Visioen van een 16-jarige jongen van de Grote Verdrukking in realtime

Profetisch visioen in 3D: wreedheid, chaos, kannibalisme, vulkaanuitbarstingen, kernoorlog en meer tijdens de Grote Verdrukking. Onthullingen van een tragische toekomst, gegeven aan een 16-jarige om dit met de wereld te delen.

A Minute to Midnite: één van onze eigen stafschrijvers, Jose Polanco, nam op een ochtend heel vroeg contact op met mij, met grote urgentie en alarm. Zijn neefje had een van de krachtigste, wakker makende visioenen ontvangen, die ik ooit heb gehoord van wat er over ons land gaat komen. Het is rauw en vol emoties, terwijl de 16-jarige jongen beschrijft wat hij ziet. Ik verzoek u dringend om hiernaar te luisteren. Wees voorbereid, want dit is een zeldzame audio opname, gegeven aan een jongeman, die Jezus Christus niet eens als zijn Heer en Redder kende.

December 2016

Vanmorgen, 2 december 2016, zei de Heer: “Het is nu tijd om Davids visioen vrij te geven.” We hebben toen geen tijd verspild en geven het nu vrij, in opdracht van de Heer, Jezus Christus.

 

Inleiding

Wat je nu gaat lezen, is een van de meest buitengewone ervaringen, die ik, Jose Polanco, ooit ben tegengekomen in mijn Christelijk leven; geen droom, geen science fiction film, zelfs geen verhaal uit een boek… Dit was een echte, rauwe, live ervaring van mijn zestienjarige neefje, met visioenen in realtime, die voortduurden terwijl hij vlak voor mij zat.

Ik heb nog nooit iets opgenomen in mijn hele leven, maar iets in me zei dat ik het moest opnemen…

Het begon die avond in mei 2016 om 23.00 uur, toen ik in de verte het geluid hoorde van iemand, die heel wanhopig op de voordeur klopte. Tot mijn verbazing was het mijn zus, in gezelschap van mijn neefje. Hij was niet bang, maar in een shocktoestand en huilde duidelijk, terwijl de tranen over zijn wangen stroomden. Ze legde uit dat hij in realtime visioenen kreeg en dat ze niet wist wat ze met hem moest doen. Ik nam hem mee naar de slaapkamer, wierp iedereen eruit en deed de deur op slot voor privacy. Op dat moment had ik nog steeds geen idee, hoe diep zijn ervaring was. Ik wist alleen dat hij visioenen had, nog voordat hij bij mij thuis aankwam.

Binnen mijn familie zijn visioenen een heel normaal verschijnsel.

Ik wilde er echter zeker van zijn dat hij in orde was, want het was zijn eerste ervaring op dit gebied. Wat ik op dat moment niet besefte, was dat ik de gebeurtenis van mijn leven tegemoet ging. Ik kwam er snel achter, dat hij nog steeds de gebeurtenissen zag plaatsvinden, toen we ons eenmaal in die slaapkamer hadden gevestigd. Zijn ogen waren wijd open en hij was absoluut in een staat van extase, zoals de apostel Paulus het zou hebben genoemd. De diepten van zijn visioenen waren zeer buitengewoon, terwijl hij naar dingen keek, waarvan ik begrijp dat ze zullen gebeuren tijdens de verdrukkingsperiode, zoals geprofeteerd in het boek Openbaring.

 

A 16 year Boy’s Vision of The Great Tribulation recorded Live HD

Dit is het verhaal van die ontmoeting (hoogtepunten vertaald in het Nederlands vanuit het audiogesprek tussen Jose en David):

 

Visioen in realtime

Jose: Luister. Was je aan het slapen? Was je wakker?

David: Ja [fluisterend]. Ik staarde gewoon naar de klok.

Jose: Oké, en wat is er gebeurd?

David: [terwijl hij huilde]… Zodra het twaalf uur werd, begon ik veel van hetzelfde te zien, vreselijke dingen. Mensen… wat ze elkaar aandeden om te kunnen overleven! Ik zag heel veel vuur, veel bloed. Veel, niet opgedroogd bloed, maar veel vuurrood bloed.

Jose: Oké, en je was klaarwakker?

David: Ja. Het trof me plotseling. Mensen waren gek. Gewone mensen… gewoon… Wat je zou denken dat een normaal iemand zou zijn, zou gewoon komen en blijken gek te zijn. Ze zullen kannibalisme willen plegen. Ze zullen graag offeren… ze zullen ook mensenoffers willen brengen. Ik zie het nog steeds. Ik zie het nog steeds! [David begint te jammeren als hij huilt.]

