Zweden introduceert het onderhuidse vaccinpaspoort via een RFID-chip in uw hand!

Mensen krijgen microchips met vaccinpaspoorten in hun hand, terwijl COVID het ‘Internet of Bodies’ bevordert.

Voortaan uw Covid vaccinpaspoort in een chip in uw hand ontvangen? Onderhuidse vaccinpaspoorten zijn er ieder geval klaar voor, om in menselijke proefpersonen te worden geïnjecteerd!

Microchippen is voor nu nog vrijwillig, maar geef het wat tijd, en de wereldleiders zullen het verplicht stellen, zodat mensen kunnen deelnemen aan de samenleving.

De afgelopen jaren hebben meerdere Zweedse arbeiders vrijwillig RFID microchips in hun handen geïmplanteerd gekregen, zodat ze niet langer contant geld, identiteitsbewijs, sleutels, sportpasjes, enzovoort, bij zich hoeven te dragen.

 

Microchips winnen aan populariteit in Zweden

Sinds 2014 hebben zo’n 6.000 mensen in Zweden een chip in hun hand ontvangen. En nu krijgen Zweden Covid vaccinpaspoorten erbij in hun hand, of ergens anders onder de huid.

“Ontvang uw Covid-certificaat in een chip in uw hand, of ergens anders onder de huid. Het wordt steeds populairder om een chip in het lichaam te implanteren, met verschillende soorten van informatie. En nu kunt u ook uw Covid-certificaat in de chip toevoegen,” meldde Aftonbladet, een Zweeds dagblad. Het aantal mensen dat ervoor heeft gekozen om een microchip te ontvangen in plaats van een paspoort, is toegenomen door de microchip propaganda.

En het aantal Zweedse inwoners dat ervoor gekozen heeft, om microchips samen met hun vaccinpaspoort te laten implanteren in hun hand, is ook gestegen sinds het land nieuwe Covid-maatregelen heeft aangekondigd. Want op 1 december heeft Zweden nieuwe regels ingevoerd, die vereisen dat personen een paspoort moeten hebben bij alle evenementen met meer dan 100 personen.

“Vaccinpassen zijn een maatregel, die wij als noodzakelijk beschouwen”, kondigde Karin Tegmark Wisell van de Swedish Public Health Agency in november aan. “We kunnen niet achterover leunen en er maar het beste van hopen.” En zo wordt u door een niet-geïsoleerd virus erin geluisd om ook een chip te accepteren.

 

In onderstaande video ziet u hoe het inbrengen van de chip werkt:

 

Hannes Sjoblad vertelde Aftonbladet, dat hij een microchip met zijn vaccinatiepaspoort in zijn linkerhand had laten inbrengen. Bij het scannen wordt al zijn informatie over COVID-19 weergegeven op zijn mobiele telefoon.

‘Gezondheidshulpmiddel’?

Een andere bewoner vertelde Aftonbladet zelfs, dat hij zich gezonder voelde door de microchip.
Laat u hierdoor aub niet misleiden, zou ik zeggen.
“Zoals bij de meeste technologieën, zal het omslagpunt voor implanteerbare chips komen, wanneer ze zo nuttig worden dat ze nog moeilijk te weigeren zijn. Het kan sneller gebeuren dan u denkt”, schreef men in 2018.

‘Internet of Bodies’ (IoB)

Het is een overgang, die velen het ‘Internet of Bodies’ noemen, of medische implantaten en andere apparaten, die in je lichaam gaan en verbinding maken met internet.
“Het is eigenlijk een ecosysteem”, legt Mary Lee, een RAND-collega, uit. “Het zijn een heleboel apparaten, die met internet verbonden zijn en die software bevatten, en die ofwel persoonlijke gezondheidsgegevens over u verzamelen, of de lichaamsfunctie kunnen veranderen. We zien deze ‘internetlichamen’ als een verzameling van al deze apparaten en alle gegevens.”

Gevolgen van de zogenaamde ‘variant’ hysterie

Ondertussen hebben verschillende Europese landen sinds de opkomst van de zogenaamde Omicron ‘variant’, en de daarmee opgewekte hysterie, opnieuw beperkingen ingevoerd…

Oostenrijk heeft een volledige lockdown ingesteld.
Nederland eist dat bedrijven vervroegd sluiten.
Duitsland komt dichter bij een landelijk vaccinmandaat, nadat het de niet-gevaccineerde mensen heeft uitgesloten van openbare ruimtes, zoals sportscholen en restaurants.

Op dit moment hebben duizenden mensen in zowel Zweden als Duitsland er al voor gekozen, om gechipt te worden voor hun financiële transacties. Zo’n 2.000 tot 3.500 mensen in Duitsland hebben een microchip onder hun huid geïmplanteerd, als ‘vervanging voor sleutels, voor de sportschool, kantoor en thuis’.

Totale controle

Een chip die in je lichaam is geïmplanteerd, is niet alleen kwetsbaar voor hackers, maar betekent ook: Ze kunnen bijhouden waar u zich bevindt, hoe lang u elke dag luncht, of hoe vaak u naar het toilet bent gegaan, wanneer de chip door een lezer wordt gescand.

Sommige, vooral grotere bedrijven organiseren zelfs een ‘implantaatfeestje’, om zich aan te sluiten bij deze rage. En de chips zijn vergelijkbaar met de chips, die dierenartsen implanteren bij honden en katten, zodat hun baasjes ze kunnen vinden, voor het geval ze weer weglopen.

 

Bronnen:

https://christianresearchnetwork.org/2021/12/01/sweden-get-your-covid-vaccine-passport-in-a-chip-in-your-hand/

https://work.bloggerpc.com/people-are-getting-vaccine-passport-microchips-embedded-in-their-hands-as-covid-advances-the-internet-of-bodies/  (Deze site is momenteel niet bereikbaar)

You may also like