De Europese wortels van de Illuminati – door ex-Illuminati ‘Svali’

De Illuminati zijn gevestigd in Europa, waar hun machtsbasis altijd is geweest. Losgebroken uit deze cult, is Svali adviseur geweest van een online overlevenden groep.

‘Svali’, een Amerikaanse vrouw, werd geboren binnen een Illuminati bloedlijn.

Op 12-jarige leeftijd werd ze meegenomen naar het Vaticaan voor een ‘ceremonie’. Haar was verteld dat die heel belangrijk zou zijn. Daar was zij getuige van een kinderoffer.

Svali (een pseudoniem) werkte als een mind control trainer en programmeur. Zowel zij als haar hele familie waren betrokken bij de sekte groep, totdat ze er eindelijk uit losbraken.

Ze is adviseur geweest van een online overlevenden groep, die mensen helpt die te maken hebben met problemen, die gerelateerd zijn aan sekte programmering en satanisch ritueel misbruik. Svali, een schrijfster en een gediplomeerd verpleegster, heeft in eigen beheer een boek gepubliceerd over het loskomen van sekteprogrammering, waarvan verschillende deskundigen hebben gezegd dat het ‘informatie van onschatbare waarde’ bevat voor de overlevende van ritueel misbruik.

Toen zij trouwde met haar tweede echtgenoot kreeg ze twee kinderen. Alle Illuminati kinderen worden zwaar geconditioneerd om gehoorzaam, geduldig, vol zelfcontrole, en volstrekt trouw aan de ‘familie’ te zijn. Sommigen worden klaargestoomd voor het leger, of de politiek; anderen worden klaargestoomd voor het bedrijfsleven – of zelfs voor ‘bedrijven’ als prostitutie. Huwelijken worden gearrangeerd, onder meer om de banden tussen de verschillende bloedlijnen te versterken. Alle leden van de families hebben een ‘respectabele buitenkant’ van ‘normale’ mensen, in die mate dat niemand die niet tot de groep behoort ooit de tegenstellingen van hun karakter en hun leven zou vermoeden!

De bijeenkomsten vinden vaak ’s nachts plaats. Tijdens deze bijeenkomsten worden kinderen ‘getraind’ met drugs, hypnose en shock-beloning conditionering. Ze kunnen, in Svali’s woorden, allemaal een wapen hanteren en afvuren met dodelijke nauwkeurigheid tegen de tijd dat ze 8 jaar oud zijn!

Als verpleegster en freelance schrijfster woonde zij in 2002 in Texas. Ze ging ondergronds in 2006. Er is echter niets meer van haar vernomen.

 

De Europese wortels van de Illuminati

Gepubliceerd op 6 oktober, 2000

‘Tot voor kort heb ik voornamelijk geschreven over programmeren en werkmethoden, en proberen het op te lossen. Maar terwijl ik aan mijn eigen genezing werk, realiseer ik me dat, hoewel het programmeren van programma’s belangrijk is, en vaak levensreddend, het uiteindelijk belangrijk wordt om met de kernproblemen om te gaan. Kernproblemen gaan onder en achter de programmering, en drijven ze vaak niet alleen, maar saboteren ook het therapieproces, terwijl de overlevende juist probeert te genezen.

Deze problemen zullen voor elke overlevende anders zijn, omdat we elk een unieke geschiedenis hebben. Ik heb e-mails ontvangen van overlevenden uit de hele wereld, en heb ontdekt dat de Illuminati zeker niet de enige occulte groep ter wereld is. Er zijn veel andere goed georganiseerde groepen, die methodisch, herhaaldelijk misbruik van occulte aard doen. Maar in deze groepen zijn de kernproblemen vaak anders dan voor de Illuminati. Zelfs binnen de Illuminati moet elk individu zijn eigen persoonlijke geschiedenis ontdekken, omdat afkomst, bloedlijnen en programmeermethoden anders zullen zijn, evenals de uiteindelijke rol van het kind in de groep. Dit artikel is niet bedoeld om alle methoden, of alle geschiedenissen van overlevenden in de groep aan te pakken.

