Samenvatting: Wat er komen gaat in de laatste dagen

Wat volgt, is een samenvatting van wat Tony Lamb persoonlijk zag in zijn dromen en visioenen.

‘God plaatste mij op deze aarde voor deze tijd, om de mensen te waarschuwen. Om u te waarschuwen voor wat komen gaat. Ik ben slechts een ‘werktuig’, dat door de Meester Timmerman wordt gebruikt… Wanneer de Meester Timmerman een meesterwerk bouwt, verheerlijkt niemand het gereedschap dat Hij gebruikt; alleen de Meester Timmerman ontvangt de eer, zoals het ook behoort te zijn.

Het is tijd om uw volledige geloof en vertrouwen in Jezus Christus te stellen en niet in mensen.

Vraag u eens af: waarom bouwen ze betonnen barricades rond het Witte Huis? – Tony Lamb  (link helaas verwijderd!)

Ik raad u aan om onderstaande video in zijn geheel te bekijken:

 

LAST DAYS, WHAT IS TO COME

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Transcript gedeeltelijk en vrij vertaald:

‘Toen ik deze bediening begon, had ik zo ongeveer niets anders dan alleen geloof. Het was mijn geloof, dat me op de been heeft gehouden. Het was God, die me inspireerde, die me leidde, die me bij de hand hield en me leerde om in geloof uit te stappen. Dus dat deed ik. En het was God, die mij steunde.

Meer dan ooit nu, zouden we allemaal ons geloof en vertrouwen in Jezus Christus moeten stellen. Zoals u nu ziet, er is niets anders om je vertrouwen in te stellen.

Wat ik 7 jaar geleden zag, gaat nu in vervulling…

En dit is nog maar het begin. Veel meer pijn zal er komen. Oorlog en geruchten over oorlogen… met Rusland, oorlog met China, oorlog in het Midden-Oosten… Het lijkt erop dat iedereen zich klaarmaakt om ten oorlog te trekken.

Economische ineenstorting komt eraan

Hongersnood komt eraan. Pestilentiën, veel erger dan wat we tot nu toe hebben gezien; dat komt er ook aan.

De V is de poort naar de hel

Als Jezus vandaag op aarde zou leven, denkt u dat Hij iets zou nemen dat Zijn DNA zou veranderen? Nee. Waarom zouden wij dat dan wel doen? Dit is satans instrument, om u voor altijd proberen te scheiden van God, door uw DNA te veranderen, en het liefst van alle mensen. Wanneer u uw DNA verandert, dan bent u niet langer gemaakt naar het beeld van God, maar in feite opnieuw gemaakt, naar het beeld van de mens, of beter gezegd, van satan.

Heel veel erger komt eraan

Het voedsel, dat nu in de distributiecentra ligt, raakt op. Ze zullen zonder voedsel komen te zitten! Alles wat ze hebben, gaat de deur uit, en er komt heel weinig terug om de schappen mee te vullen. Binnenkort is er geen eten meer, althans, niet tegen een redelijke prijs. Binnenkort zal het pijnlijk duidelijk worden, dat we bijna zonder eten zitten. En nadat het te laat is, zal iedereen naar de supermarkt rennen, maar de schappen zullen leeg zijn.

Binnenkort, op een dag, zullen we wakker worden…

en zal er geen internet zijn. We zullen denken dat dit vreemd is, en daarna beseffen dat er geen telefoonservice is, geen mobiele telefoonservice, geen emails, geen sms’jes, geen vaste telefoonlijnen…

We zullen ontdekken dat onze banken ook gesloten zijn

We zullen ontdekken dat onze creditcards, pinpassen en cheques ook niet langer werken. Alleen het geld, dat u nog in uw zak hebt, zal alles zijn wat u heeft. En als dat op is, bent u blut, en verliest u alles wat u op de bank hebt staan en in uw kluisjes hebt.

Als u uw TV aanzet, zult u ontdekken dat bijna alle zenders uit de lucht zijn

Alleen de zenders, die nog over zijn, zullen een nooduitzending hebben, waarin de mensen wordt verteld kalm te blijven, in hun huizen te blijven, en de aanwijzingen te volgen van de autoriteiten. En alles is onder controle, zeggen ze, maar ze liegen. Ze zullen ons vertellen dat deze situatie slechts tijdelijk is en dat alles onder controle is, maar dat is het niet.

Ze zullen u vertellen binnen te blijven in uw huizen, en om wat voor reden dan ook niet naar buiten te gaan. Wat u in uw huis hebt, is alles wat u zult hebben om te overleven.

Voor hoelang? Niemand weet het

Niet lang daarna zullen we stroom verliezen. Het kan in het begin slechts voor een paar dagen zijn, daarna voor een paar weken, en dan, op een dag, zal de stroom voor altijd uitvallen. Het is dan allemaal weg, alles is weg.

Alles stort in

Aandelen, obligaties, papiergeld, zelfs de waarde van ons contante geld zal instorten, totdat zijn werkelijke waarde slechts de waarde van papier zal zijn. Spoedig daarna zullen goud en zilver waardeloos worden, en het zal u niet warm houden! U kunt het ook niet eten.

Nee, niets zal open zijn; niemand werkt meer

De ziekenhuizen zijn allemaal gesloten. Geen medicijnen. Niemand om u te helpen als u in de problemen zit. Iedereen zal er alleen voor staan. Geen alarmnummer of eerstehulpdiensten; niemand komt u helpen. En trouwens, hoe krijgt u er nog een bericht uit?

