Als u borstvoeding geeft na vaccinatie, vaccineert u uw baby mee

Doe dat niet! Waarschuwingen van de websites van vaccinfabrikanten zelf, en artsen die zich durven uit te spreken, hebben gezegd dat je schadelijke gifstoffen op je jonge kind overdraagt. Verder meer feiten over het overdragen van het vaccin.

Klinkt ongelooflijk, niet?
Welnu, helaas bevestigt een Pfizer document dat deze vergezochte berichten perfect mogelijk zijn, en meer.

Deelnemers aan vaccinonderzoeken worden verspreiders van ingrediënten van het vaccin.

Het Pfizer document bevestigt niet alleen, dat ‘uitstoot’ of ‘overdracht’ van het Covid vaccin leidt tot een verstoorde menstruatie cyclus, of erger, en de mogelijkheid op een miskraam via huid-op-huid contact en dezelfde lucht inademen. Nee, Pfizer waarschuwt ook voor de gevolgen van borstvoeding geven aan je kindje, wanneer je gevaccineerd bent.

Gevaccineerde moeder die borstvoeding gaf

Onderstaande video toont een moeder met kind, die, kort na haar vaccinatie, haar dochtertje borstvoeding heeft gegeven:

* Het kindje slaapt nu niet langer dan 10 minuten achter elkaar

* Ze heeft gezwollen ogen of oogleden

* Ze heeft last van een waterige neus

* Ze heeft lage koorts

* Ze moet soms kuchen en niesen

* En het kindje heeft weinig tot geen energie

 

IF YOU BREASTFEED AFTER VACCINATION YOU ARE ESSENTIALLY VACCINATING YOUR BABY. DON’T DO IT

 

Met dit soort berichten is het buitengewoon interessant en tegelijkertijd zorgwekkend, om deze waarheid verborgen in een Pfizer document te vinden, met de titel:

A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS

Het is een studie van Pfizer, om onder andere de veiligheid te evalueren bij gezonde kandidaten, die het SARS-CoV-2 RNA vaccin tegen Covid-19 hebben gekregen.
Er is een hele sectie te vinden over de mogelijkheid van ‘mRNA vaccin-uitscheiding’, waarbij het mogelijk is om een ​​bijwerking te krijgen: voor degenen, die in de nabijheid van iemand zijn geweest, die de Pfizer mRNA injectie heeft gehad.

 

Blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding

In sectie 8.3.5 van het document wordt beschreven, hoe blootstelling, tijdens zwangerschap of borstvoeding, aan de mRNA injectie van Pfizer gedurende de onderzoeken, binnen 24 uur nadat de onderzoeker op de hoogte is, moet worden gemeld aan Pfizer Safety. Dit is vreemd, omdat zwangere vrouwen geen deel uitmaakten van de veiligheidsonderzoeken. Dus hoe kunnen ze worden blootgesteld, kun je je afvragen?

Nu, Pfizer bevestigt dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan optreden, wanneer een vrouw zwanger blijkt te zijn, en dan tijdens de zwangerschap aan het vaccin wordt blootgesteld.
Het document stelt dat blootstelling aan de omgeving tijdens de zwangerschap kan optreden, als een vrouwelijk familielid of zorgverlener meldt, dat ze zwanger is na blootstelling aan de onderzoeken, door inademing of huidcontact. Of als een mannelijk familielid of zorgverlener, die door inademing of huidcontact aan de onderzoeksinterventie is blootgesteld, daarna zijn vrouwelijke partner vóór of rond de conceptie blootstelt.

In lekentaal geeft Pfizer in dit document toe, dat het mogelijk is een ander mens aan het mRNA Covid vaccin bloot te stellen, door gewoon dezelfde lucht in te ademen, of de huid van de gevaccineerde persoon aan te raken.

8.3.5.1. Blootstelling tijdens de zwangerschap (EDP)

Een EDP (in het Engels: Exposure During Pregnacy) treedt op als:

* Een vrouwelijke deelnemer blijkt zwanger te zijn tijdens of na het beëindigen van de onderzoeksinterventie.

* Een mannelijke deelnemer, die een onderzoeksinterventie krijgt, of heeft stopgezet, stelt een vrouwelijke partner bloot vóór of rond de conceptie.

* Een vrouw blijkt zwanger te zijn tijdens blootstelling, of blootstelling aan onderzoeksinterventie, als gevolg van blootstelling aan de omgeving. Hieronder staan ​​voorbeelden van omgevingsblootstelling tijdens de zwangerschap:

* Een vrouwelijk familielid of zorgverlener meldt, dat ze zwanger is na blootstelling aan de onderzoeksinterventie door inademing of huidcontact.

