12 Mensen verspreiden waarheden en desinformatie | MAGA en ITNJ ontmaskerd

Veel van deze mensen verspreiden waarheid, veel waarheid! Het goede wordt echter gemengd met het slechte… 

Naast gedeeltelijke misinformatie, verspreiden zij ook iets anders, en dat is de Nieuwe Wereldorde religie: New Age. Sommigen houden van bijbelse termen gebruiken en bijbelteksten aanhalen, waardoor veel Christenen misleid worden, en yoga gepromoot.

Wie zijn die 12 mensen die ‘verkeerde informatie’ verspreiden, waar Biden en de media ons allemaal voor waarschuwden? Facebook en andere sites heeft men gecensureerd, en ‘ze doen wat ze kunnen om te voorkomen, dat hun stemmen naar buiten komen….’ Of zo lijkt het, nietwaar?
Test altijd alles en onderzoek altijd hun partners met wie zij samenwerken. De video spreekt boekdelen!

12 Mensen verspreiden verkeerde informatie, aldus Biden en de reguliere media:

  1 Dr. Joseph Mercola
  2 Robert F. Kennedy Jr.
  3 Ty & Charlene Bollinger
  4 Dr. Sherry Tenpenny
  5 Rizaa Islam
  6 Dr. Rashid A. Buttar
  7 Erin Elizabeth Finn
  8 Sayer Ji
  9 Dr. Kelly Brogan
10 Dr. Christiane Northrup
11 Dr. Ben Tapper
12 Dr. Kevin Jenkins

Het maakt allemaal deel uit van het politieke en religieuze spel, wat we zo gaan zien in onderstaande video, in elkaar gezet door 7grainsofsalt. Ondanks dat YouTube haar censureert, video’s verwijdert, en een kanaal van haar naar beneden heeft gehaald, gaat ze vasthoudend door met een paar nieuwe YouTube kanalen.

Wie kunnen we nu op dit moment vertrouwen?

Velen kijken op en luisteren naar artsen, inclusief ikzelf… maar wees gewoon voorzichtig daarmee. Want wie kunnen we nu vertrouwen?
Veel waarheid wordt verspreid over wat er aan de hand is met veel dingen, die zij delen op Facebook, en soms wordt hun YouTube kanaal offline gehaald… desondanks behoren we nog steeds alles te testen. En daar gaan we vandaag naar kijken. Pauzeer de video waar nodig:

 

12 People spreading truths and misinformation | MAGA, ITNJ exposed

Of bekijk de video hier.

 

Allereerst, wat is Hegeliaanse Dialectiek?

In feite een slimme methode om jouw oplossing, product, zienswijze en wel of niet gewenste verandering er op ‘slinkse’ wijze door te drukken. De filosoof Georg Wilhelm Friedrich Hegel bedacht begin 19de eeuw het dialectisch systeem, waarbij je, door het confronteren van these en antithese, tot een nieuwe synthese komt. Daar zit op zich niets kwaads in, tenzij men dat voor eigen belangen gaat gebruiken.

Hoe gaat dat dan in de praktijk?

Een kleine groep – vaak een elite of fanatieke actiegroep – ziet graag iets gebeuren. Bijvoorbeeld een product, oplossing of zienswijze aan de man brengen. Hiervoor is de instemming van de rustig slapende massa nodig.

Wat doe je dan?

Creëer eerst een flink probleem, acute dreiging of crisis, of het gevoel dat de burgers dit probleem toch echt opgelost willen hebben. Vervolgens komt het tot acties, betogingen, petities en pressiegroepen. De beleidsmakers en politici raken behept met dadendrang. Met veel trompetgeschal komt dan de al voorgekookte oplossing als de ‘grote verlossing’ op de proppen…

Dit is wat er aankomt: het valse licht

We zien momenteel het goede met het slechte gemengd worden, met het doel om hun eigen ‘licht’ te maken: een vals licht. Net als met orde uit chaos creëren. Ze hadden het antwoord al, vóórdat het probleem zich voordeed. Net als met het vaccin, nietwaar? Velen zijn zich hier niet van bewust. Er is zoveel bedrog!

Doe alsjeblieft je eigen onderzoek, want veel van deze mensen – voornamelijk artsen – zijn competente, gerespecteerde mensen, echter, met een agenda.

 

1 Dr. Joseph Mercola

Hij is een dokter, heeft veel boeken geschreven en lijkt absoluut 100% betrouwbaar. Maar is hij dat ook? Nee, helaas niet. We zien dat hij gelinkt is aan Robert F. Kennedy Jr., wat een rode vlag zou moeten geven. Ook is hij gezien met de bekende Dr. V.A. Shiva Ayyadurai, de uitvinder van e-mail. En Dr. Mercola is ook gezien op TV in The Dr. Oz Show. De hele recente censuur rond Mercola moet vast een gedeeltelijke psyop zijn geweest… Veel van zijn artikelen zijn nog gewoon vindbaar na 2 dagen, of worden elders overgenomen. Let ook eens op de M van Mason (Vrijmetselaar) in zijn website logo!

