3 Profetische dromen over het vaccin gegeven aan een kind

Het COVID vaccin is hier! De drie profetische dromen van mijn kind over het vaccin. God spreekt tot iedereen, die oren heeft om te horen! Lees en deel.

15 oktober 2020

Groeten aan alle broeders en zusters! Ik zou graag met jullie willen delen over de 3 dromen van mijn dochter, die de Heer haar gaf. Ze is nog een kind, dus haar perspectief kan een beetje anders zijn.

 

In haar 1ste droom zag ze mensen in witte bodysuits van deur tot deur gaan, karren met vaccins duwen en aan de mensen aanbieden. Ze zag het etiket op de vaccins met de tekst ‘HEX’ (HEKS of VLOEK in het Nederlands). Ik denk dat dit Gods manier was om een ​​kind te laten zien, dat het vaccin van satan was. In die tijd was het nog niet verplicht, en ze lieten sommigen het aanbod afwijzen. Als ze echter weigerden, werden ze op een lijst geplaatst, zodat iemand ze later opnieuw zou kunnen bezoeken. Terwijl ze degenen, die het ermee eens waren, aan het vaccineren waren, – er leek een verdeling van 50-50% te zijn – werd hen tevens aangeboden om een ​​chip te nemen. Ze zag brochures die werden gegeven aan mensen, die reclame maakten voor de chip, en dat het grote voordelen heeft. Ze zeiden dat het pijnloos, snel en niet een groot probleem was dat ze het moesten krijgen. Droom over.

In haar 2de droom zag ze een groep mensen zitten in een gebouw op een betonnen vloer. Er waren geen meubels in de buurt, behalve een computerbureau. Ze wist dat deze groep mensen de ‘weigeraars’ waren, omdat ze in haar eerste droom de man herkende, die weigerde zich te laten vaccineren. Het leek op dit moment verplicht te zijn. De persoon aan de balie riep de mensen één voor één, en toen werden ze naar een aparte kamer gebracht. Na enige tijd in de kamer te zijn geweest (het leek haar nogal snel te gaan), kwamen sommigen terug en anderen niet. Droom over.

Zoals ze in de eerste twee dromen een toeschouwer was, in haar 3de droom stond de Heer haar toe te ervaren, hoe het is om het uit de eerste hand te doorlopen. Ze werd in een soort vasthoud- of vastbindstoel gezet. Ze bonden haar er vervolgens aan vast met haar polsen en enkels, en injecteerden deze troebele, kleverige substantie in haar. Hoewel haar eigen denken onaangetast bleef, (‘het pakte niet!’), werd haar getoond wat er met anderen gebeurde, nadat ze waren ingeënt. Ze legde het uit als mensen, die werden ‘gereset’, ‘schoongeveegd’, ‘gewist’: ze wisten niet meer wat er zojuist met hen was gebeurd, en gingen gewoon door zoals gewoonlijk met hun dag. Droom over.

 

Broeders en zusters, neem in geen geval dat vaccin en/of RFID-chip!

Het is geen geneesmiddel of remedie! Dit is een stap om de mensheid tot slaaf te maken, mensen hun wil en motivatie te doen verliezen. Onze wil is een onderdeel van onze ziel; verlies hem niet voor een of andere nepbehandeling. Alleen Jezus kan echte bescherming geven! Ze hebben niet je beste belang in gedachten. Laat de angst je niet intimideren om het te nemen! Bid tot Jezus. Houd nu in gedachten dat je het niet zult toestaan. Schuif de angst opzij, en bid dagelijks om Gods bescherming.

Jezus zegene je

Victoria

 

You may also like