Ex-kolonel Russische Geheime Dienst GROe: Depopulatie door machthebbers is realiteit

Zij, de elite, denken dat je zo gedrogeerd, gefluorideerd en afgeleid bent met onder meer zinloos entertainment, dat je de verbanden tussen alles wat zich afspeelt niet meer kunt leggen? Een voormalig kolonel van de Russische Militaire Inlichtingendienst stelt dat de huidige Coronavirus plandemie vier hoofddoelen dient. 

 

1  Ontvolking

2  Politieke controle over de resterende bevolking

3  Deflatie van de huidige financiële zeepbel, en macht over de economie

4  Het elimineren van geo-economische concurrenten

 

Ex-kolonel Russische Geheime Dienst GROe onthult… 

Het is nodig dat u het ‘Coronavirus fenomeen’ niet onderzoekt en beziet vanuit een publiek gezondheidsgezichtspunt, noch vanuit een epidemisch gezichtspunt. Het fenomeen van dit zogenaamde Coronavirus, wat ze pandemisch noemen, is geen pandemie; het is allemaal een leugen. Het moet worden beoordeeld vanuit het gezichtspunt van wereldwijde machten! Religieus, politiek, financieel, economisch en nationaal. U moet het beschouwen als een wereldwijde, strategische special operation! Zo moet u het fenomeen zien en begrijpen. De wereldwijde machten achter de schermen willen controle uitoefenen over de mensheid. Verschillende politieke rechten moeten worden geëlimineerd, aldus de elite, en mensen moeten worden bang gemaakt. Er is dus geen sprake van een pandemie. Mensen worden bang gemaakt voor een virus, om ze onder controle te houden. Dat is het doel van dit ‘virus’! 

We hebben weinig geloof in God, en nog minder in het bestaan van satan, de vijand van de mensheid.

Dus het satanische doel is wereldwijde depopulatie. Een maximum van 1 miljard of zelfs nog minder mensen op deze aardbol is hun streven, om hen te dienen. Want dan zullen zij, de rijke elite en machthebbers, overvloedig kunnen leven op aarde. Daarom is het Coronavirus ook onlosmakelijk verbonden met de financiële crisis.

9/11

Een poging om mensen hun rechten en vrijheden te ontnemen, werd gedaan op 11 september 2001. De onzichtbare machthebbers creëerden de gebeurtenissen op 11 september 2001! En nadat de machthebbers de aanslagen op de WTC-torens, het Pentagon en het Witte Huis hadden gepleegd, werd de wereldwijde oorlog tegen het terrorisme uitgeroepen. In werkelijkheid was dit juist een oorlog tegen de mensheid! Vervolgens hadden ze opnieuw een excuus nodig, om nog meer macht over de mensheid te krijgen; daarom bedachten ze het Coronavirus.
Dagelijks overlijden er zo’n 300 mensen aan het Coronavirus, maar wat betekent zo’n aantal nu op een wereldbevolking van 7,5 miljard mensen. Dat is in feite heel erg weinig.

 

Mensen worden wakker als ze de schokkende waarheid ontdekken…

Een oudere arts gaat het internet op met: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins.’ Vanwege de Coronacrisis is hij voor het eerst van zijn leven activist, als je het zo moet noemen. Als arts schrijft hij ontheffingen uit tegen de mondkapjesplicht voor mensen met bijvoorbeeld een posttraumatische stressstoornis, of astma. “Ik ben hier aan het vechten voor de vrijheid van ons land. Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins. De Tweede Wereldoorlog wordt hier opnieuw gespeeld,” zei de arts, die helemaal van Limburg naar Amsterdam was gereisd, om vreedzaam te protesteren en zijn stem te laten horen. “Ik ben bijna 80 en ik word hier met knuppels opzij geslagen. Dit is ons land,” voegde hij toe. “Ik ben heel bang voor het vaccin en voor de Coronamaatregelen. Ik ben arts, en als je de verhalen hoort van die mensen… Dit is erger dan Corona. Het is vreselijk wat hier gespeeld wordt! Er ligt niemand op de IC. De artsen faken alles; die krijgen voor iedere patiënt 20.000 euro.”

Uiteraard wordt ook dit als nepnieuws ontkracht door de door de powers that be omgekochte mainstream media.

 

Waarschuwend en profetisch woord van de Heer:

Er komt een dictatuur.
En er komen opstanden.

Anoniem

 

Bron:

https://www.youtube.com/watch?v=t2vqjBtnltI&feature=youtu.be

You may also like