Het komt eraan, en net als geboorteweeën volgen rampen elkaar nu sneller en sneller op

Ja, slechte tijden komen eraan, en geen enkele hoeveelheid vasten en bidden kan veranderen wat komen gaat, zeer spoedig.

‘Zelfs uw goud en uw zilver zullen waardeloos worden, hun waarde verliezen, omdat u geen goud zult kunnen eten, en het zal u ook niet warm houden. Zie Ezechiël 7:19.

Geen enkele hoeveelheid vasten en bidden kan dat wat er aankomt veranderen, zeer spoedig.

God zegene u en behoede u en de uwen.
Dank u, en we zullen bidden voor u en uw familie.’

Wachter Tony Lamb 

17:30  Note: ‘hier had ik moeten zeggen: ‘Toen GOD de Rode Zee scheidde…’

 

IT’S COMING

Of bekijk de video hier.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Gedeeltelijke en vrij vertaalde transcriptie:

‘Het is nu zeven jaar later…’

‘En nu zie ik dat elk punt, waar we toen voor gewaarschuwd hebben, aanstaande is. Het kan nu elke dag gebeuren. Onze hele wereld zal veranderen en op zijn kop worden gezet, letterlijk van de ene op de andere dag. Alles zal veranderen. Uw geld staat op het punt waardeloos te worden. Uw aandelen, uw obligaties… het staat allemaal op het punt om waardeloos te worden. Al uw bezittingen op papier staan op het punt waardeloos te worden.

Banken zullen binnenkort gaan sluiten

En dan werken op een dag uw cheques, uw debet- en creditcards niet meer. Alles wat je dan nog hebt, is het geld dat in je zak zit. Waar ik het hier over heb, is letterlijk een apocalyptisch scenario, en het komt heel spoedig. De dag dat de banken sluiten, dan moet u eropuit gaan en alles kopen wat u nodig heeft, waarvan u denkt dat u het het komende jaar, of langer, nodig zult hebben of kunt gebruiken. Zelfs al is het iets, wat u niet direct nodig heeft – denk in termen van ruilartikelen of -objecten, – want de toekomstige miljonair zal geen miljonair zijn in contant geld. Geld zal namelijk spoedig geen waarde meer hebben. Denk in termen van voedsel, water, batterijen, kaarsen, hout, propaan, medische benodigdheden… maar geen contant geld.

Contant geld zal waardeloos zijn

Voor een korte tijd, precies wanneer de banken sluiten, zal het geld in je zak alles zijn wat je hebt. En het zal alles zijn wat de winkels dan kennen om mee om te gaan, en om eten en spullen te verkopen. Heel erg snel echter, binnen een dag of twee, zal het zijn waarde verliezen. Houd daarom, indien mogelijk, contant geld bij de hand. Dus wanneer de banken sluiten, kun je nog voor een hele korte tijd de dingen kopen die je nodig hebt.

Als de banken sluiten, zal uw geld in uw tas in beslag worden genomen, en u krijgt het niet terug. Uw kluisjes of kluizen zullen ook in beslag worden genomen. Dus als u iets van waarde in een kluisje hebt, raad ik u aan het eruit te halen. Het maakt niet uit waar u het opbergt, haal het gewoon van de bank… alle extra geld dat u op de bank hebt staan. Ik zou het eraf halen voor de dingen die u nodig hebt, zoals bijvoorbeeld voedsel, schoon water, batterijen, brandhout, enzovoorts. Koop ze snel, want ze zullen ook snel verdwijnen, plus de prijs van deze dingen zal dagelijks stijgen.

Brandstof zal spoedig verdwijnen

Houd u er rekening mee, dat u straks nergens meer naartoe kunt gaan, want er zal mogelijk geen stroom meer zijn. Geen stroom betekent geen enkele manier om brandstof bij een benzinestation te tanken. Dus u zult beperkt kunnen reizen naar waar u heen wilt gaan, en weer terug naar huis, met slechts één tank brandstof, en niet meer.

Ze zullen u ervan weerhouden om te reizen

Kort nadat de banken gesloten zijn, zullen de wegversperringen omhoog gaan.
Wanneer u operaties of tandheelkundige ingrepen nodig hebt, dan raad ik u aan dit zo snel mogelijk te laten doen. En mogelijk is het daar al te laat voor.