Jose: Het is oké, papi. Hoe lang heb je dat gezien?

[Papi is een informele term voor ‘papa’ in het Spaans, maar in veel Spaanssprekende culturen, vooral in het Caribisch gebied, wordt het ook vaak gebruikt als een algemene term voor genegenheid voor elke man, of het nu een familielid, vriend of geliefde is.]

David: Ik zie het nog steeds. Ik zie het nog steeds [terwijl hij huilt].

Jose: Oké, het gaat goed. [David snikt]. Weet je… wil je weten wat er aan de hand is? Huh?

David: Wat?

Jose: Je weet waar we het over hadden; waar heb ik het al heel lang met je mama over gehad?

David: Oorlog. Het is iets ergers dan een oorlog… Het is… Er komt iets ergers na de oorlog! Er zal niemand zijn die gaat winnen. Mensen zullen de overwinning claimen, maar het wordt geen overwinning. Het zal niet zijn als voor goed of voor slecht te vechten. Het wordt gewoon: doden. Gewoon om te doden! Mensen gaan gewoon beginnen met moorden om te kunnen doden; zelfs niet om te overleven. Ze gaan gewoon doden voor de voldoening van het doden! Net als een sport.

Jose: Maar kijk… God staat je toe de toekomst te zien, papi. Omdat Hij wil dat je begrijpt, dat Hij echt is, dat alles, wat we al heel lang zeggen, echt is. God is echt! Hij is een God van liefde, maar Hij is ook een God van oordeel. En wat Hij doet is: Hij waarschuwt. Als je naar het horloge kijkt, ja, je zag twaalf uur, zei je. Daarna wordt alles erg, toch?

David: Ja.

Jose: Kijk, wat het is, het is in Gods timing… OK? Heb je ooit gelezen waar Hij zegt, dat Hij komt als een dief in de nacht? Als een dief om middernacht? Dat betekent, dat wanneer Gods tijdsklok naar twaalf uur gaat, Hij Zijn bruid zal halen. [De Opname]

David: [Roepend] Ohhhh… Ohhhh. [Huilend] Het is allemaal waar! Ik heb altijd getwijfeld. Ik heb altijd mijn hele leven getwijfeld… AHHHHH!

Jose: Maar luister naar me… Zelfs als je eraan twijfelt, twijfelen doen we allemaal op een gegeven moment. Maar luister naar mij. God is echt, ongeacht wie in Hem gelooft of niet! Het enige dat we hoeven te doen, is dicht bij Hem te zijn. Vraag Hem gewoon om onze zonden te vergeven. Omdat wanneer die tijdklok twaalf uur bereikt, papi, er niets is dat jij, noch ik, of wie dan ook zou kunnen doen. Begrijp je? Hij laat je dit niet zien, omdat Hij wil dat je bang bent. Hij wil dat je dichter tot Hem komt.

David: ik ben niet bang.

Jose: Ik weet het.

David: Ik huil om ze. Ik huil om hen… om de horror. Als dit het laatste is dat ik heb, ben ik klaar om te doen wat ik moet doen. Maar de dingen die ik zie… de dingen die ik nog steeds zie… het is allemaal verschrikkelijk. Ik begrijp niet waarom… hoe een man, een vrouw, kinderen… zulke verschrikkingen zouden kunnen doen. Hoe kon het simpele leven… het is zo… het bestaat uit zo weinig tijd om in zulke gruwelen te veranderen. [Gekreun]

Jose: Maar weet je, weet je hoe… het probleem dat we allemaal hebben toegelaten, is dat we op een bepaald punt God uit deze natie hebben weggelaten. Mensen hebben Hem uit de weg geduwd, zoals, ‘Ho, we willen je hier niet! We willen onze eigen rechten voor alles hebben.’ Weet je, niet de eerlijke kans geven om God te eren, maar op onze manier te eren. Hij heeft dus geen keus om de mens te laten doen wat hij wil doen. Hij staat je toe, dat je kunt zien wat er gaat gebeuren, zodat je een getuige kunt zijn voor andere mensen. Zodat je het in orde kunt maken met God. Je kunt dus eigenlijk, weet je, het goede doen voor jezelf, voor je gezin, voor anderen…

David: Pas op voor de Katholieken.

Jose: Pas op voor de Katholieken? Waarom?

