Levende organismen die lijken op onsterfelijke Hydra Vulgaris, ontdekt in meerdere vaccin monsters?

Dr. Carrie Madej onthult zelfbewuste organismen met tentakels in vaccinflacons, mogelijk verbonden met Hydra Vulgaris ‘modelorganismen’ en het Menselijke Genoom Project (HGP).

In een interview op 30 september 2021 bespreekt Dr. Carrie Madej met Dr. Larry Palevsky en Dr. Christiane Northrup (allen verbonden met de gecontroleerde anti-vax beweging), wat ze onder de microscoop heeft gevonden in een paar flacons van de Moderna en Johnson & Johnson vaccins.

Ze onthult de bizarre ontdekking van een heel vreemd, en schijnbaar zelfbewust, organisme. Kijkers van de Stew Peters Show hebben het geïdentificeerd als een Hydra Vulgaris.

Wat is het Menselijke Genoom Project?

HGP is slechts één van een aantal soortgelijke projecten, en is een programma om de structuur van het menselijke DNA volledig op te helderen, en alle menselijke genen te identificeren en te lokaliseren. Bij de aanvang ervan in 1988 leek dit nog haast een utopie. De ontwikkeling van de gebruikte technieken ging echter zó snel, dat het nog ruim vóór het geplande eindpunt grotendeels af was.
Reeds op 14 april 2003 werd er aangekondigd, dat het project met succes was afgerond en dat 99% van het menselijke genoom, met een nauwkeurigheid van 99,99%, bekend was.

Nu meldt het National Human Genome Research Institute – Advancing human health through genomics research – het volgende op hun website:

 

Hydra 2.0 Genome Project Portal

Hydra, een hydrozoaire neteldier, dat zijn naam ontleent aan het gelijknamige wezen in de Griekse mythologie, vanwege zijn opmerkelijke vermogen tot regeneratie, kan worden gezien als één van de allereerste ‘modelorganismen’, met zijn unieke eigenschappen, die voor het eerst werden beschreven en bestudeerd door Anton van Leeuwenhoek en Abraham Tremblay in het begin van de 18de eeuw.

‘Eeuwig leven’

Merk op, de Hydra in de Griekse mythologie was een meerkoppig monster, dat twee hoofden kreeg voor elk die het verloor. Het blijkt dat het echte dier, dat naar dit mythische beest is vernoemd, misschien nog vasthoudender is! Een nieuwe studie constateert dat hydra schijnbaar voor altijd kunnen leven, zonder te verouderen. In tegenstelling tot de meeste meercellige soorten, vertoont hydra geen tekenen van verslechtering met de leeftijd.

Menselijke gezondheid?

Hydra blijkt een zeer waardevol experimenteel model voor de studie van talrijke biologische processen, waaronder regeneratie, veroudering, cel signalering en ontwikkeling. De studie is gericht op het begrijpen van fundamentele processen, die relevant zijn voor de menselijke gezondheid.

Naast levende parasieten, en naast nano grafeenoxide, worden nu dus ook op Hydra Vulgaris lijkende organismen aangetroffen in vaccins.

Dr. Madej noemde eerder ook een schijnbaar zelfbewust, spinachtig uitziend organisme (zie afbeelding) met tentakels, dat opstond om naar het oculair van de microscoop te kijken. Hier in het interview beschrijft ze dit verder, nadat kijkers haar hadden geïnformeerd over de Hydra Vulgaris, die het vermogen heeft om op klevende voeten te balanceren. Ze denkt daarom dat wat ze zag, wel eens dit organisme zou kunnen zijn, omdat het leek te kunnen balanceren op één kleverige poot.

black goo in nanotechnology under microscope with tentacles

 

Ze ontdekte meer…

Toen ze zich verder online verdiepte in deze informatie, ontdekte ze dat Hydra Vulgaris door het Menselijke Genoom Project wordt bestudeerd aan de Universiteit van Californië, Davis, op de afdeling biologie op het niveau van gensequenties voor zijn opmerkelijke eigenschappen van regeneratie en vernieuwing en schijnbare onsterfelijkheid:

 

screenshot Model Organism - Hydra (Hydra vulgaris)

 

Gecoate gouden nanodeeltjes voor de detectie van mRNA in levende Hydra Vulgaris dieren

Dr. Madej ontdekte tevens dat de Hydra Vulgaris wordt bestudeerd in kankeronderzoek, in mRNA-gebruik voor medicijnafgifte, samen met gouden nano robots en DNA-gecoate gouden nanodeeltjes.

Dit opent duidelijk een ‘nieuw’ onderzoeksgebied voor alle serieuze onderzoekers, met betrekking tot hoe deze organismen worden gebruikt en bestudeerd in het Menselijke Genoom Project, hun connecties met het Mens 2.0 Transhumanisme project, enzovoort.

Transhumanistische intenties

Dit laatste, merkt Dr. Christiane Northrup op, is iets dat al heel lang aan de gang is: door de aërosolen, het water, chemtrails… we hebben waarschijnlijk allemaal deze en andere organismen in ons lichaam, zegt ze, zowel biologische organismen als parasieten op microniveau, evenals synthetische biologie met AI fibers, of koolstof nanobuisjes, of Morgellons.

Al meer dan twintig jaar worden er transhumanisme bedoelingen van aerosolen gevonden, zoals blijkt uit Morgellons, vreemde synbio bacteriën, nanodeeltjes en nanobiologie, die worden aangetroffen in regenwater, grond, bloed, urine, en weefsel.

Worden andere labs hier afgeschrikt om het ook zelf te onderzoeken?

Opmerkelijk, rond 25 minuten tijdens hun gesprek, noemt Carrie Madej het voorval, waarin ook andere laboratoria geprobeerd hebben om soortgelijke ‘dingen’ in vaccinflacons te onderzoeken. Nadat zij enkele dingen vonden en publiek hadden bekendgemaakt aan een kleine groep mensen, bleek hun lab de volgende dag volkomen leeg te zijn. Alles in het lab, zelfs de instrumenten, waren verdwenen! En er stond niets meer op de camera’s… en Dr. Carrie Madej moet er bijna om grinniken, en zegt dat ze het waarschijnlijk nooit meer zullen onderzoeken.

Dit geeft bij mij rode vlaggen, want hoe is het dan mogelijk dat deze New Agers, allen verbonden met Sacha Stone, met de VN, het voor mekaar krijgen, keer op keer, om dingen te onderzoeken en online te onthullen?

Merk op dat deze gecontroleerde anti-vax bewegingsleden nogal vrolijk over hun bevindingen praten. En juist omdat deze informatie komt van de gecontroleerde oppositie, behoud ik het deel dat betrouwbaar lijkt te zijn, en verwerp ik de New Age ideeën, en de oproepen tot opstand, onrust en chaos, want dat is waar zij onder meer naartoe werken… ‘Orde uit chaos’.

 

Bronnen:

https://www.livescience.com/53178-hydra-may-live-forever.html

https://biology.ucdavis.edu/news/hydra-and-quest-understand-immortality

https://nl.wikipedia.org/wiki/Menselijkgenoomproject

https://eprints.soton.ac.uk/426978/

Critically Thinking with Dr T & Dr P Episode 64 with Special Guests Dr Madej & Dr Northrup

You may also like