Waardevolle informatie: meer antioxidanten die Grafeenoxide kunnen afbreken

Informatie over meer antioxidanten die grafeenoxide afbreken. Vergeet daarbij niet dat gezonde voeding en de juiste basis supplementen ook van enorm belang zijn.

La Quinta Columna heeft een informatieve video vrijgegeven over antioxidanten, die kunnen worden gebruikt als preventieve behandeling om het grafeenoxide te ontgiften, dat zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde mensen in hun lichaam kunnen hebben.

Onderstaande website heeft de tijd genomen, om het artikel in het Engels te vertalen, omdat het waardevolle informatie bevat, waar wellicht velen wanhopig naar op zoek zijn.

Dit in schril contrast met het nieuws deze week, dat Dr. Mercola al zijn artikelen van zijn website moest verwijderen van de afgelopen 25 jaar: artikelen, die iets te maken hebben met onze gezondheid, Covid, of het ‘vaccin’. Hij is doelwit nummer 1 van de overheid, en werd behoorlijk bedreigd.

Niemand wil natuurlijk zo’n agressief gif als grafeenoxide in zijn of haar lichaam hebben!

Hieronder de Engels ondertitelde video:

 

La Quinta Columa informs on antioxidants that degrade graphene oxide


Of bekijk de video hier.

 

Vertaalde transcriptie:

‘Wel, goedenavond iedereen.
Ik besloot deze video te maken, omdat mensen mij vragen hebben gesteld over antioxidanten… Het is een video die u gezien moet hebben, vooral voor de volgers van La Quinta Columna, die zich bewust zijn van de relevantie van grafeenoxide vanuit een verontrustend oogpunt, omdat het de ‘modieuze ziektebeelden’ veroorzaakt.

Dankzij wetenschappelijke artikelen die we hebben gezien, weten we dat elke antioxidant, vooral de hoofdantioxidant Glutathion, grafeenoxide afbreekt. Glutathion kan de toxiciteit zelfs tot nul reduceren. En dat hebben we aangetoond.

We hebben het empirisch bewezen, door mensen die hun eigen of verworven magnetisme presenteerden, na de ‘invasie’ van grafeenoxide via de geïnoculeerde route, dus via het vaccin, of via andere toedieningsroutes. Dus, zoals u weet, hebben we logischerwijs glutathion tussen de antioxidanten die grafeenoxide kunnen afbreken, en het herstel van het evenwicht mogelijk maken…

Ik ga u laten zien wat ik in huis heb, en wat naar mijn mening geweldig is, omdat er bewijs is op basis van de wetenschappelijke artikelen die we hebben gezien. Dit zijn voedingssupplementen, zonder medische contra-indicaties, zolang u de doses neemt die op de bijsluiter staat. En ze hebben niet eens een recept nodig… Het is echter raadzaam in verband met de specifieke omstandigheden van elke persoon, intrinsieke variabelen van het individu, uw arts-apotheker te raadplegen. Oké?

 

N-acetylcysteïne (NAC)

Allereerst is, – ongeacht het merk – 750 mg N-acetylcysteïne (NAC) goed. De meest voorkomende samenstelling is 600 mg. N-acetylcysteïne zorgt ervoor, dat het lichaam glutathion endogeen afscheidt.

Voor mij is het de meest effectieve antioxidant. Neem ’s morgens één capsule als preventieve behandeling. Mensen, die een ernstiger ziektebeeld doormaken, zullen eerst de dosering moeten raadplegen. Neem echter hoe dan ook één capsule in de ochtend. Dat is hoe het moet worden ingenomen. Bijna alles wat we hier gaan zien, wordt ’s morgens ingenomen. De reden hiervoor is, dat na maaglediging of vasten alles, wat het eerst in het lichaam komt, behoorlijk beter wordt opgenomen. Dit is een gouden regel bij alle soorten supplementen. N-acetylcysteïne is een must.

 

Glutathion

Voor het geval dat u geen N-acetylcysteïne wilt consumeren, bestaat er ook Glutathion om rechtstreeks in te nemen. Ik geef de voorkeur aan NAC, omdat het ervoor zorgt dat het lichaam endogeen glutathion gaat afscheiden, net zoals het dat doet als men intensief sport. Als men sport, gaat men endogeen glutathion afscheiden. En het is veel veiliger, omdat we het hebben over het lichaam, dat 100% van het glutathion gebruikt. Dit is glutathion, dat ook direct voor orale consumptie wordt verkocht. Eén tablet of capsule in de ochtend.