David: Het eerste woord komt van hen. Het eerste woord van oorlog zal van hen komen. Ze zullen claimen dat het vrede is! Maar het is gewoon corruptie. Ahh! Het is allemaal corruptie!

Jose: Het is oké. Ik weet het. Weet je nog hoe we ons klaarmaken om Florida te verlaten? Zie je waarom we rugzakken maken? Noodrugzakken?

David: We hebben veel meer nodig dan alleen voedsel.

Jose: Ik weet het, papi. Maar we kunnen alleen doen wat wij kunnen doen, weet je. We verzamelen de dingen die we nodig hebben, want, zie… onthoud, het enige dat hier van belang is, is dat je het in orde hebt gemaakt met God. Want als je eenmaal in de veilige zone met God bent, dan zal Hij ons ophalen. Begrijp je? Hij laat je zien wat je nu ziet, want Hij wil ons niet achterlaten! Dat is alles wat er is. Dit gaat niet over ons. Dit gaat over het helpen van andere mensen om gered te worden, en de betekenis te begrijpen van wat de ware God en de ware liefde van God is. Omdat Hij de wereld zo liefhad, dat Hij op een dag zijn verwekte Zoon naar ons zond, om gered te worden! Toch doen we alsof we alles weten. We doen alsof we dingen hebben uitgezocht, maar de mens heeft nergens een idee van!

David: Ohhh nee! Ze hebben helemaal geen idee! We gaan een vooruitgang boeken, die ook niet goed zal zijn: met de kernwapens. Het wordt een run voor de macht van kernwapens. Ze gaan kijken wie het grootste en slechtste wapen heeft. Ze gaan een run lopen voor de kernwapens! [Verontrust]. Onze samenleving is het die ons beperkingen leert!

Jose: Ik weet het. Want bedenk dat de samenleving God heeft afgewezen. Maar luister naar me, papi, het eerste dat ik je zou aanraden om te doen, is om tot Jezus te komen. Vraag Jezus je zonden te vergeven, want dat is het eerste wat je doet. Als je dat eenmaal doet, zal God alles genezen. Vanavond zal God je misschien de toekomst laten zien, zoals Hij deed, zodat je je familie kunt redden. Dat is echt iets geweldigs, papi. Daar is niets mis mee. Daar is niets om je voor te schamen. God laat je gewoon de toekomst zien, zodat je kunt begrijpen, dat waar we het over hebben, iets echts is. Dat is alles wat er is. Hij wil dat je dichter tot Hem komt. We zijn niet perfect. Ik ben niet perfect. Niemand is perfect. Dat is waarom Hij voor ons stierf, zodat we naar Hem kunnen reiken, en Hij zal ons zien als: “Dit is Mijn zoon. Dit is Mijn dochter”. Want wij geloven in Hem in het midden van de duisternis… in het midden van alles, omdat Hij de ware en echte God is. Hij is de God van Israël. Gaat het, papi? Zie je nog steeds iets?

David: [knikt met zijn hoofd, Ja.]

Jose: Wat zie je?

David: Meer dood. Ze gaan achter de kerken aan. Niet alleen de kerken; ze gaan achter de mensen aan, die in God geloven. Ze zullen ze afslachten… langzaam en pijnlijk. Ze gaan hun dood zo lang mogelijk rekken. Er is een man die toekijkt en glimlacht, terwijl het allemaal gebeurt, en er is nog een man naast hem, die kleiner is. Het zijn beiden schaduwen. Het zijn beiden schaduwen. Ze zien het allemaal gebeuren.

Jose: Ik had nooit gedacht dat je deze verbazingwekkende ervaring zou hebben. Ik weet dat het moeilijk is, maar het is echt verbazingwekkend. Wil je iets weten, papi?

David: Huh?

Jose: Vele, vele jaren geleden sliep ik en verliet ik mijn lichaam. Ik herinner me die dag dat ik het gevoel had dat ik in een droom was, en ik begon naar beneden te gaan. Plots was ik in een kamer, die leek op, nauwelijks… Het was donker, maar ik kon de mensen zien; mensen die ik kende waren in die kamer. De mensen in die kamer waren eigenlijk goede mensen. In het begin begreep ik niet wat er aan de hand was. Ik dacht gewoon dat het een droom was. Toen begon ik naar beneden te gaan, en van een afstand kon ik deze vuurbal zien die heel, heel klein was. Als ik klein zeg, bedoel ik dat het echt net was alsof ik naar een gloeilamp keek. Dit ding begon groot te worden, terwijl ik sneller naar beneden ging. Ik ging gewoon naar beneden. Op een gegeven moment begon ik eigenlijk naar mensen in de hel te luisteren.

