Waarom blijven magneten aan COVID gevaccineerden plakken?

We zijn nauwelijks gewend geraakt aan het vorige fenomeen, of een nieuw mens vreemd fenomeen vraagt om antwoorden: een magneet die blijft hangen aan de injectieplek van een gevaccineerde. Een MRI zou je arm doen exploderen als het zo magnetisch was!

COVID-vaxxed-magneten: het nieuwste bizarre fenomeen is dat magneten aan het ‘COVID-vaccin’ blijven kleven op de vaccinatieplek, meestal de arm.

Dit fenomeen roept veel vragen op…

Zo’n 11 verschillende video’s van magneten, die aan de vaccinatieplek blijven kleven… het ging viraal, en mensen bevestigen dit nu. Ze zullen dit niet onder controle kunnen houden.
Het is geen zwak effect; de magneet kleeft met voldoende kracht om zwakke koelkastmagneten aan te trekken. Je hebt hiervoor geen neodymiummagneet nodig. Plus je kunt MRI’s wel vergeten, waarschijnlijk voor altijd, omdat de magneet net zo sterk aan een plek van weken oud kleeft als aan een injectieplek van dezelfde dag.

 

WATCH: ULTIMATE COMPILATION: Covid Vaccine & Magnets Sticking To Arm (Many Examples)

 

Waarom plakken magneten aan de COVID gevaccineerden?

De herinneringen aan de bizarre ervaringen van niet-gevaccineerde mensen, die last hebben van de uitstoot van het vaccin, simpelweg omdat men in de buurt van een gevaccineerde was, zitten ons nog vers in het geheugen. Dit keer draait het om magnetisme, en de vraag wat dat magnetisme fenomeen dan wel niet veroorzaakt.
Verschillende mensen uit de hele wereld melden, – met bewijzen op video – dat wanneer ze een kleine magneet aanbrengen op de plaats van hun injectie, precies daar waar ze werden geïnjecteerd met het COVID-vaccin (dat geen vaccin is), de magneet blijft plakken! Maar als ze dezelfde magneet aan een ander deel van hun lichaam willen hangen, dan plakt hij niet meer en valt hij eraf.

Is dit COVID vaxxed-magnetisme een bewijs van magnetische nanodeeltjes?

Het moge duidelijk zijn, dat er iets magnetisch zit in het Covid vaccin, dat ervoor zorgt dat deze magneten blijven plakken. Sommige van deze magneten zijn zelfs grote magneten, die je aan een koelkastdeur zou kunnen hangen om notities vast te houden.

6 tot 10 weken na vaccinatie wachten met een MRI

Journalist Jim Stone koppelt dit fenomeen aan het feit, dat sommige medische klinieken patiënten geadviseerd hebben, om 6 tot 10 weken na de Covid injectie te wachten met een MRI-scan. MRI staat voor Medical Resonance Imagery (Medische Resonantie Beeldvorming) en, voor degenen die het niet weten, houdt dat in, dat een magnetisch veld en computer gegenereerde radiogolven worden gebruikt, om gedetailleerde beelden te maken van de organen en weefsels in het lichaam.

Jim Stone schrijft:

“Ik heb nu bevestigd dat de injectie waarschijnlijk nanobots bevat, omdat je na de injectie 6 tot 10 weken moet wachten, voordat je een MRI mag krijgen, waarschijnlijk omdat de nanobots zich moeten verspreiden; anders zal de MRI je arm uit elkaar trekken…”

Wat zijn enkele andere gevaarlijke dingen die dit vaccin je kunnen aandoen?

Herinner je, dit was een waarschuwing van Celeste Solum:
Eén ding is dat ze zelfbesturende robotkolonies aan het vestigen zijn, gebaseerd op netwerken. Deze zeer kleine robots komen samen in je lichaam, zodra je het vaccin neemt. NASA maakte zich grote zorgen over dit voorstel; ze zeiden dat ze erg bezorgd waren over het ongecontroleerde en oncontroleerbare. Begrijp dit! Oncontroleerbare zelfreplicatie! Onthoud nu, dat als ik het over hydrogel heb, het eerste wat gebeurt als het in je wordt geïnjecteerd, is: het begint zich te assembleren; dat betekent zelfreplicatie, zelfvermenigvuldiging. Dus daar hebben ze het hier over! NASA was ook bezorgd over de Nano-Replicators, omdat het zich vermenigvuldigt door het gehele lichaam.
Deze robotkolonies zijn onbemande beschavingen, die zelfs binnenin je eigen bloedbaan kunnen ‘leven’. En dat is wat ze van plan zijn te doen, als u een vaccin neemt!
En als je deze robotsystemen in je lichaam hebt, en je gaat een keer naar de dokter, omdat je ziek bent… Hij doet bijvoorbeeld een bloedtest, maar ook al heb je er werkelijk zwermen van in je lichaam, ze werken onder de detectiedrempel. Dus uw dokter zou deze zwermen nooit kunnen zien! En de kans is groot dat u dan wordt doorgestuurd voor psychologische hulp.

Dit zou eigenlijk bevestigen dat het magnetisme niet op één plek blijft, omdat de nanobots zelfvermenigvuldigend zijn en zich vervolgens verspreiden door het hele lichaam, nadat je met het vaccin geïnjecteerd bent.

 

Bronnen:

Jimstone.is

https://tapnewswire.com/2021/05/why-are-magnets-sticking-to-the-covid-vaxxed/

You may also like