Gray State Documentaire film onthult de waarheid | Mysterieuze dood van David Crowley

De film ‘Gray State’ van David Crowley voorzag een Amerika en een wereld onder de Staat van Beleg door FEMA. Maar wat probeerde hij ons nog meer duidelijk te maken? 

David, een man uit Minnesota die een onafhankelijke film had gemaakt over de komst van een ‘Nieuwe Wereldorde’ in Amerika, werd tijdens een weekend samen met zijn familie dood aangetroffen. Mainstream media bestempelde het meteen als zelfmoord. Aanhangers van de man verwijzen naar de overheid, die hem probeerde het zwijgen op te leggen.

Te dicht bij de waarheid

David, 29, werd dood aangetroffen, samen met zijn vrouw Komel, 28, en dochter Rani, 5, in hun huis ten zuiden van Minneapolis. Onderzoekers zeiden dat het erop leek, dat de lichamen daar al enkele weken lagen en verklaarden, dat David de schijnbare dader was. Echter, agenten van de ‘Nieuwe Wereldorde’ zelf als de mogelijke daders, komt dichterbij de waarheid.

Alex Jones beschreef Davids project als:

‘De controversiële aard van Crowley’s nieuwste project, genaamd Gray State, een langverwachte onafhankelijke film die een wrede politiestaat toont, onderdrukking door de staat van beleg, compleet met biometrische identificatie, een alomtegenwoordige bewakingsstaat en FEMA stormtroopers, die dissidenten in kampen oppakken’.

Professionele acteurs

Een aantal scènes werd gefilmd op sets met professionele acteurs. Deze omvatten scènes met razzia’s en executies van burgers, thuisbewaking en het dwingen van kinderen om chips in hun lichaam te laten implanteren.

Docu ‘Gray State: The Rise’

Crowley’s vrouw was een diëtist en had een eigen bedrijfje. Zij en haar dochter zijn te zien in een video, die Crowley maakte om een ​​documentaire te promoten, getiteld ‘Gray State: The Rise’, die hij ook had gepland ter ondersteuning van zijn speelfilm.

‘Wie heeft hen echt vermoord?’

Stewart Rhodes zei: “Ik vond het een eer David te kennen, hem te zien werken en hem op kleine wijze te helpen met dit project. Dit is een groot en tragisch verlies, en het is zo’n schok!” Anderen vroegen zich af: ‘Wie heeft ze echt vermoord?’ en ‘De maker van Gray State werd vermoord door onze regering… bekijk de trailer van het concept. Dit zal enig licht werpen op waar deze film over ging en zal je laten weten, waarom hij werd vermoord door onze regering. Iedereen weet het, behalve degenen die dit nog niet hebben gezien.’ ‘David Crowley en zijn familie zijn vermoord door degenen, die het Gray State project willen stopzetten. Help aan het licht te brengen wat er werkelijk is gebeurd en eis gerechtigheid.’

 

FREEMASONS DON’T WANT YOU TO SEE THIS | A GRAY STATE MOVIE


Of bekijk de video hier.

 

Het begon allemaal in 2010…

David Crowley was soldaat geweest in Irak en Afghanistan. Na vijf jaar had hij er genoeg van en is hij vertrokken, om verder te gaan met film maken. Hij ging naar de filmschool, en in 2010 begon hij met het schrijven van een script, dat hij ‘Gray State’ noemde, waarin een totalitair buitenlands regime de Amerikaanse regering verovert en een bende patriotten een verzet vormt. Op LinkedIn beschreef David ‘Gray State’ als een film over een nabije toekomstige ineenstorting van de samenleving onder de staat van beleg.

Davids zeer tijdrovende project

“Elk klein onderdeel van dit project ben ik,” zei hij. Naast het schrijven van verschillende versies van het script, maakte hij drie trailers, waarvoor hij auditie deed, en repeteerde en regisseerde hij. Hij tekende storyboards, ontwierp kostuums, vond locaties voor zijn film, en kreeg vergunningen. Hij fungeerde als de regisseur van fotografie, en hield toezicht op maar liefst vier camera’s tegelijk, en gecomponeerde zelfs de muziek en de speciale effecten.

In 2012 plaatste David een trailer voor ‘Gray State’ op YouTube.