Echter, volgens wat ik erover heb gelezen, absorbeert het lichaam het niet zo goed. Slechts 25% – 30% ervan wordt opgenomen, afhankelijk van de persoon en zijn maagconditie. Daarom moet de dosering hoger zijn, om dezelfde effecten te verkrijgen als met N-acetylcysteïne.

Toch is het goed om het ook te hebben. Waarom? Wel, omdat we N-acetylcysteïne een week lang innemen, kunnen we het kruis-supplementeren en blijven vervangen door glutathion. Oké? Maar, zoals ik al zei, N-acetylcysteïne is het beste, omdat het lichaam het glutathion endogeen zal afscheiden. Het zal bovendien optimale niveaus van glutathion op endogene wijze handhaven.

 

Zink

Hier is nog een antioxidant die u in huis zou moeten hebben. Ik heb u verteld, dat de belangrijkste N-acetylcysteine is, maar zink is dat ook! Oké? Juist deze is verkrijgbaar in 25 mg. U kunt het ook vinden in 30 mg, 45 mg, en zelfs 50 mg tabletten. Of u neemt gewoon 2 tabletten van 25 mg. Dit is een sporenelement, dat speciaal voor sporters is geïntroduceerd, en aangevuld met één zinktablet per dag. In de ochtend dan: N-acetylcysteïne en zink. Deze twee antioxidanten zijn essentieel voor de afbraak van grafeenoxide!

Met deze twee antioxidanten heb ik persoonlijk vooral mensen geholpen, die last hadden van magnetisme na inenting. Mensen met twee doses van Pfizer, echter, na twee weken was het verdwenen. Oké? Nu, aangezien dit antioxidanten zijn, zal elke soort antioxidant hen helpen. Laten we zeggen, dat glutathion de belangrijkste antioxidant is. Het is de beste in termen van zijn antioxidatie en degradatie capaciteit. Maar er zijn ook nog andere zeer krachtige antioxidanten!

 

Astaxanthine

Deze op de lijst is wat duurder. Het is Astaxanthine 5 mg. Dat is de commerciële dosering… Veel mensen die het innemen, merken dat het ook hun gezichtsvermogen verbetert. [Amen!]

Astaxanthine kan worden ingenomen samen met de andere twee antioxidanten, die al genoemd werden, de antioxidanten waarvan ik je verteld heb dat ze essentieel of onmisbaar zijn… Astaxanthine is wat de oranje kleur geeft aan schaaldieren en schelpdieren. Voedsel waarvan ons immers door de autoriteiten werd verteld, om het niet te consumeren na vaccinatie. U weet nu ook waarom! U kent de reden. Astaxanthine wordt meestal gewonnen uit algen.

 

Quercetine

Een andere vrij belangrijke antioxidant is Quercetine… Ongeacht het merk, kies het merk dat deze antioxidant in hoge doses aanbiedt. In de programma’s van La Quinta Columna zagen we studies, die verwezen naar gevallen van COVID-19, behandeld met Quercetine, en met zeer goede resultaten. Het is ook een zeer goede antioxidant. U weet nu ook waarom. Wat het doet, is het verhogen van de niveaus van glutathion, en antioxidanten in het algemeen, die de recitatieve stress, veroorzaakt door het giftige grafeenoxide, gaan aanpakken.

Hoewel ze op de Spaanse radio en televisie zeggen van niet, is grafeenoxide geïntroduceerd in flesjes en via andere toedieningswegen, zoals mondkapjes – die dan wel werden teruggetrokken maar nog steeds in de handel zijn – de PCR-tests, kompressen, door het inademen van de lucht, zelfs inhalatie, voedsel, kleding, drinkwater, enzovoorts. Omdat dit alles deel uitmaakt van een agenda van uitroeiing en dood! Dus quercetine is ook erg belangrijk. Zoals ik al zei, ik heb het over die ik persoonlijk ken.

 

Vitamine D

Een andere universele antioxidant, die niet zo krachtig is als astaxanthine of quercetine, maar die toch ook zeker helpt, is elke dag Vitamine D in de samenstelling van vitamine D3. Net als de andere antioxidanten kunt u ’s morgens één pil innemen. Of als u dat liever doet: ’s morgens een half uurtje zonnen [zonder zonnebrandbescherming]; dat is ook heel erg gezond!

