Blootgelegd: Magnetisme opzettelijk toegevoegd aan het vaccine om mRNA door het hele lichaam te drijven

Het super afleversysteem gebeurt door een lipide NanoSysteem. Een technologie om de mRNA naar plaatsen in het menselijk lichaam te duwen, waar het nooit de bedoeling was. Het is een meer agressief afleversysteem. 

En het wordt gedaan om u opzettelijk te schaden.
Niemand heeft geïnformeerde toestemming gegeven! Dit uiterst schadelijke magnetische additief is met opzet in de ‘vaccins’ verwerkt.

Doodsbang door bijwerkingen

De onnoemelijk vele slachtoffers van het COVID vaccin worden massaal gecensureerd, geblokkeerd en verbannen. Ze zijn doodsbang voor hun eigen leven, vanwege de zeer ernstige bijwerkingen.

De sociale media werden overstroomd door video’s van mensen, die magnetisch geladen zijn geworden na toediening van de injectie. En nu het vaccin ook nog eens uitgestoten wordt door de gevaccineerde mensen, kunnen zelfs niet-gevaccineerden last krijgen van dit afschuwelijke fenomeen.

Bijna niemand met geneeskundige kwalificatie wilde erover praten.

Vele commentaren op social media waren sceptisch. We kunnen nu niet langer zeggen dat het niet waar is, want het is waar! De vele video’s en emails zijn het bewijs. Ze willen u echter doen geloven dat het een hoax is.

Magnetofectie is echt en het is een echte wetenschap!

Dr. Jane Ruby is ruim 20 jaar een Amerikaanse auteur, journalist, gezondheidseconoom en medisch expert in farmaceutisch onderzoek. Zij verklaart dat het met opzet werd toegevoegd aan deze injecties, die geen vaccins zijn. Waarom, vraagt u? Omdat het een agressiever afleversysteem is, om het in elke cel van het lichaam te krijgen. Het proces wordt magnetofectie genoemd. Al deze informatie is gewoon beschikbaar op openbare websites, zoals PubMed van de overheid; u kunt uw eigen onderzoek doen.

Wat zit er achter dit magnetisch fenomeen?

Wat gebruiken ze? Ze gebruiken magnetische velden via verschillende chemicaliën, om de mRNA in de menselijke cellen te concentreren. Messenger-RNA is onderdeel van een lipide nanodeeltje; het vormt een super afleversysteem! Er zijn plekken in het lichaam, waar het zonder deze nanotechnologie niet terecht zou kunnen komen. Nanotechnologie dwingt het genetisch materiaal, de mRNA en de coating, de envelop, om over en weer deze gevaarlijke spike eiwitten te produceren door het hele lichaam heen. Het is in feite een gedwongen gen afleveringssysteem.

SPIONs

U zult hier meer en meer over gaan horen. SPION staat voor een Superparamagnetisch ijzeroxide nanodeeltje.
Deze magnetische veld-technologie zit in en rond het omhulsel, de envelop van het lipide nanodeeltje, om deze mRNA in al uw cellen te krijgen. Waarom doen ze dat? Omdat mRNA zo delicaat is en zo gemakkelijk kan bederven. Dat is ook de reden dat deze ‘vaccins’ bij tenminste 20 graden Celsius onder nul moeten worden vervoerd en bewaard. Pfizer vaccins moeten zelfs bij een temperatuur van -90 tot -60 graden Celsius worden bewaard.

Wist u dat SPIONs niet eens zijn bedoeld voor menselijke diagnose, noch voor enige medicatie aan mensen gegeven? En dat zijn nu de zogenaamde vaccins!

Magnetisme gebeurt niet zomaar

Het moet met opzet toegevoegd worden aan de lipide nanodeeltjes. Dat is het component van de injectie. Er zijn plaatsen in het menselijk lichaam, waar God en natuur nooit zouden toestaan dat deze worden vervuild door superparamagnetische ijzeroxide nanodeeltjes! En door magnetisme worden deze lipide nanodeeltjes, samen met de chemicaliën, daar afgeleverd waar ze niet behoren te komen.

Bent u al gevaccineerd?

Misschien heeft u nu nog geen enkele bijwerking ondervonden, maar u bent op weg naar een ramp! Als u al gevaccineerd bent, neem dan geen tweede. En als u er al twee gekregen heeft, neem dan niet nog meer booster injecties! Want dit zal met elke injectie erger en erger worden, en ook nog eens zeer spoedig.

En op dit moment proberen ze dit er doorheen te drukken voor onze kinderen (12-17 jaar)!

De zogenaamde FactCheckers liegen

Centre for Disease Control (CDC), een Amerikaanse staatsinstelling die zich bezighoudt met de bestrijding van ziektes in Amerika, liegt! Vergeet echter niet dat de CDC met name een patenten bedrijf is voor vaccins. Voor het volledige verslag, bekijk onderstaande video:

 

BOMBSHELL EXPOSED – MAGNETISM INTENTIONALLY ADDED TO VACCINE TO FORCE MRNA THROUGH ENTIRE BODY

Of bekijk de video hier.

 

Wat is magnetofectie?

Magnetofectie, of magneet-ondersteunde transfectie, is een eenvoudige en zeer efficiënte transfectie methode, die magnetische krachtvelden gebruikt, om nucleïnezuren (RNA en DNA o.a.) in de cellen te brengen.

OZ Biosciences, The art of delivery systems

Magnetofectie wordt gecommercialiseerd door OZ Biosciences, en is geregistreerd als handelsmerk. Zie het alziend oog in hun logo!OZBIOSCIENCES logo with the all seeying eye

Het principe van magnetofectie is, om nucleïnezuren (erfelijk materiaal) te associëren met positief geladen magnetische nanodeeltjes: deze moleculaire complexen worden vervolgens geconcentreerd en getransporteerd naar cellen, ondersteund door een geschikt magnetisch veld. Op deze manier maakt de magnetische kracht een zeer snelle concentratie van de gehele toegediende vectordosis in cellen mogelijk, zodat 100% van de cellen in contact komt met een significante dosis.

Wat zijn nucleïnezuren precies?

Nucleïnezuren (DNA en RNA) kunnen beschouwd worden als het meest fundamentele bestanddeel van de levende cel. Nucleïnezuren hebben het vermogen tot zelfvermenigvuldiging. Daarnaast bevatten nucleïnezuren de genetische informatie voor de synthese van elke molecule, cel, en elk weefsel waaruit het organisme is opgebouwd. Deze genetische informatie houdt in, dat nucleïnezuren bepalen hoe eiwitten opgebouwd worden, hoe een bepaalde taak moet worden uitgevoerd, hoe de cellen zuurstof moeten gebruiken, enzovoort.

Magnetofectie is aangepast aan alle soorten nucleïnezuren (DNA, siRNA, dsRNA, shRNA, mRNA, ODN), en aan niet-virale transfectie systemen en virussen. Verschillende geoptimaliseerde en efficiënte formuleringen van magnetische nanodeeltjes zijn specifiek ontwikkeld voor verschillende soorten toepassingen, zoals DNA-, siRNA- en primaire neuron transfectie, evenals virale toepassingen.

Misdaad tegen de mensheid!

Het zou nooit gebruikt hebben mogen worden in mensen. Dit is een misdaad tegen de mensheid van epische omvang, en we hebben nog niet eens de echte verwoesting ervan gezien!

 

Bron:

https://www.redvoicemedia.com/2021/06/exposed-magnetism-intentionally-added-to-vaccine-to-force-mrna-through-entire-body/

You may also like