Arctische front op het punt om Europa te teisteren

Ondanks de te verwachten ‘hittegolf gedurende een week’, die de mainstream media voorspelt voor een groot deel van Europa, suggereren weermodellen dat een nogal andere klimatologische realiteit op het punt staat om toe te slaan…

En de MSM valt stil, nu Siberië van een recordhitte verschuift naar een record kou.

 

Ongewone zomerse rillingen

Het Verenigd Koninkrijk, samen met een groot deel van West- en Midden-Europa – waaronder Spanje, Frankrijk, Italië, België, Nederland, Duitsland, Tsjechië, Polen, Hongarije, Bosnië, Servië, Oekraïne en Polen – zullen ongewone ‘zomerse rillingen’ krijgen, omdat een Arctisch front abnormaal ver naar het zuiden wordt geleid op de rug van een zwakke en golvende ‘meridionale’ straalstroom.

Het arctische front is het grensvlak tussen de luchtsoorten arctische lucht (AL) en polaire lucht (PL).

De kou heeft deze week al heel West-Europa overspoeld.

Vooruitkijkend, onthullen de nieuwste GFS-runs (Global Forecast System runs) hardere, recorduitdagende dieptepunten, die vanaf donderdag en vrijdag deze week naar het continent zullen dalen.

Deze zomerse kou zal dan op 12 juli echt de kop opsteken.

Naarmate de week vordert, zal deze verder toenemen, waarbij de temperatuurafwijkingen op 14 juli zo’n 12 graden onder het seizoen gemiddelde liggen – dit ondanks de ‘wishful thinking’ van onder andere Express.co.uk, die Britten informeren om ‘de paraplu in te pakken en die zonnebrandcrème weer tevoorschijn te halen… temperaturen tot 86F (30C) zijn onderweg’.

De afbeelding geeft de temperatuurafwijkingen voor 14 juli weer

Let op de kou, die ook helemaal daalt richting Noord-Afrika.
Als je de MSM consumeert, word je geconditioneerd om de wereld in een bepaald licht te zien, op een manier die de controlerende elite nodig acht.

De koude tijden keren terug, de middelste breedtegraden bevriezen…

Dit is in lijn met de grote conjunctie, historisch lage zonneactiviteit, wolk-kiemvormende Kosmische Stralen, een meridionale straalstroom en andere energiestromen.
Zowel NOAA als NASA lijken het eens te zijn, als je tussen de regels door leest. NOAA zegt, dat we eind 2020 een ‘volledig’ Groot Zonneminimum zijn ingegaan.
En NASA ziet deze zonnecyclus (25) als ‘de zwakste van de afgelopen 200 jaar’. Bovendien kunnen we de vele nieuwe wetenschappelijke artikelen niet negeren, die de immense impact vermelden van de Beaufortgyre op de Golfstroom, en daarmee op het klimaat in het algemeen.

 

Een koude record past niet bij de ‘Global Warming’-agenda

Dat is duidelijk. De reguliere berichtgeving over dergelijke klimatologische verschijnselen is zeer terughoudend, en komt altijd met het voorbehoud dat ‘klimaatverandering’ de oorzaak is.

Texas’ dodelijke februari vorst

Met de historische koude en vorst in Texas dit jaar hebben we gezien dat 702 mensen stierven. Dit werd dan weer wel door de MSM gemeld. Desondanks hebben de media het tot hun missie gemaakt, om de wereld af te schilderen als een vlammende inferno. Om dit te bereiken, heeft CNN, – die onlangs werd betrapt op het zeggen dat zij de term ‘klimaatverandering nog minstens een paar jaar kunnen uitmelken’ – routinematig berichten over hitte uitgezocht, terwijl de historische periodes van abnormale kou worden genegeerd. Dit betekent, dat lezers en kijkers van MSM nooit een evenwichtig beeld krijgen van het klimaat op aarde.

 

Zie ook:

https://electroverse.net/earths-temperature-fell-below-the-30-year-baseline-in-june/

https://electroverse.net/accuweather-meteorologist-global-warming-not-to-blame-for-northwests-heatwave/

 

Bronnen:

https://electroverse.net/arctic-front-to-buffet-europe-the-school-system-and-mindless-robots/

https://electroverse.net/the-msm-falls-silent-as-siberia-shifts-from-record-heat-to-record-cold/

You may also like