Northrup: Tracking van het vaccin bevestigd bij het aan boord gaan van een internationale vlucht | Luciferase

Is het killshot bewakingssysteem nu actief? Northrup: “Ze ontmenselijken ons, en ze zorgen ervoor dat het je niets kan schelen.”

Het enzym Luciferase is één van de mysterieuze ingrediënten.
Ze hebben het naar Lucifer (Satan) vernoemd, de god van de New Age Wereldorde; hoeveel duidelijker moet het zijn?

Luciferase is een algemene naam voor een klasse enzymen, die in de natuur voor licht geven zorgen. Eenmaal ik je lichaam, geeft het je ook een nummer. Je bent vanaf dat moment slechts een product. De naam, afgeleid van Lucifer, betekent ‘licht-drager’!

 

Hier is een gedeeltelijke lijst van wat er in de injectie zit:

synthetisch mRNA
SM-102 ofwel Luciferase
Nier-foetus DNA
Iets van het oog van een geaborteerde foetus
Iets van de long van een geaborteerde foetus
Propyleenglycol
Polysorbaat 80
Zware metalen
SPIONs ofwel Superparamagnetische ijzeroxide nanodeeltjes

 

Luciferase, een enzym dat u kan traceren

Tijdens de (New Age) ReAwaken America Tour in Colorado Springs besprak de Amerikaanse arts en New Ager, Christiane Northrup, de ingrediënten van de Covid-19 vaccins. Northrup zei, dat de injecties onder meer Luciferase (SM-102) bevatten, een enzym dat je kan traceren.

Ze vertelde het publiek, dat een ‘vriendin van haar’ met een nep vaccinatiepaspoort, door de veiligheidscontrole op de luchthaven ging en te horen kreeg: “We weten dat u niet gevaccineerd werd. Weet u waarom? Omdat ze er iets hebben in gestopt, waardoor ze u kunnen traceren.”

“En om het mRNA in uw cellen te kunnen krijgen, moesten ze iets in uw immuunsysteem veranderen, zodat het namaak-mRNA, het synthetische mRNA, niet langer als een indringer zou worden herkend.”

“Ze veranderen een nucleotide, met als resultaat dat uw aangeboren immuniteit wordt uitgeschakeld! Dus wat krijg je? Northrup wees erop: “Mensen krijgen de injectie, en dan komt de gordelroos terug. En mensen die herstellende waren van kanker, krijgen weer kanker. Het is overweldigend!”

“De vaccins bevatten ook foetaal DNA, etc., en Polyethyleenglycol, waarvoor 70 procent van de mensen allergisch is. Het bevat ook Polysorbaat 80, een emulgator die ‘dingen’ helpt om de bloed-hersenbarrière te passeren”, vervolgde Northrup.

“Ze bevatten ook SPIONs; dit is magnetofectie, magnetische ijzeroxide nanodeeltjes.” Dit is ontdekt in haar doktersgroep, de groep met wie zij samenwerkt, en dan noemt ze een paar prominente namen op.

“Ze zijn hier al tientallen jaren mee bezig. Decennia!” zei ze. “Dit vaccin is de uiteindelijke killshot voor de mensheid. Het is een moordwapen.”

 

Dr. Christiane Northrup: Vaccine tracking confirmed when boarding international flight – Luciferase

Of bekijk de video hier.

 

‘ReAwaken America Tour’

ReAwaken America Tour - Featured Tour speakers all connected

Om u een idee te geven welke invloedrijke sprekers er allemaal samenwerken in de pro-Trump ‘ReAwaken America Tour’, een tournee voor de antichristelijke beweging: ‘The Great Awakening’ (‘Het Grote Ontwaken’), waar veel zogenaamde christenen bij betrokken zijn, en New Agers, Vrijmetselaars, Luciferianen, Jezuïeten, satanisten, Q-aanhangers, enzovoort.

Generaal Michael Flynn, voormalig nationaal veiligheidsadviseur van Trump, blijkt een van de hoofdfiguren te zijn. Michael Flynn heeft zelfs interviews afgenomen bij de meest obscure rechtse mediagroepen, om de pro-Trump MAGA-agenda te promoten, en wordt momenteel verdacht van… satanisme.

 

Meer informatie over taggen en traceren:

Taggen via PCR-tests, vaccins, massale depopulatie en transformatie van al het leven op aarde

 

Bron:

https://article.wn.com/view/2021/09/30/Dr_Christine_Northrup_Vaccine_Tracking_Confirmed_When_Boardi/

You may also like