Deze werd destijds meer dan tweeënhalf miljoen keer bekeken, en de film had meer dan 57.000 volgers op Facebook. Tot de supporters behoorden zelfs mensen uit het leger, van wie velen geloven dat de regering inderdaad plannen heeft om de staat van beleg in te voeren, wapens in beslag te nemen, en dissidenten gevangen te houden in FEMA kampen. Het leven van een soldaat had van hem een ​​pacifist gemaakt. Na het uploaden van de trailer, sprak David: “Gray State zou trends onderzoeken als de langzame overgave van onze stille Amerikaanse steden en straten aan een verstikkende reeks federale bewakingsnetwerken, illegale politiecontroleposten…”

Alex Jones wees David af.

“We hebben mensen die in de Alex Jones wereld leven, die weten wat er aan de hand is, en mensen die dat gewoon niet weten,” zei David. “Gray State was op feiten gebaseerd en zou ook kunnen worden omschreven als een documentaire.” Alex Jones had zijn verzoek om een ​​interview trouwens afgewezen; u begrijpt nu vast wel waarom.

Doodgeschoten

In januari 2015 werden David en zijn vrouw en dochter doodgeschoten in hun huis aangetroffen. De politie, gerund door de elite, verklaarde echter dat David zijn eigen vrouw en kind had neergeschoten en vervolgens zichzelf, maar commentatoren op internet begonnen al snel duidelijk te maken, dat Davids dood verdacht en mysterieus was, en dat hij zeer waarschijnlijk was vermoord door overheidsagenten, om te voorkomen dat die film ooit zou worden gemaakt!
Het is daarom geen verrassing, dat ook de schrijver van een van de bronartikelen David Crowley volkomen zwart afschildert. Hoe kan het ook anders.

Plaats delict

Men gelooft, dat de plaats delict werd geënsceneerd door Davids moordenaar. Er is een glazen schuifdeur bij zijn huis, die de politie op een kier had ontdekt, wat al zeer verdacht was in Minnesota in de winter. Bovendien, de buren hadden geen geweerschoten gehoord. En het gevonden pistool van veertig kaliber is zo luid, dat het de hele buurt wakker zou hebben gemaakt!

Geen sciencefiction of fantasiefilm

Gray State is zeker geen hectische of wraakzuchtige fantasie, zoals wordt beweerd, maar een zeer ernstige waarschuwing voor wat komen gaat, en meer.
Nadat de veroverende kracht de staat van beleg oplegt, komen soldaten in de film naar Minneapolis, de zetel van de regering, sinds de kusten zijn gevallen. Sommige mensen onderwerpen zich aan het nieuwe regime, en leven zoals voorheen; anderen trekken zich terug naar de heuvels om wapens te verzamelen en een plan te maken.
De sets zijn met opzet somber verlicht, zodat de mensen, de gebouwen en de kamers in de schaduw lijken te staan. Ook dit is geen toeval.

De trailer heeft drie acts: oorsprong, weerstand en uitkomst

Het begint met een luchtbombardement in een stad. Een man begint wakker te worden, zwaar te ademen en beschermt zijn ogen tegen een krachtig licht, net voorbij de getrokken jaloezieën van zijn kamer. De woorden, ‘Het gebeurde terwijl we sliepen’, verschijnen in witte letters op het scherm…
Op televisienieuwsberichten is te zien, hoe militaire vrachtwagens over bruggen rijden, en hoe mensen vluchten. FEMA troepen in oproeruitrusting rukken op richting een menigte demonstranten. Een soldaat loopt langs een rij burgers op hun knieën, en schiet elk van hen achterin het hoofd. De stad brandt. In één filmshot verschijnen Komel en Raniya als een moeder en dochter, die naar nieuwsberichten kijken, terwijl het licht van de televisie over hun gezicht speelt.

‘Ik voelde me alsof ik midden in het gevaar zat.’

In juni 2013 stuurde David een concept van ‘Gray State’ naar een scriptconsultant in Colorado, genaamd Linda Seger. Seger hield van de complexiteit van het script, maar vond dat het te veel actie, te veel informatie en te veel personages had. Ze dacht ook dat het een gelukkiger einde nodig had, want de hoofdpersoon stierf. Ze stelde herzieningen voor. Een jaar later stuurde David nog een script. Seger herinnerde zich de scripts, ook al had ze er al duizenden gelezen. “Het had een mooi gevoel voor stijl, en het had echt gevoel,” zei ze. “Ik voelde me alsof ik midden in het gevaar zat.”

 

Bronnen:

https://www.splcenter.org/hatewatch/2015/01/20/conspiracist-filmmaker-family-found-dead-murder-suicide-spurring-fresh-theories

https://www.newyorker.com/magazine/2017/04/10/death-of-a-dystopian

You may also like