Nephilim reuzen ‘leven’ nog steeds! Massale doofpot van regeringen blootgelegd

Er zijn echte, levende reuzen op onze planeet vandaag de dag. Velen slapen in zeer primitieve kamers of vertrekken, gecreëerd door de NWO wetenschappers, tot op het moment dat ze ontwaken. Er is informatie, dat met opzet voor ons verborgen wordt gehouden door de global elite.

 

Verbergt de Amerikaanse regering de ‘Reus van Kandahar’?
Het is een van de meest bizarre verhalen uit Amerika’s langste oorlog – een beschuldiging dat de Amerikaanse Special Forces een ‘reus’ in Afghanistan hebben aangegrepen en gedood. Het wordt echter gerapporteerd door meerdere bronnen en verschillende ooggetuigen! Zij beweren, dat het gevecht niet alleen het leven heeft gekost van een Amerikaanse soldaat, maar dat de regering het enorme lijk van de aanvaller terug heeft gevlogen naar de Verenigde Staten, om het top secret te houden.

Reuzen uit bijbelse tijden

Verslaggever en onderzoeker L.A. Marzulli verkende de spectaculaire aanval. Deze schepselen waren de nakomelingen van de ‘zonen Gods’, de gevallen engelen, en de ‘dochters van mensen’. In Genesis 6:4 en Numeri 13:33 spreekt de Bijbel over reuzen, die de aarde bevolken. Toen gewone mensen ze zagen, zeiden ze: “We waren in onze eigen ogen als sprinkhanen, en ook in hun ogen.”
Deze reuzen bestonden echter niet alleen in bijbelse tijden, maar leven tot op de dag van vandaag.

Een van de wezens ‘ontmoet’ tijdens een patrouille

Volgens een van de interviews heeft een Special Forces-team, dat in 2002 in Afghanistan opereerde, een van de wezens ontmoet tijdens een patrouille, op zoek naar een verloren eenheid in een afgelegen deel van het land. De soldaat vertelde, dat zijn eenheid zich een weg baande langs een geitenpad in de buurt van een grot, waar het team een ​​ongebruikelijk patroon van rotsen, botten en, onheilspellend genoeg, een kapot stuk communicatieapparatuur van het type, dat door het Amerikaanse leger wordt gebruikt, opmerkte.

Verrast door een reus van minstens 3,5 tot 4,5 meter lang

Terwijl ze hierover nadachten, werd het team verrast door een reus van minstens 3,5 tot 4,5 meter lang. Toen hij uit de opening van de grot kwam, had het wezen lang, rood haar en een lange baard, en droeg hij oude kleding. De reus had ook een 91 cm scherpe lans, bevestigd aan een 3 meter lange paal. De reus kwam uit de grot en stond toen boven de soldaten op een richel boven de grot, voordat hij van de richel af sprong, en plots vlak voor de Amerikaanse soldaten stond. De overblijfselen van eerdere soldaten, of hun vlees, hingen nog aan de botten, vermengd met stenen, die voor de grot lagen.

De reus doorboorde een korporaal, geïdentificeerd als ‘Dan’, met het snoekachtige wapen.

De rest van het team opende het vuur, schoot het wezen herhaaldelijk in het gezicht, en doodde het uiteindelijk. Zijn val schudde de grond. De volledige duur van het gevecht was hooguit een minuut. De reus had sporen op zijn lichaam alsof hij eerder was neergeschoten, maar het leek erop dat het de reus niet veel kwaad had gedaan.

“Hij was te groot; we konden hem niet verplaatsen.”

Na het gevecht stuurde het leger, terwijl ze rouwden om hun gevallen kameraad, een helikopter om het wezen te verwijderen.
“Hij was te groot; we konden hem niet verplaatsen”, beweerde de soldaat. “Het rook erger dan een stinkdier – als een lijk dat al een tijdje dood is. Er werd gecommuniceerd dat we een heel groot, mogelijk menselijk wezen hadden.”

Massale doofpot!

Maar de soldaten kregen daarna te horen, dat ze hun rapporten over de actie moesten herschrijven.
“Dus we moesten het herschrijven, zoals zij het graag wilden,” zei de man.
De soldaat bevestigde later, dat de reus gewapend was met een wapen, vergelijkbaar met het type Marzulli, dat werd geïdentificeerd als de ‘Nephilim lans’, die op een andere locatie werd gevonden en verbonden was met ander bewijs van het bestaan ​​van dit wezen.

 

WATCH: U.S. ARMY VS. THE KANDAHAR GIANT [2016] – L.A. MARZULLI & GEORGE NOORY (VIDEO)

 

Andere bronnen ondersteunen dit verhaal.

George Noory, gastheer van het radioprogramma ‘Coast to Coast’, sprak met een C-130 piloot, die beweert dat hij het lijk van de reus terug naar een basis in Ohio heeft vervoerd. De piloot zei, dat het wezen ongeveer 3,5 meter lang was en ongeveer 500 kilo woog.
“Het klinkt gewoon als de Nephilim uit de Bijbel, nietwaar?” zei Noory enthousiast.