Ik kan niet spreken voor iedereen in de groep die mishandeld is. Ik kan alleen maar spreken over wat ik zelf ontdek over mijn eigen persoonlijke geschiedenis, in de hoop dat het andere overlevenden zal helpen door middel van validatie, of om supporters te helpen sommige van de problemen, die ze tegenkomen tijdens het proces van herinneren en genezen, beter te begrijpen.

De Illuminati zijn gevestigd in Europa, waar hun machtsbasis altijd al is geweest. Ik herinner me dat mij als jong kind werd verteld, dat Amerika in feite werd beschouwd als hun ‘zendingsveld’, of het ‘land van kansen’ door degenen wier wortels zich honderden jaren of langer uitstrekken tot de oude Europese dynastieke bloedlijnen.

Dit is de reden waarom hun machtshiërarchie over de hele wereld, of ze zich nu in de Verenigde Staten, Azië, Australië, Canada, of elders bevinden, altijd naar Europa verwijst, waar de 13 heersers – ze noemen hen ook wel ‘heren’, zijn gevestigd. Elke heerser vertegenwoordigt een deel van Europa, dat onder zijn heerschappij wordt gehouden, en elk vertegenwoordigt een oude dynastieke bloedlijn.

De Hapsburg bloedlijn (Merovingian), bijvoorbeeld, is nog steeds actief in Europa, hoewel verborgen, evenals de bloedlijnen van Rothschild en Battenberg. In veel moderne Europese landen zijn de erfgenamen van deze bloedlijnen enorm rijk, en in het geheim de ‘macht achter de troon’, zo niet de werkelijke heersers.

Dit is een reden waarom degenen met een hoge rang Illuminati, in de Verenigde Staten bijvoorbeeld, altijd hun bloedlijn of afkomst kunnen traceren naar leden van deze heersende cabal in Europa. Leden van leiderschapsraden in de Verenigde Staten zijn altijd directe afstammelingen, of ze nu wettig of onwettig zijn.

Of het nu op het laagste niveau is of het hoogste, deze groep opereert op dezelfde manier: intense angst en terreur inboezemen, om hun leden te controleren. Vaak gebeurt dit door de angst voor de dood. En op het centrale niveau zal de persoon die zijn training heeft ondergaan een immense angst om te sterven hebben, vanwege de ‘dood en opstanding’ ervaringen, of bijna-doodervaringen, die ze hebben ondergaan.

Tijdens deze ervaringen zal het zeer jonge kind, of zelfs de kern van het kind, geconfronteerd worden met ondraaglijke keuzes: om zichzelf te laten uitdoven, of om de demonen en de overtuigingen van degenen in hun bloedlijn afkomst te omarmen. Ik geloof dat dit dissociatie is op het diepste niveau, omdat het verlangen om te overleven één van de diepste instincten is, die God ons heeft gegeven, en het intellect, cognitie, en zelfs weloverwogen overtuigingen, bij een volwassene zal opheffen – en veel minder in een zeer jong kind. Wanneer zij worden geconfronteerd met zekere dood en angst of het leven, – zij het tegen een prijs die veel te hoog is – dan kiest de baby of het kind bijna altijd voor het leven. Ik heb nog nooit iemand gehoord, die dat tot nu toe nog niet heeft gedaan, hoewel mijn eigen kennis en ervaring beperkt zijn.

Daarna wordt degene, die het leven biedt aan het kind, hun ‘redder’, en wordt hij praktisch als een god aanbeden in de geest en het hart van het kind, omdat deze het kind ‘redt’ in één van de meest goddeloze valstrikken, die denkbaar is! In veel gevallen is dit een van de ouders van het kind, en meestal hun biologische vader. De biologische vader is misschien niet de persoon, die het kind zich bewust herinnert tijdens de kinderjaren. En nogmaals, dit moedigt een diepe dissociatie aan: de bewust herinnerde ‘papa’ is misschien niet de echte vader van de overlevende.

Identiteitsverwarring bestaat ook uit lagen. De naam, waar het kind overdag mee gaat, kan heel anders zijn dan hun ‘echte’ naam, of zelfs de naam op hun geboorteakte! Een kind van hoge afkomst kan ontdekken, dat hij niet in de Verenigde Staten is geboren, maar in Europa, als de banden met de Europese bloedlijnen groot genoeg zijn, of zelfs dat zijn Amerikaanse geboorteakte vervalst was, om hun Europese geboorteakte te verbergen.

