Trump & Biden: één & dezelfde! Twee vleugels van dezelfde vogel

Laten we vandaag eens kijken naar een paar acteurs… Beiden spelen de rol van gezworen vijanden van elkaar in een theatershow, genaamd de fakestream media.

Eindtijdnieuws.com
6 september 2022

 

Helaas speelt ook de alternatieve media – gelukkig niet allemaal – hierin een grote rol.

Hun doel is onder andere om het publiek te verdelen, civiele onrust te creëren, een burgeroorlog uit te lokken, en daarna ‘orde uit de chaos’ die ze veroorzaakt hebben, namelijk: de Nieuwe Wereldorde.

En toch zien zo ontzettend veel mensen dit niet!

Beiden beogen hetzelfde doel en zijn absoluut geen vijanden van elkaar

Het zijn twee handen op één buik!
Het zijn twee vleugels van dezelfde vogel!
Het zijn twee zijden van dezelfde munt!

 

One & The SAME / Hugo Talks

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

Of bekijk de video hier.

 

Smijtend met beledigingen, doen zij net alsof ze tegen elkaar zijn. Het is een uiterst slimme tactiek, maar niets is minder waar. Hugo legt het u verder haarfijn uit in deze video.

Niet alleen de mainstream media, maar ook de nep-alternatieve media hebben één corrumperende invloed; ze werken samen met één en hetzelfde doel. Het is onderdeel van de grote misleiding. Bovendien wordt de antichristelijk agenda ook steeds zichtbaarder.

Ergens in hun achterkamertje zijn ze allemaal hetzelfde… de democraten, de republikeinen, de conservatieven, links, rechts. Dit is allemaal een show, en ze spelen allen hun rol om het publiek te krijgen daar waar ze die hebben willen.

 

You may also like