David: Ze schreeuwden.

Jose: Ze schreeuwden.

David: In doodsangst en pijn. Ze schreeuwen van kwelling en pijn.

Jose: Precies.

David: Ze worden gemarteld.

Jose: Omdat ze God verwierpen… omdat ze Jezus verwierpen. Maar ik vertel je mijn verhaal. Er was een moment, dat ik eigenlijk alles zag wat er aan de hand was, en ik kon er niet meer tegen en ik begon te schreeuwen: “Haal me hier alsjeblieft weg! Haal me hier alsjeblieft weg!” Ik kon alles ruiken. Ik kon mensen zien… weet je, het was de meest gruwelijke ervaring, die ik ooit heb gehad. Meteen voelde ik op een gegeven moment, alsof ik terug in mijn lichaam werd geworpen, en onmiddellijk werd ik wakker en begon te beven en te schreeuwen. Ik wist dat ik eigenlijk van een afstand naar de hel had gekeken. Kijk, God stond dat niet toe, zodat ik bang voor Hem zou zijn! Hij wil ons naar zich toetrekken. Hij laat ons zien, dat alles wat er in de Bijbel staat waar is. Ik ben echt blij. Ik weet dat je bang bent, maar ik ben wel blij dat je deze ervaring hebt gehad, want het zal je familie helpen om gered te worden en dicht bij God te komen, vooral jij. God houdt van je en Hij houdt van ons allemaal. Hij zegt dat we niet bang hoeven te zijn voor wat komen gaat. Het is aan ons, om ons voor te bereiden.

David: Om ons voor te bereiden.

Jose: We weten niet precies hoe ver gevorderd we in alles zijn, voordat de Opname plaatsvindt. De Bijbel zegt, dat niemand de dag of het uur kent. Zelfs de engelen van God weten de dag of het uur van die dag niet! We kunnen ons alleen voorbereiden met het kleine beetje dat we hebben, wetende dat de tijd nadert; dat alles wat Hij ooit zei, dat er zal gebeuren, zal gebeuren! Zie, Hij heeft voor ons een weg gebaand om gered te worden. De Bijbel noemde deze tijd, waarin we nu leven, het begin van barensweeën. We zijn in de laatste dagen, of we het nu leuk vinden of niet. In wezen is het enige wat we kunnen doen, gewoon loslaten en God toelaten ons te laten leiden. Daarom raak ik soms geïrriteerd of gefrustreerd, wanneer ik geen reactie zie van mensen om me heen, om wie ik geef en die ik liefheb. Dus Hij wil niet dat we ergens middenin sterven. Hij wil dat we veilig zijn! Voel je je beter? Is het visioen gestopt? Wil je bidden? Niet nu?

 

Ring of Fire

David: De vulkanen; veel van hen zullen uitbarsten. De Ring van Vuur, want ik zie een vervormde cirkel, die van Japan naar Californië gaat… het hele gebied. Dat alles zal uitbarsten, en van daaruit zal nieuwe landvorming plaatsvinden. Maar het is geen land; het is lava, dat is gesmolten. Er zal zo veel van zijn! Er zal zoveel lava uitstromen! Veel mensen zullen sterven, en ze zullen er mensen en dieren aan opofferen, en het zal het niet beter maken. Het zal mensen gek maken, en dan zullen ze het gewoon accepteren en beginnen gek te worden, zoals ik eerder zag. Het zal uiteindelijk stoppen. Maar vanaf dat moment wordt het alleen maar erger. Mensen zullen steeds gekker worden en zullen beginnen achter degenen aan te gaan, die nog van gezond verstand zijn. Van daaruit zullen ze hen doden, en zich verenigen in stammen. Het zijn allemaal wilden, geregeerd door geen enkele regel. Er zijn geen regels! Ze zullen dieren levend verscheuren en van daaruit opeten, ik zie het: geiten, schapen, katten, honden, koeien. Ze zullen ze geen pijn doen; ze zullen ze meteen als voedsel zien. Als het leeft en beweegt, is het voedsel. Het leeft, het beweegt, het is voedsel! Het maakt niet uit wat het is. Kannibalisme komt veel voor; het zal voor hen niet iets raars zijn. Als ze er hun toevlucht toe moeten nemen, dan gaan ze gewoon; ze zullen het gewoon gaan doen. Ahhh… [Zware zucht]. Amerika zal het niet goed hebben. Amerika zal voornamelijk uit wilden bestaan. Azië is… dat hele gebied: ze zullen een soort helaanbidders worden. Ze gaan iets aanbidden, maar het is niet God. Het hele gebied – Chinees, Aziatisch, Japans… ze gaan hun eigen goden aanbidden. Ze zullen niet zo zijn als gesneden beelden; ze zullen echt zijn. Ze zullen er echt uitzien, alsof ze daar echt zijn! Ze zullen geen… maar hun huid heeft verschillende kleuren. Het gaat eruit zien als beelden, die tot leven komen! Sommige van hen zijn klein, sommige hebben de afmeting van een mens, en sommige zijn zo groot als reuzen. Dat is alles… dat is alles.

