zul je waarschijnlijk reageren met: ‘Dat kan niet, dit gebeurt allemaal niet, want ik vertrouw de overheid en ik vertrouw de Bill Gates Foundation’. Veel artsen, wetenschappers en biologen hebben dit al naar buiten willen brengen. Ze hebben dit jarenlang geprobeerd, maar ze worden op de een of andere manier steeds doodgezwegen!
Veel van mijn collega’s en ikzelf hebben vaak pogingen gedaan om het complete verhaal te vertellen, meestal tevergeefs. Daarom zie je ook geen professionals naar buiten komen met echte feiten. Af en toe komt één iemand met een artikel, maar niet de hele groep artsen. Het gaat om te veel geld, en ons wordt ook de mond gesnoerd. We hebben in de geneeskunde duidelijk geen vrijheid van meningsuiting. Ik ga me in dit interview focussen op de COVID-19 vaccinatie.

 

Watch: Doctor warns New COVID-19 vaccine will alter your DNA

 

Ik wil jullie een belangrijke vraag stellen: Wat betekent het voor jullie om een gewoon gezond mens te zijn?

Ik ga namelijk vertellen wat de ingrediënten van de COVID-19 vaccinatie zijn. We worden erg misleid door de media. Dus ik deel hier mijn kennis; dan kun je zelf je conclusies trekken. Ga op basis van deze kennis zelf maar eens op onderzoek uit.

Wat is DNA en hoe herschrijf je DNA?

Iedereen heeft genoeg DNA in zijn of haar lichaam, oplopend tot 10 miljard mijl. Dat is ongeveer 35.000 terabytes aan gegevens, ofwel zo’n 35 miljoen uur aan HD video. Welke informatie bevat je DNA? Het is een blauwdruk voor je leven. Hoe je lichaam functioneert. Hoe het groeit. Hoe het onze gedachten en herinneringen reproduceert.

Je kunt je DNA vergelijken met een computercode of binaire code. Een kleine verandering in die code kan grote veranderingen tot gevolg hebben! Je kunt een genoom invoegen, zodat je iets extra’s in de code kunt doen. Je kunt er een genoom uithalen; dan mis je er eentje. Je kunt ook een deel van een genoom in een ander gebied plaatsen. En je kunt een genoom van een synthetisch of ander organisme nemen en dat gebruiken om een deel van het menselijk genoom te vervangen.
Als je dit doet, herschrijf je de genetische code. Je schrijft je eigen softwareprogramma. En hoeveel zou er aan die code moeten veranderen, om als niet-menselijk te worden beschouwd? Zou dat ethisch en legaal zijn? Ik vind het heel belangrijk om dit onder de aandacht te brengen en te bespreken, omdat ze deze technologie dit jaar proberen uit te rollen. Het wordt ook een technische, synthetische of genetisch gemodificeerde cellijn genoemd… deze termen gebruiken ze ervoor. Het is jargon, dat je moet proberen te begrijpen.

Wat is een patent?

Alles wat uit de natuur komt, kan niet worden gepatenteerd en levert dus geen geld op! Het zijn wilde vruchten, groenten of kruiden. Maar iets dat aangepast, dat bewerkt is, kan wel worden gepatenteerd. Ze knoeien wat met de moleculen, ze voegen iets toe, en het is niet natuurlijk meer. Dan kunnen ze er geld aan verdienen. Ze vragen een patent aan en patenten leveren miljarden op! Want dan is het een uniek product. Gezond of niet, dat maakt niet uit; het brengt geld op!

Een goed voorbeeld is Monsanto.

Dit bedrijf kan zaden genetisch aanpassen. Daarmee heeft het iets gemaakt dat niet meer op de natuur lijkt. Het kan dus gepatenteerd worden en geld opleveren. Je ziet dan tomaten en mais in de supermarkt, die er exact hetzelfde uitzien als wilde groenten, maar het niet zijn. Ze hebben iets veranderd. Dus aan de buitenkant ziet het er hetzelfde uit, maar van binnen is het niet hetzelfde meer. Daarom bezit Monsanto de zaden en hebben zij er controle over.

Kunnen wij mensen straks ook gepatenteerd worden?

