Bloedanalyse door Duitse artsen: Gevaccineerd bloed vertoont ‘stapelen’ en nano grafeenoxide

Een verontrustende ontdekking: Duitse artsen onthullen recente informatie over bloedmonsters van gevaccineerde patiënten, en de inhoud van een vaccinflacon.

Oproep voor breder onderzoek naar Covid-19 vaccins

Met Bärbel Ghitalla, Dr. Axel Bolland, RA Holger Fischer en RA Elmar Becker

Dit zijn legitieme artsen met legitieme apparatuur, die een legitieme analyse uitvoeren.

Het bloed werd afgenomen bij gevaccineerde patiënten, van wie zij regelmatig bloed hebben geanalyseerd. Ze gingen hierop in met een volledig beeld van hoe hun bloed eruitzag vóór de injectie. Hun conclusie is ronduit alarmerend:

“De bloedschade is waarschijnlijk fataal. Deze schade is geen ongeluk; dit is duidelijk het resultaat van een lange termijn plan.”

Een Duitse arts, Dr. Bärbel Ghitalla, heeft bloedanalyses of ‘uitstrijkjes’ van het bloed van haar gevaccineerde patiënten gedaan, evenals van de inhoud van een flacon met het Johnson and Johnson-vaccin. Gealarmeerd door wat zij onder de microscoop in de uitstrijkjes zag, besprak ze haar bevindingen met een andere medische collega, Dr. Axel Bolland, en twee advocaten.

“Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik vrees voor mijn patiënten!”

Ghitalla zei te vrezen, dat haar patiënten iets overkomt en dat ze dit soort structuren nog nooit eerder heeft aangetroffen in bloed.

Dr. Bolland zei dat we mensen moeten waarschuwen voor de vaccins, omdat ze nu zelfs kinderen injecteren met dit gif.

 

Video met Engelse ondertiteling, of bekijk de Duitse video bij de bron:

Vaccine & Blood Analysis Under Microscope Presented By Independent Researches, Lawyers & Doctor

 

Hier zijn enkele hoofdpunten:

De bloeduitstrijkjes van deze gevaccineerde patiënten laten zien, dat rode bloedcellen (RBC) een positieve lading hebben gekregen, in plaats van een negatieve lading. Hierdoor kunnen de bloedcellen andere bloedcellen afstoten, waardoor ze de ene op de andere kunnen ‘stapelen’. Dit stapelen is typisch voor bloedkanker! Ze worden ‘rouleaux’-formaties genoemd. Dus de injecties veranderen de elektronenlading in de rode bloedcellen naar positief.

Wat is Rouleaux-vorming of -formatie?

Rouleaux-vorming is een RBC-fenomeen, dat wordt veroorzaakt door een verhoogde concentratie van plasma-eiwitten, zoals fibrinogeen, globuline of paraproteïnen in het bloed. Het kenmerkende platte oppervlak van de schijfvormige RBC’s biedt een groot oppervlak om contact te maken en aan elkaar te kleven. Dus, het vormen van een muntstapelachtige formatie, die bekend staat als rouleaux-formatie.

Er zijn ook ‘opgerolde stukken aanwezig met een metaalachtige glans’ (nano grafeenoxide!). Ze absorberen geen licht, zoals de rode bloedcellen dat wel doen.

De artsen en advocaten in de video met Dr. Ghitalla denken, dat dit de eerste tekenen van trombose zijn. Het niveau van rouleaux-formaties in deze bloedmonsters is ‘ernstig’. We kijken dus naar ernstige RBC-schade!

Van de Johnson and Johnson-vaccinflacon die zij ontving – het flesje heeft een serie- of partijnummer en een houdbaarheidsdatum: monsters ervan vertonen stijve structuren en lijnen, met kleine witte stippen ertussen:

nanotechnology found in the vaccine - nanofibers

 

Niet de enige artsen die bloed afnemen…

Artsen in Frankrijk en in andere landen hebben ook bloeduitstrijkjes genomen, waarop identieke formaties in het bloed te zien zijn.

Ik dring er bij artsen op aan, hetzelfde te doen voor hun gevaccineerde patiënten! Mensen die niet naar voren komen, zijn medeplichtig aan deze genocide.

 

Zie ook:

Crime Scene Vaccine: Nano Graphene Oxide in High Amounts Now Found in Moderna, Other Vaccines, also Sanofi Flu Vaccine, & Saline Solution Point to COVID-19 (& All Professed Variants) Being Graphene & 4G/5G Poisoning, Not a Virus

More Than 23,000 German Doctors Have Quit the Genocide Campaign

 

Bron:

https://gesichtzeigen.digital/mediathek/den-covid-19-impfstoffen-auf-der-spur/

You may also like