Jose: Zie je iets voor Amerika, dat je je kunt herinneren?

David: Wreedheid en chaos. Het is gewoon wreedheid en chaos. Er zal hier geen aanbidding plaatsvinden. Het zal allemaal gebaseerd zijn op materialisme. Wat we kunnen hebben, wat we kunnen vasthouden en hoe we kunnen overleven. Maar daar (in Azië) gaan ze vooral op hun goden vertrouwen. Dat is alles… dat is alles wat ik zag.

Jose: Papi, je hebt in je leven meer gezien dan ik in mijn hele leven…

David: Maar ik had dit nooit moeten zien. Oh God! Geloof me… AHHHHH … [Dit bevestigt dat zijn twijfels nu weg zijn.] Wat er gebeurt, is dat het allemaal plotseling gaat gebeuren, zoals gebeurtenis… gebeurtenis, zoals ik het zag. Het gaat niet eerst gebeuren. Het gaat allemaal gebeuren en het zal steeds erger worden.

Jose: Als je tijd hebt, of wanneer je wilt, moeten we bidden en gewoon met God praten en zeggen: ‘God, vergeef mijn zonden, vergeef alle twijfels, vergeef alles wat ik ooit in het leven heb gedaan, dat me in een positie heeft gebracht, waarin ik misschien niet echt de persoon ben…’ Weet je, we begaan allemaal zonden. Dat is gewoon het leven, maar wat Hij wil, is dat wij zeggen, dat God ons vergeeft. Hij stuurde Jezus, om voor onze zonden te sterven aan het kruis. Als we dat eenmaal erkennen en we eenmaal zeggen: “Jezus, Yeshua HaMashiach [Jezus de Messias], wat de naam voor Hem is in het Hebreeuws… Als we dat eenmaal erkennen, zal Hij ons onze zonden vergeven en kunnen we een nieuwe persoon zijn, een nieuw volk in God. Het belangrijkste voor jou is nu, om het in orde te maken met God. Als je denkt dat je dat hebt gedaan, dan is het in orde met je.

David: dat ben ik niet. [In het reine met de Heer, gered]

Jose: Dan moeten we bidden.

David: Ik moet bidden.

Jose: Hé, ik ben hier voor je, papi, oké? Je hebt in één nacht veel gezien. Ik heb mensen gezien die dingen hebben gezien, en ikzelf heb dingen gezien, maar jij hebt ‘de bom laten vallen’, man!

David: Ugghhh. [Zucht van uitputting]

Jose: Wil je nu bidden? Geef mij je hand. Lieve God… Je gaat het met mij herhalen, oké? Kan je dat doen, papi? [Jose begint te bidden, terwijl David herhaalt.]

David: Vader, ik kom naar U in de naam, die boven elke naam is. In de naam van Jezus Christus kom ik naar U toe en vraag vanavond om vergeving. Vergeef mijn zonden. [David begint weer te huilen, zodra hij de Vader vraagt ​​om zijn zonden te vergeven.] Vergeef me voor alles wat ik ooit tegen U en tegen iedereen heb gedaan, die ik ooit iets heb aangedaan. [Er gebeurt iets moois als David het volledig overneemt in het bidden voor zijn redding, terwijl Jose zwijgt]… Vergeef… vergeef me. Vergeef al degenen, die zonden hebben begaan tegen U en tegen de mensheid en tegen degenen, die ze kennen. Want ze weten niet wat ze doen! [Jose bidt stilletjes op de achtergrond.] En ik weet niet wat ik doe, [David blijft hard huilen, terwijl hij bidt], maar ik ben hier en vraag U om mij te vergeven… om mij te helpen vergeven, degenen die ik niet kan vergeven! Help me om (onhoorbaar) beter met U te zijn. Help de mensen te zien, wat waar is en wat niet waar is!