Vertaal dit maar eens door naar een menselijke cellijn of naar een mens. Dit zou kunnen betekenen, dat wij als mens gepatenteerd kunnen worden, of dat onze menselijk cellijnen gepatenteerd kunnen worden. En als het eenmaal gepatenteerd is, moeten we eigenaren hebben. Je ziet waar ik heen wil…

genetic engineering of humans

 

Wat als ons DNA wordt gemodificeerd met genen van een andere soort?

Zijn we dan nog steeds menselijk? Is dit transhumanisme? En wat als ons DNA genoom gewijzigd is? Als het vervolgens gepatenteerd wordt en eigendom van iemand is? Mensen, dit is geen Science Fiction film of een toekomstige gebeurtenis. Het zijn feiten die zich vandaag afspelen!
Dit heet recombinant DNA en recombinant RNA-technologie. En het wordt voorgesteld voor de COVID-19 vaccinatie.

Dit DNA-vaccin, het COVID-19 vaccin, is nooit eerder gebruikt op mensen.

De coronavirus COVID-19 vaccins zijn ontworpen voor het maken van ons genetisch gemodificeerde organisme. Dat is hetzelfde jargon en dezelfde terminologie, die voor Monsato zaden worden gebruikt. Dus de koploper in ontwikkeling van recombinant DNA technologie is Inovio, die wordt ondersteund door de Bill Gates Foundation. Glaxo Smith Kline, Sanofi en ook Moderna doen mee en die worden ook ondersteund door de Gates Foundation.

Ik herhaal, dit soort vaccinaties is nóóit eerder op mensen gebruikt! Men wil dus een vaccinatie verplichten, die nooit eerder op mensen is gebruikt. Er worden proeven met vaccins gedaan op een niveau en in een tempo dat ik nog nooit eerder heb gezien. Ze slaan de dierproeven over. Ze gaan rechtstreeks over op menselijke proeven. Er is helemaal geen goede wetenschappelijke methodologie. Er is voor geen enkel vaccin een gerandomiseerd placebo gecontroleerd onderzoek. En dat is een gouden regel voor elke therapie, die de FDA moet goedkeuren. Er wordt geen degelijk wetenschappelijk protocol gevolgd om er zeker van te zijn dat een vaccin veilig is, om er zeker van te zijn dat het daadwerkelijk werkt.

Fabrikanten van vaccins kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schadelijke gevolgen.

De producenten van vaccins zijn in het algemeen vrijgesteld van aansprakelijkheid. Dus als je bijwerkingen krijgt, of het vaccin een of andere aanval of verlamming veroorzaakt, kan deze groep niet aansprakelijk worden gesteld! Ze zijn ook vrijgesteld van gerandomiseerde controleproeven. Ze doen dit niet alleen met de COVID-19 vaccins, maar ook met andere vaccins!
Dan kunnen ze gewoon zeggen: “We hebben het MMR-vaccin al eerder gehad”. Wat voor mentaliteit is dit? Ik kan niet geloven dat ze zo slordig omgaan met geneeskunde. Een kleine verandering in je DNA kan al grote veranderingen met zich meebrengen.

Ze zijn ook vrijgesteld van bewijsmateriaal, om aan te tonen dat deze middelen zullen doen wat de zeggen te zullen doen. Ze hoeven bijvoorbeeld alleen maar te bewijzen dat het vaccin antilichamen aanmaakt. Maar dat je antilichamen hebt, wil nog niet zeggen dat je ook immuun voor iets bent. Dat weten we niet. We weten niet of dit werkt bij de bevolking. Bij een echte studie moeten ze dat aantonen. Dat doen ze nu niet; daar hebben ze geen tijd voor, zeggen ze. Dus de vaccins werken mogelijk helemaal niet.

Kankerverwekkend?

We moeten ons dus afvragen wat het doel van het COVID-19 vaccin is. Ook belangrijk om te weten, is dat veel vaccins MRC 5 ingeschakelde foetale cellijnen van de jaren ‘60 gebruiken. Dit is een onsterfelijk gemaakte cellijn. Die sterft dus niet. Met andere woorden: het is een cel die het vermogen heeft verloren om door apoptose* te gaan. En een cel, die dat proces van doodgaan niet kan doorstaan, wordt kanker genoemd. Dat is de definitie van kanker.