* Een mannelijk familielid of zorgverlener, die door inademing of huidcontact aan de onderzoeksinterventie is blootgesteld, stelt vervolgens zijn vrouwelijke partner bloot vóór of rond de conceptie.

Er wordt hier gewaarschuwd, dat niet-gevaccineerde mannen, die zijn blootgesteld aan een gevaccineerde vrouw, vervolgens dat wat in het vaccin zit, zullen doorgeven aan een andere vrouw, hun partner bijvoorbeeld.

 

Baby blootgesteld aan mRNA vaccin via borstvoeding

Pfizer bevestigt ook dat het mogelijk is, om een ​​baby via borstvoeding aan het mRNA vaccin bloot te stellen, zelfs als de moeder de Pfizer injectie niet heeft gekregen! Ze zeggen opnieuw, dat dit mogelijk is via blootstelling aan de omgeving, dat wil zeggen: door inademing of huidcontact met een gevaccineerde:

8.3.5.2. Blootstelling tijdens borstvoeding

Een blootstelling tijdens borstvoeding treedt op als:

* Er wordt vastgesteld dat een vrouwelijke deelnemer borstvoeding geeft tijdens of na het stoppen met de behandeling

* Een vrouw blijkt borstvoeding te geven, terwijl ze werd blootgesteld aan of blootgesteld was aan onderzoeksinterventie. Dat wil zeggen blootstelling aan de omgeving. Een voorbeeld van omgevingsblootstelling tijdens borstvoeding is een vrouwelijk familielid of zorgverlener, die meldt dat ze borstvoeding geeft na blootstelling aan de onderzoeksinterventie door inademing of huidcontact.

 

Bijwerkingen na beroepsmatige blootstelling

Pfizer bevestigt ook in sectie 8.3.5.3 van het document, dat er bijwerkingen kunnen optreden na ‘beroepsmatige blootstelling’. Het document stelt dat beroepsmatige blootstelling optreedt, wanneer een persoon ongepland direct contact krijgt met de onderzoeksinterventie, en zegt dat dit al dan niet kan leiden tot het optreden van een ongewenste bijwerking:

8.3.5.3. Beroepsmatige blootstelling

Er is sprake van beroepsmatige blootstelling, wanneer een persoon ongepland direct contact krijgt met de onderzoeksinterventie, die al dan niet kan leiden tot het optreden van een AE (Adverse Event, ofwel bijwerking). Zulke personen kunnen zorgverleners, familieleden en andere spelers zijn, die betrokken zijn bij de zorg van de proefpersoon.

 

Conclusie: ernstige bijwerkingen

Als een man, die niet is gevaccineerd, een gevaccineerde vrouw aanraakt, of de lucht inademt die zij uitademt, bijvoorbeeld op kantoor, en hij heeft vervolgens seksueel contact met zijn vrouw, kan zijn vrouw ongewenste bijwerkingen krijgen, en moet zij het krijgen van kinderen vermijden.

Als een vrouw, die niet is gevaccineerd, in contact komt met een vrouw die wel gevaccineerd is, kan zij:

– een miskraam krijgen
– een baby vergiftigen, ofwel vaccineren via de moedermelk
– kinderen krijgen met cognitieve problemen, zoals bijvoorbeeld geheugen- en concentratiestoornissen, problemen met spraak en gedrag

 

FactCheck

Als de vaccinaties tegen Covid niet zouden kunnen worden overgedragen op andere mensen, aldus FactCheckers, waarom zou contact tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden dan ongewenste bijwerkingen kunnen veroorzaken aldus Pfizer? En als het waar is, dat deze vaccinatie niet wordt overgedragen, waarom moet een man, die in de buurt van een gevaccineerde vrouw is geweest, – zelfs als hij haar niet heeft aangeraakt – zich dan zorgen maken als hij zijn niet-gevaccineerde vrouw zwanger maakt?

Het maakt niet uit wat de zogenaamde FactCheckers zeggen, in dit Pfizer document, staat voldoende bewijs over het uitstoten en overdragen van het vaccin op uw naaste. En dat kan uw gevaccineerde partner zijn, uw vriend of vriendin, familielid, uw collega, iemand in de winkel, iemand in het openbaar vervoer, de taxichauffeur, medisch personeel, mensen in de zorg, en zelfs een gevaccineerde moeder, die borstvoeding geeft aan haar kindje.
De overheden en FactCheckers doen natuurlijk hun best om de duizenden getuigenissen van vrouwen onder het tapijt te vegen, door middel van verschillende FactCheck artikelen, die volop opduiken in de mainstream media.

 

Bron:

https://dailyexpose.co.uk/2021/05/04/pfizer-confirms-covid-vaccine-shedding-leading-to-menstrual-cycle-disruption-is-possible/

You may also like