Vervolg Schokkende antwoorden van een eerlijke RIVM medewerker

Een timmerman filmde het hele gesprek met het RIVM op zijn mobiele telefoon, plaatste het op Facebook, en binnen een dag werd het 2 miljoen keer bekeken. Daarna volgde een totale hetze van de media, zoals De Volkskrant, die het massaal als nepnieuws afserveerden.

En vele zogenaamde ‘FactCheckers’ volgden… Het RIVM ontkende zelfs, dat het hele gesprek had plaatsgevonden! Timmerman Peter Grootswagers ging op zoektocht, maar vond het eerst ook niet terug in zijn gespreksgeschiedenis…

Pas eind oktober kreeg hij na veel trekken en duwen het bewijs op zijn factuur teruggeplaatst, namelijk, dat hij wel degelijk met het RIVM had gebeld. Echter, De Volkskrant rectificeerde haar onzin niet! Ondertussen ging de aanval op Peter verder… Zo werd zijn baas gebeld over zijn werknemer.
Tom Zwitser van Blue Tiger Studio had een gesprek met Peter, die op 29 september 2020 filmde, hoe hij de Corona helpdesk van het RIVM (0800-1351) belde, met diverse vragen over het Coronavirus.

 

Lees ook: Timmerman Peter belt Corona hulplijn van het RIVM, en krijgt verrassend eerlijke antwoorden!

 

Zoals bij velen, bezorgen de Coronamaatregelen deze timmerman veel stress.

Het kabinet adviseert mensen zoveel mogelijk thuis te werken, maar dat is voor een timmerman natuurlijk onmogelijk.

 

SCHOKKENDE ANTWOORDEN VAN EEN EERLIJKE RIVM MEDEWERKER

 

Schokkende antwoorden

Peter Grootswagers vertelt dat hij dat telefoontje ook pleegde, omdat hij zich erover verbaasde dat er in de media maar heel weinig simpele vragen werden gesteld. “Die heb ik toen gesteld, en zoals we konden zien, heb ik toen schokkende antwoorden gekregen. Kijk, ik ben geen Corona ontkenner. Er is een virus, mensen worden ziek, er overlijden zelfs mensen. Maar qua cijfers is er niets raars. Dat verschil vind ik dus moeilijk te begrijpen.”

Aangevallen door de media en tegengewerkt door zijn provider

Vervolgens werd Peter door de mainstream media aangevallen, maar zonder dat hij ook maar één telefoontje van hen kreeg. De Volkskrant beweerde zelfs dat het gesprek in scene was gezet! Zelfs zijn telefoonprovider, T-Mobile, kon het gesprek niet terugvinden; het stond ook niet op zijn factuur, wat een medewerker ‘heel raar’ vond. Pas na drie weken lang veelvuldig en langdurig bellen, mailen en aandringen, kreeg hij eindelijk zwart op wit dat het telefoongesprek met het RIVM wel degelijk had plaatsgevonden!

WHO richtlijn: ‘Doodsoorzaak COVID’ gaat boven kanker als doodsoorzaak

Het is een bewuste keuze. Als je overlijdt aan kanker, en je hebt ook COVID-19, moet je als COVID-19 slachtoffer op de doodsoorzaak verklaring vermeld worden; dat komt bij de WHO vandaan. In diezelfde richtlijnen staat, dat alleen mensen die aantoonbaar en direct ergens anders aan overlijden, zoals op slag dood na auto ongeval, niet als COVID-19 slachtoffers mogen worden geteld. Echter, zwaargewond na auto ongeval, en dan na 1 week alsnog overlijden, wel! De WHO heeft dus gesteld, dat een overlijden aan COVID-19 niet aan een andere ziekte, waar het slachtoffer al aan leed, mag worden toegeschreven, ook niet aan kanker. 

Vertrouwen ernstig beschadigd

Peter vertelt, hoe hij meerdere malen contact zocht met de Volkskrant, maar steeds werd afgescheept. Zijn baas werd opgebeld met de mededeling, dat hij zijn medewerkers in toom diende te houden. Die reageerde daar gelukkig nuchter op.
Bij alle groepen is het vertrouwen in media en overheid zo beschadigd! Dat gaat echt niet zomaar opgelost worden… Premier Mark Rutte bijvoorbeeld, die het tijdens de eerste persconferentie op TV uitgebreid over groepsimmuniteit had, en dit slechts een paar weken later in de Tweede Kamer glashard ontkende dat hij dat ooit had gedaan, ondanks het feit dat meerdere Kamerleden hem ermee confronteerden, dat hij dat wel degelijk had genoemd.
Tot en met het laatste kabinet Balkenende was het ondenkbaar dat welke minister dan ook weg zou komen met zo’n leugen, of met die bespottelijke truc van Fred Grapperhaus.

‘Misinformatie’ over vaccineren wordt strafbaar

Maar wat is misinformatie? In het NCTB rapport van oktober staat dat misinformatie het brengen van ‘anti-overheidspropaganda’ is. Media echter, die pro-overheid zijn, dus overheidspropaganda brengen, worden met rust gelaten.
Huisartsen en GGD-artsen worden reeds voorgesorteerd op gedwongen vaccineren. Die hebben al geen vrijheid meer.
Ook volgens de eigen RIVM cijfers heeft 98% geen of milde klachten, en wordt 1,5% wel flink ziek, maar knapt weer op. Slechts 0,35% komt op de IC, en daar overlijdt een deel van. Als gezond mens heb je dus een risico van 0,00… procent. Waarom zou men zich dan laten vaccineren?

Dictatuur

Onze vrijheden worden afgebroken, en mensen met een andere mening worden geïntimideerd, bedreigd, verketterd, beboet, en soms zelfs gearresteerd, aangevallen of ontslagen. En deze overheid heeft zichzelf inmiddels zoveel macht gegeven, lijkt het, dat ze ongestraft kan blijven liegen en bedriegen, en met de meest absurde maatregelen het volk en de economie in een wurggreep kan blijven nemen, en langzaam alle levensadem uit ons kan knijpen.

 

BANNED VIDEO: Bron van YouTube verwijderd!

You may also like