* apoptose is celdood. Natuurlijk celproces dat leidt tot het afsterven van cellen, die een afwijking vertonen en daardoor niet meer goed functioneren. Dus doordat ze met veel onbegrijpelijke woorden strooien, besef je niet dat er een kankercel gebruikt wordt! Een andere term voor geaborteerde foetale cellen zijn diploïde cellen. Hier gebruiken ze ook andere termen voor. Ik behandel de twee belangrijkste.

Sommige vaccinaties die deze kankerachtige cellijnen gebruiken, zijn MMR (zoals mazelen, rubella, de bof, rode hond, waterpokken, gordelroos, hepatitis A en B en polio).

Verhoogde kans op kanker volgens Italiaanse wetenschappers

Er is een Italiaans rapport dat onderschreven wordt door de Italiaanse regering en Corvelva, een groep Italiaanse wetenschappers. Ik vertelde al wat de conclusies waren over een paar vaccins, die ik net noemde. Deze wetenschappers verklaren dat dit vaccin de kans verhoogt dat iets verandert, met andere woorden: dat het een verhoogd risico op kanker geeft.
Dus er is een verhoogd risico op mutagenese of mutante genen, en een verhoogd risico op de overdracht van levende infectie. Dit is algemeen bekend. Vaak zouden er bacteriën zijn. Dat is een contaminant of een mycoplasma pneumoniae: een veel voorkomende bacterie die verontreinigend is. Dit heeft niets met het vaccin te maken, maar die bacterie zit er wel in! Dus je krijgt een infectie bovenop het vaccin.

Potentieel biowapen

Het resultaat van wat ik allemaal onderzocht heb en nu aan jullie vertel, zou als een biowapen kunnen worden gebruikt. Ze injecteren kanker in je lichaam, samen met zeer giftige stoffen, zoals kwikderivaten, aluminium afgeleiden en andere giftige stoffen. Daarnaast is er dan nog het synergetische effect. Stel, je hebt één vaccin met een bekend aantal bijwerkingen en je injecteert dat binnen een bepaalde tijd, samen met een ander vaccin met een bekend aantal bijwerkingen, in een menselijk lichaam…
Dan krijg je niet alleen A plus B, maar die twee samen kunnen ook nog een synergetisch effect hebben. De nadelige effecten daarvan kunnen wel honderd keer groter zijn! Er zijn geen studies gedaan naar de effecten van verschillende vaccins samen, en we weten ook niet wat de effecten van het COVID- 19 vaccin zijn. De pediatrische populatie is absoluut het meest vatbaar, omdat het immuunsysteem van kinderen nog niet volgroeid is.

Coronavirus - bio weapon


Waarom worden vaccins zo gepusht?

Als het huidige onderzoek en het bewijsmateriaal zo gebrekkig is, moeten we gewoon de geldstroom volgen. Bill Gates heeft veel bedrijven gesponsord, maar ook betaald voor onderzoek:

* In 2011 kreeg het Duitse bedrijf Curevac 33 miljoen dollar voor onderzoek en ontwikkeling van RNA vaccins.

* In 2013 kreeg Moderna Therapeutics 25 miljoen voor onderzoek en ontwikkeling van RNA vaccins.

* In 2015 kreeg Inovio 45 miljoen voor hun DNA-vaccins, waarover het bedrijf vermeldde dat het DNA-nanotechnologie gebruikt. Nanotechnologie gebruikt microscopisch kleine, robotachtige organismen. Al deze bedrijven werden gesteund door de Bill Gates Foundation, of worden ermee in verband gebracht.

 

Bedrijven hebben geen licentie

Belangrijk te weten is, dat deze bedrijven geen licentie voor menselijk gebruik van die producten hebben gekregen. Dit komt, omdat de vaccins onvoldoende immuniteit gaven bij proeven met mensen. Nogmaals, voldoende immuniteit betekent alleen dat je een bepaalde hoeveelheid antistoffen hebt. Dit laat weer zien, dat iemand in het openbaar niet volledig immuun is voor welke bacterie, virus of ziekte de vaccins willen beschermen. Er wordt alleen in vitro, in een reageerbuis, gekeken hoeveel antilichamen er zijn. Dat is geen goed wetenschappelijk bewijs voor de werkzaamheid van deze vaccins.

