10-jarige jongen naar de hemel gebracht, vertelt over toekomstige gebeurtenissen, WO3 en alien oorlog

Ongeveer 20 jaar geleden had deze jongen een bijna-dood-ervaring. Hij deelde zijn getuigenis met zijn moeder, welke zij 16 jaar later insprak op video.

Eindtijdnieuws.com
9 maart 2022

 

De 10-jarige jongen, Jeremy genaamd, had een bijna-verdrinkingservaring

Hij was ongeveer 40 minuten dood geweest. Toen artsen hem weer tot leven brachten, zeiden ze dat hij niet zou herstellen en als een kamerplantje zou worden.
De jongen liep echter geen enkele hersenschade op. Hij was vijf dagen aan de beademing, maar daarna was hij wonderbaarlijk hersteld. Artsen geloofden namelijk dat Jeremy niet verder zou leven, omdat zijn hersenen zo lang geen zuurstof hadden gekregen. Zijn longen en hart functioneerden helaas niet meer normaal, waardoor hij drie jaar later, op 13-jarige leeftijd, overleed.

Gedurende deze 40 minuten werd Jeremy meegenomen naar de hemel…

Na zijn herstel, vertelde hij zijn moeder over moeilijke tijden die in het verschiet liggen.
Toen hij voor de laatste keer naar de hemel ging, na zijn overlijden, werd zijn verhaal gedeeld door zijn moeder.

Zorg ervoor dat uw geestelijke huis op orde is!

Wees voorbereid. Het is niet voldoende om Jezus uw Verlosser te maken; we moeten Hem onze Heer maken, en leven naar Zijn wil voor ons leven. ‘Eens gered, voor altijd gered’, is een regelrechte leugen van satan en zijn demonen.

Dit getuigenis vertelt in aanschouwelijke details wat Jeremy op aarde zag gebeuren.
Ook beschrijft hij in jonge jongenstaal zijn verdere ervaringen:

 

10 yr Old Jeremy Taken to Heaven, told of Future Events, WW3 & Alien War

Of bekijk dezelfde video in mindere kwaliteit hier, maar wel met ondertiteling optie

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Note: het originele video kanaal bestaat niet meer; deze YouTubers die ik verder niet ken, hebben de video opnieuw geupload op hun eigen kanaal.

 

Dit is wat Jeremy aan zijn moeder vertelde…

De jongen sprak over toekomstige gebeurtenissen. Hij zei dat er eerst een wereldoorlog zal plaatsvinden tussen de mensheid, de Derde Wereldoorlog.
Zijn moeder, Giovanna, blijft enkele details over de ongelooflijke ervaringen van haar zoon benadrukken, en zegt dat ze hem op een dag in de hemel zal weerzien.

Wat haar zoon zag, was schokkend!

Mensen zullen daadwerkelijk worden opgegeten door demonische wezens (aliens), de zogenaamde ‘buitenaardsen’. Het zijn echter niets minder dan demonen in een ander jasje, en zijn reeds eeuwenlang op deze aarde. Sommige Christenen beseffen wel, dat aliens en UFO’s een demonische oorsprong hebben. En boze geesten kunnen zich zelfs voordoen als buitenaardse wezens.

Jeremy was 40 minuten dood en kwam terug

De jongen legde zijn ervaring uit dat, toen hij verdronk, een man met lang haar en een baard Zijn hand naar hem uitstak. Het was Jezus, begreep Jeremy. Jezus droeg een lang gewaad met een gouden band om Zijn middel.

Jezus redt hem van een demoon in het water

Tegelijkertijd opende zich aan een andere kant van Jeremy een zwart gat in het water. Een lelijk wezen kwam naar buiten om hem trachten te pakken te krijgen. Er lag iets onheilspellends op de loer onder Jeremy onder water. Jezus droeg Jeremy op, om dit verachtelijke schepsel met zijn voeten weg te schoppen, en hem op zijn tanden te slaan. Hierna trok het wezen zich terug in zijn hol. Toen ging het gat dicht.