Het is tijd om wat voedsel op te slaan…

En verder: water, waterfilters, hout, propaangas, medische benodigdheden, alles wat u nodig denkt te hebben, omdat de winkels zullen sluiten.
Het is tijd om na te denken over veiligheid, en over het beschermen van uw gezin en uw huis.

Wat elektriciteit betreft…

Zelfs wanneer we niet meteen te maken krijgen met een EMP-wapen of een cyberaanval, die ons elektriciteitsnet naar beneden zal halen, we zullen de beschikking over stroom verliezen. De mensen die in de energiecentrales werken, verwachten betaald te worden. Hoe lang echter zou je blijven werken, als je niet meer betaald wordt?
Dus we zullen op de een of andere manier elektriciteit verliezen. Amerika zal donker worden zonder stroom!

Zonder elektriciteit verliest u snel water

Wanneer u in de stad woont, zult u ook spoedig rioleringsdiensten verliezen. Dus wees erop voorbereid dat, wanneer u geen elektriciteit meer heeft, u uiteindelijk geen brandstof of energie meer zult hebben voor uw voertuig. Als u thuis gas hebt, wees er dan op voorbereid om het te verliezen.

Ik besef dat dit geen mooi plaatje is, maar ik geef het aan u door, zoals mij is opgedragen om het te vertellen. Onthoud dat de Heilige Geest mij zei om deze waarschuwing aan mijn kerk te geven. En nu zegt de Heilige Geest me, om deze waarschuwing te geven aan u.

Bereid u zo goed mogelijk voor; de tijd is erg kort
De Opname zal heel spoedig plaatsvinden. We weten echter niet wanneer. En ja, we zullen misschien wat ontberingen en vervolging zien, nog vóór de Opname. Dus bereid u ook daarop voor. En als we eerder worden opgenomen, dan laat u al deze dingen, al uw voorbereidingen, na aan uw familie die achterblijft. En geloof me, ze zullen het hard nodig hebben! Ja, slechte tijden komen eraan.

Dit is de tijd van geboorteweeën, waar de Bijbel over spreekt

En net als de geboorteweeën, volgen de rampen sneller en sneller achter elkaar, en worden ze sterker en sterker, totdat wij die getrouw zijn, worden opgenomen van deze stervende wereld.

Last Days ministry

Elke keer dat ik iets nodig had, zorgde God altijd voor een manier om deze Last Days ministry vooruit te helpen. Heel erg bedankt voor jullie gebeden, jullie steun, en vele anderen die deze bediening met liefde en gebeden hebben ondersteund. We hadden de liefde en de gebeden ook hard nodig.

Meer dan 10.000 brieven zijn verstuurd:

een wake-up brief samen met een CD – naar kerken in Amerika. Alles wat ik kreeg als reactie, waren vijf antwoorden. Maar God herinnerde me eraan, dat het niet ging om het krijgen van antwoorden of reacties, maar om de kerk te waarschuwen, dat hun kandelaar op het punt stond te worden verwijderd.

Ik ben een oude gehandicapte Vietnamese veteraan met een vast inkomen (uitkering), dus hoe komt het dat ik meer dan 15.000 dollar heb uitgegeven voor deze mailing? Omdat God voor mij een weg zocht.

Ruim 400 waterfilters

Hoe komt het dat ik de afgelopen maanden meer dan 400 waterfilters in elkaar heb gezet, met een Bijbel erin, en deze heb kunnen versturen per post? Hoe komt het dat deze oude gehandicapte veteraan uit het Vietnam-tijdperk, met een vast inkomen, 27.000 dollar kan uitgeven, om 400 waterfilters op te sturen? Alles wat ik kan zeggen is, dat dit een wonder van God is. God zei ‘Doe’, en ik deed zoals God het mij opdroeg te doen. En Hij opende deuren voor mij, en stuurde me mensen om mij te helpen.

