Waarom waarschuwen CEO’s van luchtvaartmaatschappijen dat 5G technologie gevolgen heeft voor vliegtuigen?

5G netwerken kunnen een groot risico vormen voor de radar van uw vliegtuig, zegt een nieuw rapport.

Een brandbrief van een luchtvaartwaakhond waarschuwt voor ‘catastrofale storingen’ als 5G het spectrum betreedt, dat wordt gebruikt door burgervliegtuigen.

CEO’s van Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen slaan alarm: 5G technologie heeft gevolgen voor vliegtuigverkeer!

 

Airline CEOs Sound Alarm Ahead of 5G Rollout

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Slechts 36 uur, voordat AT&T en Verizon hun draadloze 5G technologie inzetten, riep elke grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij en vracht-CEO de regering op, om 5G stations uitgeschakeld te houden, wanneer ze zich binnen 3,2 kilometer van grote luchthavens bevinden, waarschuwend dat “onmiddellijke interventie nodig is om aanzienlijke operationele vertragingen te voorkomen”.

 

5G: niet alleen schadelijke hinder voor vliegtuig radar

Er waren er al enkelen, die de zaken met elkaar begonnen te verbinden, en toonden de 5G wereldkaart. Vervolgens verbonden ze een online wereldkaart, die ‘Covid’ gevallen traceert met een kaart die de 5G zendmasten lokaliseert. Opvallend was dat op locaties, waar de meeste 5G zendmasten zijn geïnstalleerd, er ook de meeste ‘Covid slachtoffers’ zijn.

Er is een internationaal beroep geweest om 5G te stoppen op aarde en in de ruimte…

Het beroep dat 300.033 ondertekenaars (let op het nummer 33!) omvat uit 214 landen en gebieden, werd ingediend op 19 januari 2022, en was gericht aan de VN, WHO, EU, Raad van Europa en regeringen van alle naties.

Ondergetekende wetenschappers, artsen, milieuorganisaties en burgers uit vele landen riepen dringend op, om de uitrol van het 5G (vijfde generatie) draadloze netwerk, inclusief 5G vanuit ruimtesatellieten, stop te zetten. ‘5G zal de blootstelling aan RadioFrequentie (RF) straling enorm vergroten, bovenop de reeds bestaande 2G, 3G en 4G netwerken voor telecommunicatie’, verklaarden zij. ‘Het is bewezen dat RF straling schadelijk is voor mens en milieu. De inzet van 5G vormt een experiment op mens en milieu, dat volgens internationaal recht als misdaad wordt aangemerkt.’

Als ik eerlijk ben, zou ik willen afraden om uw persoonlijke gegevens met hen te delen, voor uw eigen veiligheid. De numerologie vertelt u bijvoorbeeld, dat dit in samenwerking is met de Illuminati, die graag uw standpunt wil weten.

5G, een gericht energiewapen

Mensen, die snelheid van gegevensoverdracht belangrijker vinden dan privacy, veiligheid boven de grond en op de grond, en een optimale gezondheid, moeten zich nog realiseren dat 5G niet alleen een upgrade van de draadloze infrastructuur is. 5G is een kwantumsprong naar het ultieme technologische controleraster, zodat niemand op deze planeet aan het bereik en de effecten ervan kan ontsnappen.

Volg de uitrol van 5G over de hele wereld

Ook u kunt zien hoeveel vermeende ‘Covid’ gevallen zijn gemeld op 5G uitrollocaties, aangezien RF stralingsvergiftiging en griepsymptomen zo ontzettend veel op elkaar lijken.

Ik heb eens gekeken naar deze antennekaart met alleen 5G aangevinkt, en vind via deze kaart meer 5G zendmasten in de buurt. Opmerkelijk.

Ondanks het feit dat 5G ernstige schade kan aanrichten bij mens, dier en plant, en desastreus kan zijn voor andere draadloze netwerken zoals meetinstrumenten in het vliegverkeer, blijft de overheid de link tussen 5G en Covid keihard ontkoppelen!
Let eens op de twee slangen van het NCBI logo. Waar hebben we die vaker gezien?

World Economic Forum – Strategic Intelligence

Bezoek ook eens deze website van het WEF, en bekijk het spinnenweb aan verbanden met 5G… of kunnen we beter zeggen het slangennet?

 

Zie ook: 

https://eindtijdnieuws.com/coronacrisis-een-rookgordijn-voor-het-invoeren-van-de-nieuwe-wereldorde-50-jaar-oud-masterplan-onthuld/

 

Bronnen:

https://robbreport.com/motors/aviation/5g-interfere-airplane-radar-1234580467/

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

You may also like