In de Scandinavische landen, waar nauwelijks zon is, wordt 80% van de bevolking gesupplementeerd met vitamine D3… Alles wordt ’s morgens ingenomen.

 

Mariadistel

De antioxidant die ik u nu laat zien, is de beste lever- en maagbeschermer die er is! Het is Mariadistel, wat ook een goede antioxidant is. Zoals u ziet, worden de meeste van deze supplementen uit planten gewonnen. Sommige zijn synthetische chemicaliën, maar geen chemicaliën vanuit farmacologisch of medicinaal oogpunt. Mariadistel is een antioxidant supplement; ook dit kunt u innemen…

 

Melatonine

En tenslotte hebben we hier een supplement met radiostraling beschermende werking. U weet vast wel waarom: Melatonine. Ziet u? Pure melatonine. Dit formaat is 1 mg. Er zijn samenstellingen tot 1,9 milligram [en zelfs nog veel hoger]. Dat wil zeggen, u kunt makkelijk nagaan welke dosering u kunt nemen door te googelen. Melatonine wordt ’s nachts aangemaakt, oké?

[Houd u er rekening mee, dat slechts een zeer kleine dosis nodig is – meestal 0,25 mg of 0,5 mg om mee te beginnen, en u kunt het vanaf daar aanpassen indien nodig. Een hoge dosis kan namelijk zelfs averechts werken! – Dr. Mercola, als ik mij goed herinner]

Omdat juist de elektromagnetische velden melatonine remmen, verhindert dit het lichaam om op natuurlijke wijze melatonine af te scheiden. Dat is waarom straling verandering van slaapcycli veroorzaakt. Omdat melatonine een hormoon is, dat gerelateerd is aan de regulatie van deze cycli. Dus, het wordt ’s avonds ingenomen.

Met dit alles, zorgt u ervoor dat u een zeer hoog niveau van antioxidanten hebt. Onder normale omstandigheden zijn ze meestal hoog, maar ze zijn afhankelijk van variabelen, zoals leeftijd, lichaamsbeweging, obesitas, gezond leven, gezonde voeding, enzovoorts. Jonge mensen hebben zeer hoge niveaus van glutathion. Maar als ze een giftige stof in hun lichaam hebben, ervaren ze een duidelijke vermoeidheid. Het is de vermoeidheid, die mensen die gevaccineerd zijn meestal voelen. Dat gebeurt, omdat er in ons lichaam altijd al een inwendige strijd gaande is tussen de oxidatieve stress, veroorzaakt door de toxische stof, en de lichaamsreserves aan glutathion en antioxidanten.

Als de balans doorslaat in het voordeel van de ‘soldaten’, die de toxische stof tegengaan, dan wordt het evenwicht hersteld. Het keert dan terug naar een normaal evenwicht binnen een paar dagen, zoals we hebben gezien bij familieleden die de injecties hadden genomen…

Nu, ik denk dat dit ongeveer alles is.’

 

Straling en 5G

‘Ik wil nog wel opmerken, dat grafeenoxide reeds schade aanricht, maar wat het nu aanricht is nog niet zo veel vergeleken met de schade, die het aan het lichaam zal toebrengen, wanneer de 5G-technologie is geactiveerd. Door die bandbreedte frequenties zal de giftigheid van grafeenoxide zeer sterk toenemen! Dus frequenties verbreken dan snel dat evenwicht, en triggeren het ontstekingssyndroom, een instorting van het immuunsysteem, veranderde oxidatieve stress, zeer snel – binnen enkele uren – cytokinenstorm, bilaterale longontsteking, en alles wat u kent als COVID-19 symptomen. Of de neurologische COVID-19, wanneer u het grafeen al in uw hersenen hebt. Dat gebeurt normaal na iedere vaccinatie, omdat het magnetisme zich verplaatst van de arm naar het hoofd en het gehele lichaam.’

Ricardo Delgado

 

Enkele van de betrouwbare merken, die ik persoonlijk ken:
Swanson, Now, Puritans Pride, Jacob Hooy, etc.

 

Bron:

https://www.laquintacolumna.net/

https://www.orwell.city/2021/07/antioxidants.html

You may also like