Poetins bevel: Onmiddellijke ‘gedeeltelijke mobilisatie’ van burgers… | Gematria

Marionet Vladimir Poetin: “Als de territoriale integriteit van ons land wordt bedreigd, zullen we zeker alle beschikbare middelen gebruiken, om Rusland en ons volk te beschermen, en het is geen bluf”.

Eindtijdnieuws.com
23 september 2022

 

‘Er is geen weg meer terug’, vertellen de globalisten ons.
Ook willen ze dat u en ik weten, dat zelfs een nucleaire optie op tafel ligt!

Poetin heeft afgekondigd dat hij ‘alle middelen tot onze beschikking’ zou gebruiken, en zelfs het schrikbeeld van kernwapens zou opwekken, als hij van mening zou zijn, dat de ‘territoriale integriteit’ van Rusland in gevaar komt:

Puppet Vladimir Putin orders ‘partial mobilization’ of citizens escalating its invasion… | Gematria

Of bekijk de video hier.

 

De Vrijmetselaar in onderstaande videolink waarschuwt met name zijn broeders…

En nee, deze mensen brengen u het nieuws niet onafhankelijk, zoals zij stellig beweren. Bovendien noemen ze de naam of bevelen een andere broeder of zuster in de Vrijmetselarij aan, of maken propaganda voor een andere website, die gerund wordt door Vrijmetselaars, welke soortgelijke informatie verschaft vanuit dezelfde occulte Vrijmetselarij-bron in het zogenaamde ‘alternatieve’ nieuws. Dat betekent misschien veel waarheden, maar maak alstublieft wel het onderscheid dat het gemengd is met enkele leugens! Er is een mooi werkwoord voor dit soort aanbeveling in het Engels: ‘cross-recommend’.

De meest alarmerende uitspraak van Poetin kwam, toen hij zei: “Als de territoriale integriteit van ons land wordt bedreigd, zullen we zeker alle beschikbare middelen gebruiken, om Rusland en ons volk te beschermen”, gevolgd door: “Het is geen bluf”. Hij benadrukte tevens, dat Moskou bereid is om alle beschikbare middelen te gebruiken!

Er is geen weg meer terug, vertellen de globalisten ons, en dat zelfs een nucleaire optie op tafel zou kunnen liggen:

“There Is No Going Back”: Russian Nukes Can Be Used To Defend Annexed Ukraine Regions, Kremlin Warns

 

Wat zijn geannexeerde gebieden?

‘Gebieden, inclusief die regio’s die van oorsprong een hoge mate van politieke zelfstandigheid of zelfbestuur bezitten, die zijn ingelijfd binnen de grenzen van een andere bestuurlijke eenheid’, zegt een van de zoekmachines. Ontdek ook hier de politieke misleiding, alsof er nog enige landen zijn in deze wereld in deze eindtijd, die ‘politieke zelfstandigheid’ bezitten.

 

Een stukje gematria

We weten inmiddels dat ‘Ukraine War’ een volledige match is met ‘Antichrist’, wat ons ook vertelt dat het onderdeel is van een eerbetoon aan hun valse god, satan (oorspronkelijk: Lucifer).

Ukraine War = 121, 49, 471, 149, 68, 499, 726, 894
Antichrist = 121, 49, 471, 149, 68, 499, 726, 894

En vergeet Obama’s waarschuwing niet…

Op 10 juni, op de Copenhagen Democracy Summit, waarschuwde de antichrist Barack Obama, dat de oorlog in Oekraïne nog lang niet over is. Dit nieuwsbericht is vele malen herhaald, om ons te programmeren: voor te bereiden. Bijvoorbeeld, acteur Zelensky noemde het op 15 april, toen hij zei:

“De wereld moet voorbereid zijn op een nucleaire oorlog.”

 

We weten ook dat de oorlog deel uitmaakt van Agenda 2030, om te worden gebruikt als een middel om de kosten van voedsel en energie meer dan te verdubbelen.

300.000 reservisten worden opgeroepen

Eén van de recente krantenkoppen luidde, dat Poetin opriep tot onmiddellijke ‘gedeeltelijke mobilisatie’ van ongeveer 300.000 burgers. Dat klinkt misschien als veel. Deze 300.000 burgers is natuurlijk slechts een fictief aantal. Rusland zal ‘300.000 militaire reservisten oproepen’, die de komende maanden zullen worden opgeleid en ingezet.
Het is ook de moeite waard om te vermelden, dat vele fakestream en alternatieve krantenkoppen deze ‘mobilisatie’ weerspiegelen, wat bijdraagt ​​aan de illusie dat het 100% echt is.

Let nu op het sleutelwoord ‘gedeeltelijke mobilisatie’

Want het komt overeen met het zeer vaak gebruikte getal 222 in dit geënsceneerde conflict!

Partial Mobilization = 222
September Eleven Attack = 222
Russia Attack Ukraine = 222
Russian-Ukraine War = 222
The Beast of Revelation = 222
Barack Obama The Antichrist = 222
Antichrist System = 222  (aka het Beest system, de Nieuwe Wereldorde)
World Economic Forum = 222
As Above, So Below = 222  (hun satanische motto van inversie, omkering)
Order Out of Chaos = 222  (de manier waarop zij de wereld regeren)
Knights of Malta = 222  (beschermers van het Vaticaan en één van de vele Ordes van de Vrijmetselarij)

Kortom, Puppet Poetin bevestigde deze week dat het kernwapens zal gebruiken, wanneer het bestaan ​​van Rusland wordt bedreigd.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bronnen:

Joseph Acquaviva

Russia announces immediate ‘partial mobilization’ of citizens, escalating its invasion of Ukraine

Russia’s Alleged Mobilization and Biden Heading Off Fake Nuclear Crisis

You may also like