Georkestreerde oorlog: Britse soldaten werd verteld zich klaar te maken voor oorlog tegen Rusland

Na 6 maanden: Britse troepen ‘moeten voorbereid zijn op nieuwe realiteiten’, en hun dierbaren voorbereiden.

Eindtijdnieuws.com
23 augustus 2022

 

Adjudant Paul Carney zei, dat soldaten hun families moeten voorbereiden op de mogelijkheid om naar Oekraïne te worden gestuurd, om Rusland te bestrijden in de oorlog, die op dit moment precies 6 maanden aan de gang is. Merk op dat het getal 6 een belangrijk getal is voor de elite. Herinnert u zich, dat de globalisten een nieuwe crisis nodig hadden?

De topsoldaat van het leger zei, dat troepen klaar moeten staan ​​om tegen Rusland te vechten – en dierbaren moeten waarschuwen voor een mogelijk conflict.
De georkestreerde ‘dreiging van Rusland’ moet immers het hoofd worden geboden!

Dus de tijd is gekomen om families en geliefden voor te bereiden op de mogelijkheid, om naar het Oosten te worden gestuurd. Hij zei, dat de wereld was veranderd sinds (marionet) Vladimir Poetins invasie van Oekraïne op 23 februari 2022 – zes maanden geleden op dinsdag. En Britse troepen ‘moeten voorbereid zijn op nieuwe realiteiten’.

Generaal Sir Richard Dannatt, voormalig hoofd van het leger, zei: “Dit is een verstandig advies van de beste soldaat van het leger. Het betekent niet, dat het leger op het punt staat naar Oekraïne te gaan. Maar het is de plicht van elk leger in vredestijd om zich voor te bereiden op oorlog, in elk aspect van het leven. Dat gezegd hebbende, met een oorlog in Europa, een agressief Rusland, en bezorgde landen aan de Russische grenzen, is het alleen maar verstandig dat Britse soldaten realistisch zijn over wat er zou kunnen gebeuren.”

Hij zei ook, dat soldaten zich moeten voorbereiden op lange periodes zonder contact met hun dierbaren.

En een waarschuwing van generaal Sir Patrick Sanders, hoofd van het leger, afgelopen juni:

“Wij zijn de generatie, die het leger moet voorbereiden om opnieuw in Europa te vechten”.

 

De M van Mirror laat ons duidelijk zien dat zij deel uitmaken van de Vrijmetselarij.
Marionet Poetin viel 6 maanden geleden Oekraïne binnen.

 

Wat betreft de grote alternatieve media websites, harde waarheden, technologie, en AR:

Hier volgt een stukje uit het artikel van 2019:
“Ze (de globalisten) merkten het op en ondernamen actie, ze namen het (alternatieve media) over; ze hebben hun gecontroleerde opposities om de verhalen aan te sturen. Zeer effectief, zeer krachtig! Er is nauwelijks nog een enkele stem, die je nu kunt vertrouwen! Ze kunnen het niet hebben dat het grote publiek echt wakker wordt, vooral niet over Israël, of andere diepere waarheden. Ze hebben het gevoel dat ze het moeten onderdrukken.”

“Ik zag een opmerking op het kanaal van David (Goldberg). Iemand zei dat dit (exposen van de duisternis) allemaal angst is, proberen mensen angst in te boezemen. Ja, het is angst, maar het is ook kennis. Een andere manier waarop ze dit allemaal doen, is om je financieel te verzwakken, dus je leeft in wanhoop, van loonbriefje tot loonbriefje, in schulden. Als je mentaal op die plek bent, ben je niet voorbereid op harde waarheden. Dat willen ze! Houd Amerikanen gestrest, op het randje; dat is waar we nu zijn. Ze willen deze wereld, waarin de helft van de mensen los zijn van elkaar en online is, en de andere helft zestig uur per week werkt, te gestrest om na te denken. Ik denk dat ze nog steeds mensen nodig hebben, om het systeem op z’n plek te houden, totdat de technologie voor robots beter is. Er is mij verteld dat de wereld over tien jaar totaal zal veranderen. Ze willen nog steeds dat er mensen zijn om te eten, geld uit te geven, te consumeren, maar het is anders. Ze willen controle hebben over hun geloof, spiritualiteit, maar meer nog, hun realiteit. Ze spelen met heel veel augmented reality (AR), waar je naar iets kijkt, denkt dat het echt is, maar dat is het niet.”

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bron:

Mirror: EXCLUSIVE: British soldiers told to get ready for war against Russia – and prepare loved ones

You may also like