Jose: Oh, Jezus. In Jezus’ naam bidden we, Vader, en we bidden dat zijn naam in dit uur in het Boek des Levens staat. We bidden dat U hem reinigt met Uw bloed. Halleluja! [Zingt een beetje uit het refrein van Amazing Grace, en bid dan in zijn tongentaal/hemelse taal]. Welkom thuis, papi!

 

Conclusie

Zelfs als we hier weer naar luisteren, is het nog net zo krachtig en indringend als het allereerste moment dat we het hoorden. God is aan het bewegen! Wat u zojuist hebt gehoord, was voor ons allemaal boeiend en uitdagend, en in zekere zin werden we diep en heilig stil, toen we er allemaal afzonderlijk naar luisterden.

Ik weet dat ik niet eens kon praten, nadat ik dit had gehoord. Ik voelde de kracht en de aanwezigheid, die alleen gepaard gaat met het Woord van de Heer, gegeven door de Heilige Geest! Het was een tijd om gewoon te stoppen en te luisteren. Ik dacht: ‘Waarom zou de Heer op deze manier tot een niet-geredde zestienjarige jongen spreken als tegen een van de profeten van weleer?’ Toen realiseerde ik me… het was een teken. Het is omdat niemand luistert, en zo ja, dan zijn het er maar heel weinig die luisteren.

Daarom kreeg God een jongeman te pakken wat niemand had verwacht! En wij allemaal bij A Minute to Midnite mochten zijn visioen beluisteren. Nu is de tijd gekomen om het met jullie allemaal te delen… met de hele wereld. Dit is iets waarin de meerderheid van de mensen nooit het voorrecht krijgt, omdat dit meestal in volledige privacy gebeurt. We hopen dat wat u zojuist hebt gehoord niet iets is, dat u ooit zult vergeten; we betwijfelen of u dat doet. Dit is hoe we ons realiseren, hoe dicht we bij Zijn komst zijn.

Het is belangrijk om ons standpunt uiteen te zetten met betrekking tot het gedeelte van Davids profetie over de Katholieken. Als we een profetie, droom, visioen, of woord van bepaalde individuen ontvangen, is het niet aan ons om er iets uit te halen. We durven dat niet. We respecteren het bericht met de bezorging. Bovendien accepteren we niet elke profetie, die we krijgen! We zitten er lange tijd op, en we wegen ze allemaal af in gebed. Als we het er allemaal over eens zijn, dat een profetie die we hebben ontvangen van de Heer is, door middel van een gezond getuigenis van de Heilige Geest, laten we die voorzichtig los en behandelen we ze met grote zorg. [Amen!]

We vonden echter dat we wat opheldering nodig hadden met betrekking tot wat David zei: “Pas op voor de Katholieken. Het eerste woord van oorlog zal van hen komen, en ze zullen beweren dat het vrede is. Maar het is gewoon corruptie”. We geloven niet dat dit woord gericht was op elke Katholiek in de wereld, maar op wat klinkt als een corrupt religieus hoofd of orgaan of systeem, dat betrokken zal zijn bij de oorlog(en), die leiden naar de laatste epische slag van Armageddon.

Ons doel bij A Minute to Midnite is om onze luisteraars op intelligente wijze op de hoogte te houden van, en up to date over de zich ontvouwende gebeurtenissen, waarover in de Bijbel wordt gesproken! Het is niet bedoeld om verschillende geloofsgroepen te bereiken. Dat gezegd hebbende, bieden we ook geen excuses aan voor Davids profetie. We bieden het u alleen maar aan, en bidden dat u ernaar zult luisteren, en het op uw beurt bij de Heer zult brengen, om uit te zoeken wat Hij u kan openbaren.

 

Maar over de tijden en gelegenheden, broeders, is het niet nodig, dat u geschreven wordt: immers, gij weet zelf zeer goed, dat de dag des Heren zó komt, als een dief in de nacht. Terwijl zij zeggen: het is alles vrede en rust, overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen. Maar gij, broeders, zijt niet in de duisternis, zodat die dag u als een dief overvallen zou…  1 Thessalonicenzen 5:1-4

 

Bron:

Aminutetomidnite

You may also like