Dr. Young vindt parasieten, aluminium, roestvrij staal, samen met grafeenoxide in Covid vaccins

Microscopie-expert en biochemicus, Dr. Robert Young, met een basis in medische microbiologie, levert bewijs dat er zich ook nog levende parasieten bevinden in alle vier de vaccins.

Een absolute bombshell!

Belangrijke onthullingen over wat er in de Covid-19 vaccins zit, met het gebruik van elektronen-, pHase-, donkerveld-, helderveld- en andere soorten microscopie. Afkomstig uit het oorspronkelijke onderzoek van Dr. Robert Young en zijn wetenschappelijke team, hetgeen bevestigt wat de onderzoekers van La Quinta Columna vonden: toxische nano-metallic inhoud met magneto-toxische, cytotoxische en genotoxische effecten, evenals geïdentificeerde levensbedreigende parasieten. Ze zijn dodelijk voor de mens!

Dr. Young ontdekte daarnaast dat de nanodeeltjes in de flacons bestaan uit koolstof, stikstof, zuurstof, aluminium, koper, ijzer en chloor. Bovendien ontdekte hij verschillende metaalsoorten.

Dat het voor velen een levensreddende onthulling mag zijn, om het vaccin niet te nemen!
Bekijk, luister en leer de waarheid over vier de Big Pharma vaccins:

 

DR. YOUNG REVEALS GRAPHENE, ALUMINIUM, LNP CAPSIDS, PARASITE IN 4 VACCINES

Of bekijk de video hier.

 

Dr. Young heeft deze onderzoeksresultaten gepubliceerd in een rapport op zijn site, waar hij ook uitgebreid beschreef wat aandoeningen van de bovenste luchtwegen eigenlijk zijn, in termen van veroorzaakte ziektetoestanden in het lichaam, waarin wordt uitgelegd dat de virustheorie nog steeds slechts een theorie is, geen bewezen wetenschap, dat het vermeende virus SARS-COV-2 nergens ter wereld geïsoleerd is of geïdentificeerd, en dat wat COVID-19 wordt genoemd niets anders is dan een cluster van symptomen, die nauwkeuriger kunnen worden herleid tot ‘chemische en stralingsvergiftiging’ – grafeenoxide vergiftiging door eerdere vaccins, of griepprikken, of andere bronnen, zoals spuitbussen, in combinatie met 4G- en 5G-straling, die inwerkt op reeds verzwakte of zieke menselijke lichamen. Ik denk dat dit gedeeltelijk waar is, gemengd met een leugen. Waarom?

Note dat Dr. Young mogelijk samenwerkt met Sacha Stone, Dr. Madej, Dr. Mikovits, Del Bigtree, en andere prominente figuren van de anti-vaxxers beweging. Wees dus altijd op je hoede, vraag om onderscheid, test de dingen en behoud het goede. Klik ook eens op zijn logo in zijn website….
Desondanks vond ik het bewijs van parasieten waardevol genoeg om ook hier te posten.

 

Bron:

https://www.drrobertyoung.com/post/science-team-reveals-graphene-aluminum-lnp-capsids-peg-parasites-in-4-cov-vaccines

You may also like