Ze willen controle over het menselijk brein

In 2010 werd in het Pentagon geavanceerd onderzoek gedaan. Het project concentreerde zich op DNA- en RNA-vaccins. Er werd een synthetisch DNA-vaccin ontwikkeld dat kan worden toegediend via niet-invasieve elektroporatie… een soort sticker met micronaalden; je voelt het nauwelijks in je huid. “Het is om mensen op genetisch niveau te versterken en te ondermijnen’’, zeiden ze. Dit is ongeveer in hetzelfde jaar dat Bill Gates begon met het stevig financieren van de DNA- en RNA-bedrijven, die ik heb genoemd.

In 2012 erkende DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) het ontwikkelen van een hersenmachine-interface.

Dat is Artificial Intelligence (AI), een kunstmatig neuraal netwerk met het vermogen om te communiceren, door alleen te denken of om op afstand beïnvloed of gecontroleerd te worden. Dat is net zoiets als slimme domotica in je woning. Je kunt daarmee bijvoorbeeld je airco, fornuis of tv aanzetten door eraan te denken. Je gedachten zijn dan als het ware een WiFi. ‘Dat klinkt cool’, denk je misschien. Maar bedenk wel: aan elk voordeel kleeft ook een nadeel. Want wat als het slimme huis ook opdrachten aan jou kan geven? Dit hangt allemaal met elkaar samen.

DARPA brain machine interface to connect your brain to a computer

 

De technologie om je herinneringen en gedachten te herschrijven: Next-gen

Er is nog een ander programma. Next-gen, niet-chirurgische nanotechnologie, omvat niet invasieve of minimaal invasieve hersencomputerinterfaces, om direct in je hersenen te lezen en te schrijven. Weten jullie wat dit betekent? Zelfs nu ik dit al een tijdje weet, ben ik er nog steeds van onder de indruk. Dit wil zeggen, dat ze je herinneringen en gedachten kunnen herschrijven!

Het lijkt The Matrix wel.

Sommige mensen vinden dit misschien heel spannend. Het lijkt The Matrix wel. En het is ook letterlijk die film met de rode of de blauwe pil. Wil je bijvoorbeeld karate leren? Dan kun je die techniek gewoon downloaden. Na het downloaden beheers je karate. Je lichaam weet dan hoe het moet. Of je wilt een Franse topkok worden. Dan download je wat nodig is en kun je op z’n Frans koken. Je kunt ook talen leren in één dag of in een paar dagen.

OK, dit deel klikt heel cool. Maar als jij dit kunt beheersen, is er ook iets dat jouw brein controleert: iets is dan je emoties, ervaringen en gedachten aan het schrijven. Je hebt dus kunstmatige herinneringen aan bepaalde dingen. Weet je dan nog wat de realiteit is? Je bent een computerprogramma geworden. Je bent geen mens meer, maar een personage in een computerprogramma, dat je zelf niet kunt controleren. Lieve mensen, dit heb ik onderzocht en het is geen Science Fiction. Dit is vandaag de dag de realiteit!

Hydrogels

Ook goed om op te merken: DARPA financierde een bedrijf, dat zachte, flexibele hydrogels produceert, die onder de huid worden geïnjecteerd voor gezondheidsmonitoring. Ze synchroniseren met een smartphone app, om de gebruiker onmiddellijk gezondheidsinzichten te geven. Maar de hydrogel-nanotechnologie groeit en verspreidt zich na implantatie in het lichaam! We weten helemaal niet hoe dit ons DNA kan beïnvloeden. We weten wel, dat het informatie direct en continu kan verzenden naar een kunstmatige intelligentie (AI). En dit allemaal via een smartphone. Het moet ergens op je telefoon zitten of bij Google te vinden zijn. Je kunt het uitschakelen, maar niet volledig wissen. Dat is onmogelijk! Dit zijn de COVID-19 apps, waarvan je waarschijnlijk al hebt gehoord. Het heeft allemaal hiermee te maken. Ze maken je nu al klaar voor deze app. Je hebt de software. Nu heb je alleen nog deze kleine hydrogels nodig, die in je lichaam geïnjecteerd moeten worden. En dan wordt je lichaam voor altijd gecontroleerd.

