Huisarts doet verslag vanuit enige Coronapost Groningen: ‘Er waren de hele avond nul Coronapatiënten’

De Coronacrisis wordt zwaar opgeblazen door de mainstream media, zo ook de Coronacijfers met betrekking tot het aantal besmettingen, zieken en doden. De bevolking moet bang gemaakt worden voor Corona, omdat mensen zich anders niet aan de maatregelen houden, die leiden naar het slaafs en gewillig nemen van het vaccin.

Op 11 januari 2020 schreven de media, dat het aantal opgenomen Coronapatiënten met 67 is toegenomen tot 2621. Verpleegafdelingen behandelen 1926 Coronapatiënten, 76 meer dan zondag, liet het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) weten. Op de Intensive Cares liggen 695 Coronapatiënten. Er zijn ook mensen overgebracht naar ziekenhuizen in andere delen van Nederland, ‘om de druk op Intensives Cares en verpleegafdelingen gelijkmatig te spreiden’. Er liggen zelfs enkele patiënten uit Nederland in Duitsland op een Intensive Care. Tot zover de berichtgeving in de media.

Hoe ernstig is de situatie volgens een van de vele huisartsen?

Huisarts Rutger Hempel schreef een dag later op Twitter: “Ik heb vanavond avonddienst op de enige Coronapost van de hele provincie Groningen gedaan. Er waren de hele avond nul Coronapatiënten.”

Dank voor het delen van de informatie!

De huisarts krijgt veel lof. Verschillende mensen noemen hem een held, of bedanken hem voor het delen van de informatie. Schrijver en cineast Erick Overveen reageert: “Bedankt voor ’t delen, Rutger. Zo langzamerhand is ’t wel duidelijk dat we verder kunnen met ons leven.”

Er zijn ook diverse mensen, waaronder een journalist, die sceptisch reageren.

Zo schrijft Yolanda Sjoukes, columniste van BN DeStem: “Waaruit blijkt dat je huisarts zou zijn? Waar zit dan volgens jou ‘de enige Coronapost van de hele provincie Groningen’, waar huisartsen avonddiensten zouden draaien?”

Voor wie aan mij twijfelt…

“Voor wie aan me twijfelt, R.D. Hempel staat gewoon keurig in het BIG-register. Nul leugens verspreid,” antwoordt de huisarts.

 

— RutgerDHe?? (@RutgerDHe) January 11, 2021 — Ook dit account werd spoedig daarna verwijderd door de elite van Big Tech, een van de ruim 70.000 Twitter accounts…

 

Bron:

https://www.ninefornews.nl/huisarts-doet-verslag-vanuit-enige-coronapost-groningen-er-waren-de-hele-avond-nul-coronapatienten/

You may also like