De sterken nemen en stelen van de zwakken

De sterken overleven en de zwakken zullen sterven. Lichamen zullen zich opstapelen in de straten, achtertuinen en op de binnenplaatsen van de mensen, en niemand zal de doden opbergen en begraven.

Een hel op aarde komt eraan

Ik heb het gezien. Mensen zullen gek worden. Familie zal zijn eigen familieleden vermoorden. Buren zullen hun buren vermoorden. De mensen zullen gek worden en onuitsprekelijke dingen doen. Iedereen haat, en het zal lijken alsof liefde en medelijden de aarde hebben verlaten. Wanneer God vertrekt, neemt Hij ook dat met zich mee.

Geen water, geen riool, geen verwarming, geen airconditioning, geen stroom, geen verlichting, geen TV, geen radio, geen telefoon, niets…

Huizen zijn gereduceerd tot net iets meer dan bovengrondse grotten.

Miljarden demonen zullen op aarde worden losgelaten

Ik zag ook dat. Gevallen engelen en nephilim zullen over de aarde lopen, en zullen een derde deel van de mensheid vernietigen. Dit zag ik ook. De Bijbel zegt, dat de tijd die we binnengaan anders zal zijn dan we ooit, ooit in de geschiedenis van de mensheid hebben gezien, of er ooit zal zijn!

We zullen worden overspoeld met extreme weersomstandigheden

Droogte in het ene deel van het land, en tegelijkertijd overstromingen in het andere deel van het land. Orkanen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s, zware ijzige stormen, sneeuw in de winter, ernstige hitte in de zomer, veel tornado’s, en verschrikkelijk stormen…

Ik zag kernwapens ontploffen boven veel Amerikaanse steden

Ik zag, dat buitenlandse troepen Amerika zullen bezetten. Binnen een uur zal Amerika worden vernietigd, mogelijk door een EMP wapen, dat alle elektronische computers van kust tot kust zal vernietigen. Niets elektronisch zal daarna nog werken. Uw auto’s zullen niet meer rijden; niets dat elektronische besturing heeft, zal nog werken.

Ik zag Amerikanen ’s nachts buiten slapen op matrassen in de zomer…

omdat het gewoon te warm was om binnen te slapen. De Heilige Geest vertelde me ongeveer 2 jaar geleden, dat nu bidden voor Amerika is als bidden voor een dode man. En u weet wel waarom we niet voor de doden bidden, nietwaar?

Waarom?

Amerika heeft een grote zonde begaan. Haar gruwelen zijn talrijk, en de stank van die zonden heeft de neusgaten van God bereikt. Dus God handelt nu. God heeft een oordeel klaar voor Amerika, aangezien Amerika een grote zonde heeft begaan, en andere naties heeft gedwongen deel te nemen in haar gruwelen.

We zitten nu in zware tijden: de ‘geboortepijnen’

En net als geboortepijnen, zullen de rampen elkaar sneller en sneller opvolgen. Ze zullen sterker en sterker worden. En degenen die dit niet zien, houden slechts zichzelf voor de gek.

Er zijn er die beweren dat Amerika er sterker uit zal komen…

Zij beweren dat Amerika groter en sterker dan voorheen zal zijn. Die mensen zouden echter Jeremia 50-51 en Openbaring 18 eens moeten gaan lezen. De Heer liet me zien dat Babylon Amerika is, en dat Babylon binnen een uur vernietigd zal worden. Maar eerst komt de Opname, en daarna begint de Verdrukking. Ik heb al die dingen gezien, en ben zelfs twee keer opgenomen geweest in een droom.

Onze tijd hier is zeer kort

Er komen slechte tijden aan, en elke dag wordt het nieuws slechter en slechter. De enige manier om te overleven wat er op deze stervende wereld komen gaat, is hier niet te zijn zoals in de Opname. Jezus is de enige weg om te overleven wat er gaat komen! Nu is de tijd om uw volledige geloof en vertrouwen te stellen in Jezus Christus. Blijf niet kijken naar de wereld, en begin uw geloof en uw vertrouwen en uw ogen op Jezus Christus te richten, want Hij is de enige die u en mij kan redden. God houdt van u.

Vertrouwen op Jezus

Hij heeft mij nooit in de steek gelaten, en Hij zal u ook niet in de steek laten. Vertrouw in Jezus, niet morgen; morgen kan het misschien te laat zijn. Het is nu de tijd om u te vernederen in gebed, u te bekeren en om vergeving van uw zonden te vragen, en om het bloed van Jezus te vragen dat al uw zonden zal afwassen, uitwissen, zodat u schoon en witter dan sneeuw voor Hem bent. Alleen het bloed van Jezus kan de zonde wegwassen.

Bid, en bid ook voor elke maaltijd die u eet, want we hebben geen idee meer wat er in ons eten zit. Bekeer u ook van zonde elke keer dat u bidt…’

Tony

 

De Opname

God baande een weg voor Zijn getrouwen, om hier niet te zijn en de dood en al de horrors te moeten doorstaan. God baant altijd een weg voor hen die getrouw zijn, om aan Zijn toorn te ontsnappen. Denk aan Lot, denk aan Noach.

God is een God van regels en wetten en van beloften, en Hij kan Zijn eigen regels niet overtreden. Na de Opname neemt God Zijn bescherming volledig weg van deze aarde, en voor de mensen die achterblijven: zij zullen een hel op aarde zien.

Bobby en Tony bidden voor u

 

You may also like