Mensen hebben het recht om dit soort dingen te weten

Marzulli onthulde, wat hij een overheidsinspanning noemde om het spectaculaire verhaal te verdoezelen, en te voorkomen dat de betrokkenen zich uit zouden spreken! “Mensen hebben het recht om van dit soort dingen af te weten”, zei hij. “Als er 15 of 18 voeters over de aarde zwerven, en ons leger ze heeft neergehaald, hebben we als Amerikaanse burgers het recht hiervan op de hoogte te zijn. Ik bedoel, dit zijn geen geheime militaire dingen. Dit is iets dat we moeten weten. En het verwijst terug naar het bijbelse, profetische verhaal.”

Een andere operator, die met Marzulli sprak, zei dat de machthebbers er belang bij hebben het verhaal verborgen te houden.

“Als het erop wijst, dat het Bijbelverhaal accuraat is, dan willen ze het niet”, zei hij. “Als het indruist tegen de darwinistische evolutie, mag er niet over gesproken worden.”
Deze soldaat getuigde, dat er op zijn basis in Afghanistan geruchten waren over het gevecht, met wat bekend werd als de Reus van Kandahar. “We begonnen een gerucht te horen over een eenheid, die, wat ze noemden, een heel groot persoon had gedood”, vertelde hij Marzulli. “Ik kwam erachter dat de persoon, die ze hadden gedood, eigenlijk drie keer zo groot was als een mens, een extra vinger en teen aan zijn handen en voeten had, en rood haar had. Een speciale eenheid was gekomen en wilde dit doelwit. We hadden gehoord dat ze dit ‘ding’ in een grot of de opening van een grot hadden gedood.”

Het was algemeen bekend bij het leger

De soldaat beweerde dat het gerucht in feite wijd verspreid was onder de strijdkrachten in Afghanistan.
“Het was algemeen bekend bij het leger om dit te horen,” zei hij. “Jaren later, toen ik was teruggekeerd uit Afghanistan, en andere militaire leden had ontmoet, die niet met mij bij de operaties waren geweest, kwam ik daar achter. Als je de reus van Kandahar ter sprake zou brengen, dan waren ze ervan op de hoogte.”

Hij bekende dat het verhaal belachelijk klinkt.

“In eerste instantie denk je dat dit een grap moet zijn… dit moet bedrog zijn,” gaf hij toe. “Als de dingen op een bepaalde manier gaan, en je het maar blijft horen, begin je je te realiseren dat het geen grap is! Ze bleven ons maar vertellen, dat we onze wapens hoog moesten houden, wat betekent dat je normaal gesproken al voorbereid bent om er twee in de borst of in het hoofd te schieten. Maar ze bleven ons ook vertellen om het naar het hoofd van een man te richten en hoger dan dat. Dus we vroegen ons af, waarom ze willen dat we hoger schieten dan het hoofd van een man!?”

De soldaat zei ook dat de lokale bevolking verhalen vertelden over reuzen, die mensen zouden aanvallen en zelfs opeten.

“We hoorden de lokale bevolking praten over geruchten over deze reuzen”, zei hij. “Ze zeiden dat ze in de grotten zouden wonen en mensen zouden opeten. Het waren kannibalen. We vergeleken het destijds met verhalen over Bigfoot in de Verenigde Staten; elke cultuur heeft dit soort folklore. Om dan in feite ineens te horen, dat een militaire eenheid iets had gedood…” De stem van de soldaat vervaagde en verdween op dat moment.

De overheden wilden niet dat deze informatie naar buiten komt

Marzulli onderzocht niet alleen het ongelooflijke verhaal over de gebeurtenissen in Afghanistan… Ook andere bewijzen van vreemde wezens en reuzen, waaronder skeletten en schedels, die over de hele wereld zijn gevonden, leveren bewijs.

Men gelooft ook dat toen het voorval werd gerapporteerd, de overheden niet wilden dat deze informatie naar buiten komt.

Niet zo lang geleden, – ik geloof dat het in 2020 was – vroeg ikzelf aan een ‘profeet’ of dit verhaal waar was, omdat ik het nieuws tegenkwam, en me in die tijd nauwelijks met het nieuws, etc., meer bezighield. Het enige wat hij te zeggen had, was: ‘Nee, dat is niet waar’, en daar moest ik het mee doen. De Heer bracht me dit in herinnering, om het vandaag met u te delen en aan het licht te brengen, en dat we nooit, nooit bang hoeven te zijn voor de dreigingen van een mens. Ik herinner je er daarom aan, om altijd de geesten te testen, wat de Heer ons ook opdraagt om te doen. Breng je vragen, of daar waar je verward over bent, of ongelukkig over voelt, bij de Heer, en Hij zal je antwoorden op Zijn tijd. Dat is Zijn belofte, omdat Hij een God is, die niet kan liegen. Het feit dat je vele vragen hebt of dat je misschien verward bent geworden door wat geestelijke leiders je vertellen, is een teken dat de Heilige Geest je iets duidelijk wil maken. En ik spreek uit 8 jaar ervaring.

 

Zie ook: 

The NEPHILIM GIANTS Are Still ‘ALIVE’ TODAY! Governments’ Mass Cover Up EXPOSED

 

12,000 Year Old Anunnaki Giants Sleeping In Stasis Unearthed In Iran

12.000 jaar oude Anunnaki reuzen slapen in stasis (een soort hyperslaap), opgegraven in Iran 

 

Bron:

https://www.wnd.com/2016/08/is-u-s-government-hiding-the-giant-of-kandahar/

You may also like