SCHOK! Duitse politicus pakt uit: Corona slechts een excuus voor de Grote Reset

Een schokkende onthulling over het duivelse plan van de elite: slechts één aankoop per week, overdag avondklok, opdelen van woningen, klimaat-lockdowns, weghalen van de kinderen als men niet meewerkt, depopulatie, en meer…

Dit is een schokkend bericht uit Duitsland, en ze heeft het met haar eigen ogen gezien: de AfD-politicus Andrea Haberl, de districtsdirecteur van Freising-Pfaffenhofen,publiceerde een spraakbericht in de chatgroep ‘Eltern stehen auf’ (‘Ouders staan ​​op’). Daarin vertelt ze over de gevolgen van de Infectiebeschermingswet, die vrijdag werd aangenomen. Volgens Haberl is dit besluit al tussen alle partijen overeengekomen en zal het met een twee derde meerderheid worden goedgekeurd. “Met 1000% zekerheid kan ik zeggen, dat deze wet wordt aangenomen.”

De Great Reset wordt uitgevoerd; dat is een uitgemaakte zaak.

De ‘Coronacrisis’ is hiervoor slechts een voorwendsel. Want met behulp van vaccinaties moet de wereldbevolking drastisch worden verminderd. Ze spreekt ook over het gevaar voor bedrijven en privé-eigendommen, het afnemen van kinderen voor ‘onruststokers’, klimaat-lockdowns, met elkaar gedeelde woningen. Kortom: totale controle door de staat!

Merkels machtsovername: vanaf maandag alleenheerser over heel Duitsland

Vanaf maandag zal Angela Merkel de enige heerser zijn over heel Duitsland, aangezien deze wet het federalisme zal intrekken. Haberl vergelijkt de situatie met Hitlers machtsgreep in 1933, en legt uit dat het federalisme precies dat had moeten voorkomen, namelijk: een hernieuwde overname. Merkels 16 jaren aan de macht maakte het haar mogelijk, om genoeg overheidsgezinde rechters op de ‘juiste plekken’ te zetten.

 

Het plan van de elite voor de burgers wordt meer en meer openbaar:

“Het ging nooit om Corona! Er is maar één doel: om het plan door te zetten. Corona was de hele tijd slechts een voorwendsel”, vervolgt Haberl, hoorbaar bezorgd. Het plan, de Great Reset (Grote Reset) moet leiden tot totale staatscontrole en afhankelijkheid van de bevolking:

*Slechts één keer in de week inkopen doen

*Avondklok ook overdag

*Om 21:00 uur verboden om eigen tuin in te gaan

*Opdelen van woningen

*Klimaat-lockdowns

*Weghalen van de kinderen, als men het systeem niet accepteert

*Alles zal eigendom zijn van de staat

*Iedereen zal afhankelijk zijn van de staat

*Levensmiddelen, etc., zullen ons worden toebedeeld

*Bezittingen zullen ons worden afgenomen

*Vaccinaties zullen verplicht worden

*Depopulatie 

Dit alles is gepland sinds de Bilderbergbijeenkomst in 2019, zegt Andrea Haberl. Namens Nederland waren daarbij aanwezig: Sigrid Kaag, premier Rutte en koning Willem-Alexander.

 

Geen terug naar ‘normaal’

De Groenen zullen zorgen voor een volgende Groene bondskanselier in Duitsland; ook dat is al vastgesteld en overeengekomen tussen de partijen achter de schermen. Er zal geen ‘terug naar normaal’ zijn, en het zal erger zijn dan in de DDR: “Ze zullen alles van ons afnemen, als we de vaccinatie overleven!”

“We hebben geen tijd meer.”

Voorlopig mag de openlijke waarschuwing geen gevolgen hebben voor deze districtspoliticus en moeder, aldus een rapport in de Donaukurier. De zaak zal worden onderzocht, en Haberl zal zo lang nog secretaris in Pfaffenhofen blijven, aldus het AfD-districtshoofd Johannes Huber. Haberl benaderde hem, en ze vroeg hem haar foto van de AfD-website te verwijderen.
Haar collega-politici zijn zo angstig om hun inkomen te verliezen, dat ze in alles toestemmen…

 

Want ja, uit de school klappen door een politicus is geen kattenpis!

Ze is zich echter bewust dat de toekomst voor onze families belangrijker is dan haar eigen baan. Ook waarschuwt ze ernstig voor de vaccinaties, en dat dit alles reeds lange tijd is gepland.
Met deze nieuwe, strengere wet, kan Duitsland, en wellicht spoedig ook andere landen, overal lockdowns invoeren.

 

SCHOCK! Deutsche Politikerin Andrea Haberl packt aus: Corona nur ein Vorwand für den Great Reset HD

 

Bron:

https://www.wochenblick.at/deutsche-politikerin-packt-aus-corona-nur-ein-vorwand-fuer-den-great-reset/

You may also like