Wat doet het vaccin met je?

“Ze hebben God gedood; ik kan God niet meer voelen. Mijn ziel is dood.” AstraZeneca stopte destijds de COVID-19 vaccinatieproeven, nadat de tweede vrijwilliger ‘neurologische problemen ontwikkelde’. Filmpjes duiken op van mensen met niet te stoppen, oncontroleerbare stuiptrekkingen na het nemen van een van de vele vaccins die nu in omloop zijn, die worden aangeboden aan het niets vermoedende publiek.

En dit is nog maar een van de vele, vele bijwerkingen; één daarvan is de dood. Heel veel vaccin-doden worden niet eens in de media genoemd en als het even kan zo snel mogelijk van het internet gewist door Google en door onder andere YouTube, dat in 2006 werd gekocht door Google.

Een deel van de details van Coronavirusvaccinproeven kwam aan het licht.

AstraZeneca onthulde vorig jaar september de details van haar Coronavirusvaccinproeven, de derde in een golf van zeldzame onthullingen door farmaceutische bedrijven, die transparanter zouden moeten zijn over hoe ze producten testen, en het helaas niet zijn.

 

“Ze hebben God gedood; ik kan God niet meer voelen. Mijn ziel is dood.”

Volgens bronnen, die beweren bekend te zijn met de vaccinproeven, begon de tweede vaccinproef vrijwilliger plotseling te zeggen: “Ze hebben God gedood; ik kan God niet meer voelen. Mijn ziel is dood,” na het nemen van het vaccin.
Deskundigen maakten zich o.a. zorgen over de vaccinproeven van AstraZeneca, die in april 2019 in Groot-Brittannië van start gingen, juist omdat het bedrijf weigerde details te verstrekken over ernstige neurologische aandoeningen bij twee deelnemers, beiden vrouwen, die het experimentele vaccin in Groot-Brittannië ontvingen. Het bedrijf informeerde het publiek ook niet onmiddellijk over de neurologische problemen van beide deelnemers. Evenmin waarschuwde het de F.D.A. dat het haar proeven opnieuw had gestopt, nadat de tweede Britse vrijwilliger een ziekte kreeg. Een onafhankelijke veiligheidsraad riep op tot een tijdelijke stop, volgens meerdere mensen die bekend waren met de situatie. De chief executive van het bedrijf vertelde investeerders over de problemen, maar besprak ze niet in het openbaar, totdat de informatie was gelekt en gerapporteerd door STAT.

 

Vele gelovigen en niet gelovigen denken dat ze het juiste doen…

“Ik ben ieder geval totaal stomverbaasd over het feit dat zoveel Christenen gewoon niet denken dat deze vaccinsituatie gevaarlijk is. Ze begrijpen de transhumanistische agenda en de depopulatie Agenda 2030 niet volledig. Ze begrijpen het globalisme en het technocratisch socialisme niet… en dan, op een dag, zullen ze uitvinden dat ze slaven zijn. Dit is zo triest! Ik weet niet meer wat ik ervan moet denken, en ik weet dat de vijand zijn NWO zal krijgen, omdat Christenen het gewoon niet zien en het ze niet kan schelen.

Velen zullen in de rij gaan staan ​​voor vaccins, en denken het juiste te doen. Dit alles komt door vreselijke desinformatie over hoe ons lichaam werkt, over ware, echte wetenschap en de waarde van onze vrijheden, en het besef dat we verantwoordelijk zijn voor onze eigen vrijheden, zelfs als Christenen. We moeten ons niet aanpassen en gewoon meegaan met de stroom. We moeten een standpunt innemen.

Ik kan mijn ogen niet geloven, hoeveel Christenen het gewoon niet snappen. Het is frustrerend, teleurstellend, en ik heb er geen woorden meer voor. De mensen denken echt niet dat we in de laatste dagen leven. Breng quality time alleen met God door, door uw Bijbel te lezen en in gebed te gaan. Laat u niet afleiden door de zorgen van dit leven. Begin met het verleggen van uw focus naar de eeuwigheid met God.”

Gwendolen

 

Zie ook:  Breaking news: Celeste Solum over wat er in het virus en het Gates vaccin zit (VOLLEDIGE TEKST)

 

Bron:

https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/09/theyve-killed-god-i-cant-feel-god-anymore-my-soul-is-dead-after-the-vaccine-urgent-read-2514214.html

You may also like