Elke situatie is anders. En verschillende bloedlijnen oefenen verschillende methoden uit, om hun nakomelingen op te voeden, te begeleiden en op te leiden. Bijvoorbeeld, die van Duitse afkomst mogen naar Duitsland worden gebracht, en tijd doorbrengen met degenen van deze bloedlijn, die de wegen van dit land leren, en een loyaliteit ontwikkelen aan wat zij beschouwen als hun ‘ware vaderland’, voordat ze teruggaan naar een ander land, om te leven onder een andere identiteit. Omdat vooral kinderen op gezette tijden worden teruggeroepen naar hun Europese wortels, om loyaliteit te ontwikkelen aan hun familiehuis en hun naam, en om ceremonies te ondergaan, die bedoeld zijn om doodsangst en voortdurende samenwerking op te wekken, afgewisseld met liefdevolle bindende ervaringen, die bedoeld zijn voor diepe liefde voor de ouderlijke figuren.

Een kind kan in Japan wonen, maar ze zullen altijd weten dat hun ware thuis in Duitsland of Frankrijk is. Het kind in Canada weet misschien dat zijn ware thuis het Verenigd Koninkrijk is, of Rusland. En het kind in de Verenigde Staten zal ernaar verlangen terug te keren naar zijn thuis in Europa, met de loyaliteit die wordt opgedrongen, of zijn ‘thuis’ nu Duitsland is, Beieren, Frankrijk, Moskou, het VK, Spanje, of een ander land, geregeerd door één van de 13.

Deze terreur, deze training en de banden van niet alleen loyaliteit, maar ook de zorgzaamheid, die het kind ervoer door de ware afkomst, zijn vaak het moeilijkst en verraderlijkst om te verbreken. Diepe terreur, gecombineerd met liefdevolle redding en opvoeding, creëert diepe loyaliteit door trauma binding (traumabanden). En het verbreken van deze banden op het diepste niveau is de moeilijkste taak, die veel overlevenden het hoofd moeten bieden!

Mijn gebed is dat door iets ervan uit te leggen, dit anderen kan helpen te weten dat dit gebeurt, wat de eerste stap is om het te ontdekken en eraan te werken. Ik geloof dat diep gebed en steun van anderen de enige methoden zijn, om zowel de banden bloot te leggen als hun greep te verbreken! Ik werk nog steeds aan deze kwesties, en verwelkom anderen om hun ervaringen te delen met het ongedaan maken van de loyaliteit op dit kernniveau aan de oorspronkelijke daders, en van het verbreken van de spirituele en emotionele banden met hen. Ik zal méér dan blij zijn om hier anoniem alle artikelen over dit onderwerp te publiceren, als een aanmoediging voor anderen, die de banden met de machtscentra in Europa verbreken. Want uiteindelijk moeten deze mannen verliezen in hun strijd om de macht!

De Bijbel vertelt ons dat er maar één Koning op de troon zit: Jezus Christus, en dat uiteindelijk zelfs de Europese wortels van de Illuminati en hun komende ‘prins’, of antichrist, zullen worden omgehakt, wanneer Christus over de aarde regeert.

Blessings to you,’

Svali

 

The Victory

by Svali

The greatest victory belongs to Jesus,
He’s the One who heals and frees us.

Satan thought he won and laughed,
little did he know his victims are being let go!

By the greatest power in heaven above,
the redeeming power of God’s great love.

Jesus is the One kneeling beside us,
untying the cords by His,
Holy Spirit inside us.

Chasing away the darkness within,
healing and cleansing us from the sin.

Jesus we love you!
Your children cry,
Thank You for freeing us,
when we thought we would die.

Your mercy so great,
I can’t understand,
Calvary’s love to free the damned.

Satan tried his feeble best,
to fight a battle he’d already lost,
because Jesus paid the cost.

His ransom paid,
I am not a slave any more,
but a child, set free to say,

THANK YOU JESUS I’M ALIVE TODAY!

 

Zie ook:

The Illuminati: How the Cult Programs People – by Svali

 

Bron:

The European Roots of the Illuminati

You may also like