Wat kunnen ze zoal controleren met hydrogels?

*  je eisprong

* je menstruatie

* hoeveel keer je seks hebt gehad

* hoeveel alcohol er in je lichaam terecht is gekomen

* ze kunnen je vitaminen en mineralen nakijken

* hoeveel stappen je hebt genomen

* als je gevallen bent, zien ze dit ook

* ze kunnen je angst en emoties zien

* of je wel of niet slaapt


Ze weten continu alles van je!

Het gaat naar een AI-programma toe. Wat ik je hier allemaal vertel, willen ze heel snel realiseren. Zoals je gemerkt hebt, zijn ze al begonnen met het installeren van een COVID-19 app op je smartphone.

Dit is geen fantasie, maar echt.

Ik doe al 20 jaar onderzoek, en daarom deel ik deze kennis. Tot slot, we begeven ons op onbekend terrein. Daarom vroeg ik je in het begin, wat het betekent om mens te zijn?

Mijn conclusie na dit onderzoek is:

* het COVID-19 vaccin is niet veilig.

* er is geen enkele wetenschappelijk methodologie.

* er worden kanker en mutagene cellijnen in ons lichaam ingebracht (doen ze al heel lang zonder dat mensen het wisten).

* er worden giftige stoffen in ons lichaam ingebracht (doen ze ook al heel lang).

* er worden ook genomen van verschillende genomen in ons lichaam ingebracht (doen ze ook al heel lang).

* er is geen bewijs dat wat ze doen, en zeiden te gaan doen, ook zal gebeuren. Er hoeven zelfs geen bewijzen te worden geleverd. Het wordt schaamteloos toegelaten.

* ook de nanotechnologie en de roboteffecten worden in ons lichaam ingebracht.

* Het recombinante RNA en de recombinante DNA-technologie kunnen permanente en onbekende genetische veranderingen aanbrengen in een menselijk lichaam. Permanent, want als het DNA is veranderd, moet iemand met deze verandering blijven leven. Er is geen weg terug. Het is niet, zoals we gewend zijn, dat we een vaccinatie halen en niet meer nemen als het vaccin niet blijkt te werken.


Het COVID-19 vaccin is anders.

Je lichaam verandert voor de rest van je leven! Degenen die deze vaccins maken, weten heus wel wat de uitkomst is. Het creëert een nieuw wezen op aarde. Het vernietigt ons oude zijn, wie we werkelijk zijn.
Het lijkt erop, dat dit vaccin en de bijhorende producten worden gebruikt om ons allemaal aan te sluiten op kunstmatige intelligentie (AI).

take the red pill - The Matrix - Covid hoax wants your children


Lieve mensen, ik weet dat jullie nu veel informatie moeten verwerken.

Dat was bij mij ook zo, toen ik dit onderzoek deed. Het maakt me bang en het voelt zeker niet goed. Ik heb veel wetenschappelijke en zakelijke bijeenkomsten bezocht, waar dit vaak ter sprake kwam. Het is echt geen fantasie of een complottheorie; het is echt. Ik bestudeer vaccins al sinds mijn twintigste. Dit onderzoek is echt en we moeten het massaal delen en voor onszelf opkomen. We moeten opkomen voor ons bestaan, onze kinderen, onze families en onze gezondheid, en ook voor de toekomstige generatie en voor de mensheid.

Onderzoek alsjeblieft zelf wat ik heb verteld. Praat er met iedereen over, ook op de social media. We hebben een kans om deze oorlog te winnen, als we meer mensen wakker krijgen. Mensen moeten op de hoogte zijn van wat er werkelijk gaande is! Ik vertel jullie dit in liefde en vrede voor iedereen.

 

Dr. Carrie Madej (Amerika), internist, osteopaat, en directeur van Phoenix Medical Group of Georgia, waar ze een fulltime praktijk in interne geneeskunde heeft.

You may also like