Een schat niet op deze aarde

Gisterenavond ging ik op mijn knieën, en ik huilde, ik huilde… tranen liepen over mijn wangen, omdat ik weet wat er gaat komen. Ik kan er niets aan doen of het veranderen. Veel mensen zullen gewond raken. Ik rijd nog steeds mijn oude versleten ‘76 Chevrolet Pick-up. Het heeft niet eens airconditioning. De meeste mensen zouden geld voor zichzelf nemen, en een nieuwe Pick-up met airconditioning kopen, vooral met hoe heet het hier was… maar ik niet, ik niet, Heer. Ik zou liever mijn God behagen dan om rond te rijden in een comfortabele nieuwe vrachtwagen met airconditioning. Ik bouw mijn schat op in de hemel, en niet op deze aarde. En geef me alsjeblieft geen nieuwe Pick-up met airconditioning, want daar is vandaag niet genoeg tijd voor.

Geen boodschap van angst…

Vandaag, op dit moment, zouden we allemaal moeten nadenken over hoe we God kunnen behagen.
Mijn doel hier op deze aarde is, om God te behagen en Hem te aanbidden met heel mijn hart, heel mijn geest en al mijn kracht. En met God te behagen, geef ik u deze waarschuwing vandaag. Dit is geen boodschap van angst of somberheid of van doom, maar het is eigenlijk een boodschap van hoop en verlossing.

God houdt ook heel veel van ons, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon stuurde om te sterven op een oud houten kruis voor uw zonden en voor mijn zonden. God houdt zó ontzettend veel van ons, maar God is aan Zijn grens voor het tolereren van zonde. Dus nu komt het oordeel eraan. God zal echter trouw blijven; Hij zal ons nooit verlaten of in de steek laten, zelfs niet tot het einde.

Ik geef niets om de dingen van deze wereld

Dit leven hier op aarde is niets anders dan een mist en een damp; het gaat snel voorbij. Waar zullen we de eeuwigheid doorbrengen? Wat we hier doen en kiezen, bepaalt waar we de eeuwigheid zullen doorbrengen.

God zegene u en behoede u en de uwen.

Moge God u en de uwen in Zijn liefdevolle armen bewaren, net zoals Hij mij vasthield in de droom die Hij mij gaf.

Blijf sterk in het geloof, want we gaan zeer binnenkort naar huis.

Bobbie en ik gedenken ieder van u in onze gebeden

En als u niet gered bent, dan bidden wij speciaal voor u, omdat u geen idee heeft wat er recht op u afkomt. Ik heb het niet over wat er nog gaat komen in de tijd van de geboorteweeën, waar we ons nu in bevinden. Ik heb het over de tijd na de Opname: de verdrukking. Die tijd zal werkelijk een hel op aarde zijn, omdat u nu nog niets hebt gezien vergeleken met die tijd.

Ik heb de verdrukking gezien…

In de verdrukking zal het van slecht naar erger gaan; God liet mij een deel zien. Ik zal in deze video alleen zeggen dat het horror was en nog eens horror, ongelooflijke en onuitsprekelijke horror… dood en vernietiging over de hele wereld. Miljarden zullen sterven.

Het komt eraan; bent u voorbereid met Jezus?

Want Jezus zou de eerste in uw leven moeten zijn, en uw eerste gebed.
De enige manier om te overleven wat komen gaat, is om hier niet meer te zijn. Toen de Here God de Rode Zee scheidde, en Zijn kinderen in de woestijn voedde met manna uit de hemel… God zal voor Zijn getrouwen zorgen in deze laatste dagen.

Voor degenen die de middelen hebben:

Nu is het de tijd om zich voor te bereiden. God houdt zoveel van ons; Hij wil niet dat u hier achterblijft en de verdrukking moet meemaken.

Met veel liefde en meer genade van boven. Amen.

Wij bidden voor ieder van jullie

Als ik huil, huil ik om de verlorenen, omdat hun pijn en lijden ondraaglijk zal zijn, en ze niets zullen hebben om op te steunen, niets om op te staan, niets om te geloven, en niets om op te vertrouwen, behalve dan de woorden van mensen. Ik kies ervoor om niet te vertrouwen op de woorden van mensen. Ik kies ervoor om te vertrouwen op de woorden van de almachtige God. En de almachtige God zegt, dat Hij voor ons zal zorgen in deze laatste dagen. Hij zal een weg banen.’

Tony Lamb

 

You may also like