Sacha Stone Tweet with Mercola, Kennedy, Del Bigtree, Dane Wigington

 

2 Robert F. Kennedy Jr.

Zijn naam alleen al zou een rode vlag moeten geven (Vrijmetselaarsfamilie), ook als we kijken naar de River Alliance, waarvan hij de medeoprichter is. We zien dan de symboliek daaromheen, en dat hij gelijke belangen heeft als Sacha Stone en vele anderen.

River Alliance logo - from Co-founder Robert F. Kennedy

 

3 Ty & Charlene Bollinger

Ty Bollinger zien we hier het driehoek handgebaar van de Vrijmetselaars maken. Nogmaals, ze verspreiden waarheden, veel waarheden, maar laten we eens kijken naar het midden van hun logo:

The Truth About Cancer website - a life-saving mission - spirituality - New Age

Dan zien we daar dat spiritualiteit één van hun vele missies is… New Age! Ja, ze gebruiken zelfs bijbelverzen, maar ze promoten yoga. Hierdoor zijn veel gelovigen en niet-gelovigen misleid. Het is occult! Het is in feite Kabbala.
Ook hier blijkt weer, dat ze allemaal verbonden zijn met de United Medical Freedom Super PAC, en Sacha Stone. Zie alle bekende namen…

 

4 Dr. Sherry Tenpenny

Sherry Tenpenny was een lerares op de New Age website van Sacha Stone. En ze verwijderden haar lerarennaam van de website, nadat de videomaker een video over hem had gemaakt. Ze zijn gelinkt aan David Steele, de ITNJ, en vele andere dingen!

 

5 Rizaa Islam

Deze man is lid van de Nation of Islam en Scientology. Denk hierbij ook aan de Chrislam beweging.

 

6 Dr. Rashid A. Buttar

Wees alsjeblieft ook op je hoede voor deze man. Opvallend is dat hij in elk type TV-show is geweest, zoals je duidelijk kunt zien. Ook hij is gekoppeld aan al dezelfde prominente figuren. Hier zie je hun foto’s weer. Je zult ze keer op keer gaan zien, geen zorgen!
Ook is Dr. Rashid Buttar verbonden met het International Tribunal for Natural Justice (ITNJ), je weet wel, degenen die al degenen zullen neerhalen die dit vaccin pushen, nietwaar?
Hij is ook niet vies van de New Age term ‘Awakening’ (Ontwaken).

Desiree Jennings werd ‘genezen’ door Dr. Buttar, totdat ze haar volgden en merkten, dat ze de ene dag perfect rechtop liep, en de volgende dag niet meer goed liep… op heterdaad betrapt.

 

7 Erin Elizabeth Finn

Erin Elizabeth Finn, echtgenote van Dr. Mercola, ontving een prijs voor de waarheid: The Truth in Journalism Award in 2017. Onthoud dat ze ervan houden om elkaar en hun eigen mensen prijzen te geven! Het eerste wat je spoedig tegenkomt, als je op haar website bent, is iemand in de yoga houding… en 666… ja. laten we onze 666-en ophouden.

 

8 Sayer Ji

Sayer Ji heeft een New Age website, maar vooral zijn Facebook pagina toont veel New Age afbeeldingen en symbolen. En ja, hij heeft ook video’s van Dr. Mercola en vele anderen in zijn Faim.org site. Hij is ook gelinkt aan Mike Adams, maar misschien was het slechts één video met hem.
Het één oog-symbool en de lotusbloem en de ‘great bell chant’ komen ook voorbij. Lotus is ook een New Age symbool.

Hij is gelinkt met vele anderen: Icke, Fuellmich, Corbett, Ice Age Farmer, Bigtree, Pastor Pawlowski, en meer…
Ja, ze praten over de waarheid, maar je moet nog steeds oppassen, want ze pushen je gewoon naar de begeerde eenheid en de opstand. En deze rally’s gebeuren over de hele wereld, al deze marsen, dus wees ervan bewust met wie ze verbonden zijn, wat de reden is dat ze marcheren, voordat je gaat marcheren.

 

9 Dr. Kelly Brogan

Hier zien we de lotusbloem en de zon… we zien een Maan ceremonie… allemaal New Age.
Deze arts beveelt zelfs de Joe Rogan show aan.

 

10 Dr. Christiane Northrup

Deze arts maakt deel uit van ‘The Great Awakening’ (Het Grote Ontwaken). Aan elke afbeelding op haar website, en overal op haar Facebook, kun je duidelijk zien waar ze mee verbonden is. Ze is verbonden met Sacha Stone, Dr. Carrie Madej, enzovoorts.
Ook is ze op TV met Oprah, onder anderen.