De hand van Jezus

Jezus zei dat Hij zijn moeder kende en dat Hij Jeremy naar een andere, veilige plek zou brengen. Nadat Jeremy de hand van Jezus had gepakt, vloog hij verder en hoger de lucht in, terwijl ze langs de wolken de ruimte in vlogen. Ze gingen ver voorbij alles, inclusief andere planeten, totdat ze een wonderbaarlijk mooie plek bereikten.

De hemel is gemaakt van kristal en iedereen is als één gelukkige familie

Het bleek een stad van kristal te zijn waar Jezus de jongen naartoe bracht. De straten waren geplaveid met goud, en alles blonk en schitterde. Er waren vele prachtige woningen in de hemel. De mensen leken buitengewoon gelukkig en vriendelijk. Iedereen om hem heen voelde als familie. Alle kleuren waren veel mooier dan hier op aarde.

Heel veel baby’s in de hemel

Er waren daar zoveel baby’s, zei Jeremy. Hij begreep niet waarom het er zo veel waren. Deze speciale werkers zorgden goed voor de baby’s, zei hij. Ze waren nu veilig en geliefd nadat ze waren geaborteerd.

Jeremy wilde eigenlijk niet terug

Hij had nog nooit zoveel liefde gevoeld in zijn leven als hier in de hemel. Hij was zo gelukkig, voelde zoveel liefde! Jeremy legde ook uit, dat je ziel in de hemel veranderd is, en je hebt onmiddellijk de geest van Jezus. Je hebt onmiddellijk krachten en bekwaamheden, enzovoort.

Jeremy werd de toekomst getoond

Hij zag hoe zijn broer Daniel de verkeerde kant in het leven zou kiezen door in het leger te gaan. Zijn broer verandert echter later zijn manier van leven, en begrijpt dat hij aan de verkeerde kant van de dingen in het leven staat, zei hij. Jeremy zei ook dat zijn moeder Giovanna, vanaf dit punt vóór de oorlog, al in de hemel zal zijn, dus voordat dit allemaal gebeurt.

In het gesprek met zijn moeder legde Jeremy uit, dat er iets ergs en kwaads op komst is.
Hij vertelde dat de oorlog zal plaatsvinden vanuit het leger van satan. De oorlog, die zich over de hele wereld zal verspreiden, is met geen enkele andere oorlog te vergelijken! Jeremy zei:

“Mam, mensen zullen denken dat ze zich zorgen moeten maken over WO3. Dat is niet waar mensen zich zorgen over moeten maken, mam. Er komt iets slechts en kwaads… het is de oorlog van de demonen, de oorlog van de alien demonen.”

 

Zo noemde Jeremy hen: ‘alien demonen’ en ‘demonische aliens’

Hij zei dat er deze wezens waren, deze demonische, alien wezens, en hij zei dat ze slecht zijn en dat ze deel uitmaken van satans leger, en dat satan oorlog zou gaan voeren tegen deze wereld en zou proberen iedereen hier te vernietigen. Hij zei, “WO3 gaat slecht worden, maar het is niets, niets vergeleken met de oorlog die komt van de alien, demonische wezens”. Hij zei, “dat ze naar de aarde zullen komen en proberen het te vernietigen, en ze zullen mensen gaan opeten!”
Ze gaan zichzelf afschilderen als buitenaardse wezens, maar het zijn demonen, vertelt zijn moeder in de video.
Jeremy zei verder:

“Het zijn demonen, en ze gaan oorlog voeren op deze aarde en zullen mensen gaan eten.”

 

Er zullen zeer angstaanjagende, onvoorstelbare gebeurtenissen plaatsvinden, waarvan de Here Jezus heeft voorgezegd dat zoiets nog nooit eerder is gebeurd. Het zal een zeer gemene oorlog van ongekende aard zijn.

Giovanna’s laatste uitspraak was:
“Je moet Jezus in je hart vragen en Hem om vergeving vragen.”

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/visioen-van-een-16-jarige-jongen-van-de-grote-verdrukking-in-realtime/

https://eindtijdnieuws.com/samenvatting-wat-er-komen-gaat-in-de-laatste-dagen/

You may also like