Adviseur voormalig president van Frankrijk schreef ‘Brief History of the Future’

Dit fragment is een uittreksel uit Jacques Attali’s boek, ‘Brief History of the Future’, later gepubliceerd in Frankrijk in 2006. Dit is nu precies hoe de rijke elite de mens ziet.

Om de ernst van de situatie waarin we ons bevinden te begrijpen, en om te begrijpen waarom, zouden we eens moeten terugkijken in de geschiedenis, naar de tijden waarin deze dag was voorspeld, duidelijk was gepland en nu wordt gecreëerd.

 

Hier is een duidelijk voorbeeld:

Jacques Attali was adviseur van François Mitterrand (voormalig president van Frankrijk), en schreef het volgende reeds in 1981:

“In de toekomst zal het erom gaan een manier te vinden om de bevolking te verminderen. We beginnen met de oude mens, want als hij eenmaal ouder is dan 60-65 jaar, leeft de mens langer dan dat hij produceert, en komt dat de samenleving duur te staan.

Dan de zwakken, en dan de nuttelozen, die niets bijdragen aan de samenleving, want er zullen er steeds meer van zijn. En vooral, tenslotte de dommen.

Euthanasie: gericht op deze groepen. Euthanasie moet in alle gevallen een essentieel instrument zijn van onze toekomstige samenlevingen.

Natuurlijk zullen we geen mensen kunnen executeren, of kampen organiseren. We zullen ze uit de weg ruimen door ze te laten geloven, dat het voor hun eigen bestwil is.

Een te grote bevolking en voor het grootste deel onnodig, is economisch te duur. Sociaal gezien is het ook veel beter voor de menselijke machine, om abrupt te stoppen in plaats van geleidelijk te verslechteren.

We zullen niet in staat zijn om intelligentietests te doen ​​op miljoenen en miljoenen mensen; u kunt zich dat wel voorstellen!

We zullen iets vinden, of het (depopulatie) veroorzaken. Een pandemie, die zich richt op bepaalde mensen, een echte economische crisis of niet, een virus dat ouderen treft, het maakt niet uit; de zwakken en angstigen zullen zwichten.

De domme zal het geloven en vragen om behandeld te worden. Wij zullen er dan voor gezorgd hebben dat de behandeling gepland is, een behandeling die de oplossing zal zijn.

De selectie van idioten gebeurt dus vanzelf: ze gaan alleen naar het slachthuis.”

Tot zover het fragment.

 

Bron:

https://archives.simplelists.com/nfu/msg/16539359/

You may also like