 

11 Dr. Ben Tapper

Ze spreken veel van de waarheid, maar vertrouwen we hen? Wel, Ben Tapper is met al dezelfde mensen. Vertrouw alsjeblieft niemand voor de volle 100% op dit moment.

 

12 Dr. Kevin Jenkins

Dr. Kevin Jenkins maakt deel uit van de Urban Global Health Alliance; ze werken samen met ouders, religieuze gemeenschapsleiders en andere belangengroepen. Bijna overal waar je zijn naam kunt vinden, komt de term ‘Great Awakening’ ook naar voren.
En dan zien we de bekende Vrijmetselaar kubus voorbijkomen onder andere, en heeft hij het over ‘Faith in Action Alliance’, en ‘Community Building’, en ‘We are building our Freedom Family Ark’… ‘Laten we samen bouwen’… ‘samen’.
Hij wordt gezien met o.a. de beroemde actrice, Whoopi Goldberg.

En ook op zijn website zie je dezelfde mensen, telkens weer.
America’s Frontline Doctors zien we ook met… Candace Owens!
En Kevin Jenkins wordt ook gezien met Robert F. Kennedy…

 

MAGA of de MAGA-beweging

Vertrouw deze mensen nooit blindelings. Er is duidelijk iets mis, zoals we hebben kunnen zien, en ze duwen je in de richting van een vals licht, samen met Sacha Stone en met MAGA.
Ze zijn verblind door MAGA: Make America Great Again.
Men weet hoe je naar de ene hand moet kijken, terwijl je met de andere hand iets anders doet. Precies wat er gebeurt vandaag! We bevinden ons in een enorme geestelijke oorlog.

MAGA is ook de vijfde graad in de Church of Satan.

MAGA betekent niet alleen magie, maar ook magisch, heks, tovenaar, illusionist, enzovoorts.

 

Arise USA! The resurrection tour

Arise USA Resurrection Tour Plan with Sacha Stone, Sherry Tenpenny and others

Ze schrijven: De opstandingstour, want ze houden ervan om bijbelse termen te gebruiken.
En FFF (666), Faith, Family, & Freedom.

 

Symboliek van de ITNJ

Bekijk ook het einde van deze video over de symboliek van de ITNJ!
In een ander artikel zal ik dieper op deze nieuwe organisatie ingaan, met zijn satanische pentagrammen, de graancirkel, het symbool voor oogsten, het zonnesymbool met de zonnestralen van de Jezuïeten, de Vrijmetselaars…
Ze zijn verbonden met het Nieuwe tijdperk, de New Age.

Wees wijs als slangen en onschuldig als duiven. Wees waakzaam.

Video van Cindy van 7grainsofsalt2

 

Altiyan Childs m.b.t. New Age: 

‘En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Alle personen met grote invloed zijn ingewijd in de Vrijmetselarij, anders zouden ze er niet in kunnen zitten! Je zult ook horen over de New Age die ze aan het uitwerken zijn.

Ze worden Vrije…metselaars genoemd. Ze zijn vrij van Jezus Christus. Deze mensen introduceren dit nieuwe systeem, deze New Age.

Je gaat deze strijd verliezen, tenzij je verborgen bent in Jezus Christus, de Enige die je heeft gewaarschuwd dat de New Age een valstrik is, en dat het de climax is om op planeet aarde te worden uitgespeeld. In New Age wordt duisternis verkocht als licht, wordt satan vermomd, en promoot het de grote misleiding van eigenliefde en spiritualiteit! Het is een Nieuw Satanisch Tijdperk.

Ja mensen, de New Age is satanisch, allemaal onderdeel van het plan! En alleen degenen, die openstaan ​​voor die ene nieuwe wereld, zullen er aan deelnemen.

Merk op dat de New Age een nieuw evangelie heeft. Jezus zegt: “Want als er iemand komt die een andere Jezus predikt, die wij niet gepredikt hebben, of als u een andere geest ontvangt dan die u ontvangen hebt, of een ander evangelie, dat u niet aangenomen hebt, dan verdraagt u dat zeer wel”.

Degenen die de aarde regeren, zijn degenen die uit de hemel zijn gevallen en worden ‘de Meesters’ genoemd. Dit zijn de gevallen engelen van de Bijbel! Dit zijn de Meesters van de Maçonnieke New Age! En ze zullen een volledige reorganisatie in het levenssysteem van de aarde brengen. Christus wordt overal genoemd, maar niet Jezus Christus. Nee, dit is de antichristelijke geest, die zich uiteindelijk zal manifesteren en als één man aan de wereld zal verschijnen. Ja, het is duidelijk dat de vijand Bijbelse termen gebruikt. Christus, de anti van de echte Christus, is hun redder.’

 

Bron:

https://www.bitchute.com/channel/X92MHYgICXi1/

You may also like