Kanker: de verboden remedies en geneeswijzen (Documentaire)

Deze gebande video documentaire laat u kennismaken met diverse succesvolle kankerbehandelingen, en de oorlog tegen uw gezondheid.

Voor iedereen die kanker heeft, of met afschuw naar chemo en of bestralingsbehandelingen heeft gekeken bij een dierbare. Ongelooflijke waarheden onthuld en waarom echte of veelbelovende genezingen niet gewenst zijn!

In deze video ziet u waarom de AMA (American Medical Association), FDA (Food & Drug Administration) en artsen geen andere behandeling voor kanker willen dan alleen de voorgeschreven, vaak schadelijke, behandelingen.

Anderhalf uur durende documentaire over succesvolle bestrijdingen van kanker:

 

Cancer the Forbidden Cures – Full Documentary

Of bekijk de video hier met Nederlandse ondertiteling.

 

Kanker en het ontstaan van Big Pharma

1 op 3 mensen wordt geconfronteerd met kanker, en is overgeleverd aan de krachten van deze vreselijke ziekte.
In Amerika alleen al komen er elk jaar 1 miljoen kankerpatiënten bij, met een omzet van 50 miljard dollar! Twee van de drie Amerikanen overlijden binnen 3 tot 5 jaar.

Kankertherapieën

De laatste 100 jaar zijn er drie officiële therapieën tegen kanker: chirurgie, bestraling en chemotherapie. Feitelijk is chirurgie dan nog het meest succesvol van de drie.

Twee groepen artsen

Tot in de 19de eeuw leefden twee groepen artsen naast elkaar. Men kon kiezen tussen de allopathische genezers en de natuurgenezers. De allopathische genezers gebruikten onder andere chirurgie als behandeling, gebaseerd op wetenschappelijke theorieën. En de natuurgenezers, die hun medicijnen baseerden op gebruik van planten en kruiden, geleerd van Indianen en oude Europese tradities. Dit gebruikten zij op basis van waarneming en hun ervaringen.

Medische industrie

Dit evenwicht bleef bestaan tot aan het begin van 19de eeuw. Toen kwamen er nieuwe medische behandelingen, die economisch zeer winstgevend waren. De American Medical Association ging samenwerken met grote financiële machten, die de geneeskunde omvormden tot een industrie.
De geldmiddelen van bijvoorbeeld Carnegie, Rockefeller en Morgan financierden de geneeskunde. Zij vormden de financiële basis voor een nieuwe medische economie.
De overname van de medische industrie werd bereikt door overname van medische scholen. Van de ene op de andere dag boden zij grote sommen geld aan scholen, die met hen wilden samenwerken. De scholen konden nieuwe gebouwen en apparaten betalen, en zelfs dure leerkrachten inhuren.
Na verloop van tijd werd iemand van de industrie in de Raad van Bestuur van de scholen benoemd. De industrie nam geleidelijk het bestuur van de scholen over. En geleidelijk werden de scholen gedreven in de armen van de farmaceutische geneesmiddelenindustrie. Vanaf dat moment werd de leerlingen alleen nog maar geleerd over de farmaceutische geneesmiddelen.

 

Verboden genezingen: Rene Caisse en haar Essiac

Rene Caisse genas kanker. Ja, u leest het goed.
In 1922 hoorde René Caisse in een plaatsje in het noorden van Ontario, Canada, voor het eerst van een middel tegen kanker, dat zij later Essiac noemde. Zonder verder bekend te zijn met de geschiedenis, slaagde deze kwetsbare Canadese verpleegster erin om duizenden mensen te genezen van kanker, met een eenvoudig mengsel van kruiden.
Een patiënte, die door Rene verzorgd werd, had een groot litteken. Zij vertelde dat zij 30 jaar daarvóór genezen was van kanker: met een mengsel van kruiden, samengesteld door een genezer van de lokale stam, de Ojibweg.
Rene testte de formule op haar tante, bij wie kort daarvoor door de artsen was vastgesteld dat ze kanker had. Haar tante herstelde van de kanker, en leefde nog 21 jaar.

Rene bracht het middel als Essiac op de markt

Het aantal patiënten dat herstelde, bleef groeien. Rene kreeg een gebouw van de gemeente, waardoor haar kankerkliniek werd gehuisvest. De behandelingen in de kliniek bleven gratis, gedurende 8½ jaar.
Er werd vastgesteld, dat ze daadwerkelijk een middel tegen kanker had! Haar werd echter verteld, dat dit nooit zou worden geaccepteerd door de medische artsen.

In 1948 werd Rene gedagvaard door de Wetgevende Vergadering, om de juridische status van Essiac vast te stellen. Rene nam een petitie mee, die door 55.000 mensen was ondertekend.
Maar Rene verloor het gevecht om erkenning van haar werk. De kliniek werd door de overheid gesloten. Het was verschrikkelijk om mensen aan de gesloten deur van de kliniek te zien! Mensen, die door de medische wereld waren uitbehandeld. Zij kwamen ten einde raad bij de kliniek, maar Rene mocht ze niet langer behandelen. Rene kreeg een zenuwinzinking.

Nadat ze daarvan was hersteld, begon zij vanuit haar eigen huis patiënten te behandelen met een mengsel van kruiden. De overheid begon haar echter lastig te vallen. Ze werd meermalen gearresteerd om de meest absurde redenen!

In 1958 kreeg Rene een uitnodiging van een kliniek in Massachusetts om haar middel te testen. De uitslagen waren zeer positief. Er werd een poging gedaan om het middel Essiac door de FDA te laten testen. Essiac werd uiteindelijk niet goedgekeurd, iets wat 30 jaar daarvoor al voorspeld was. Vele pogingen van volgelingen, om via procedures het middel alsnog goedgekeurd te krijgen, liepen op niets uit.
Rene Caisse overleed op 92-jarige leeftijd in de wetenschap, dat zij heel veel mensen had geholpen in hun strijd tegen kanker.

 

Verboden genezingen: Harry Hoxsey, de ‘kwakzalver’ die kanker genas

Harry Hoxsey werd uitgemaakt voor ‘kwakzalver’; hij genas echter kanker met succes.
Zijn vader gaf hem een kruidenformule, die bijzonder effectief bleek te zijn in het genezen van kanker.
Hoxsey was zeer rijk. Hij was een geboren vechter en was voor niemand bang! Hoxsey maakte onderdeel uit van de meest langdurige en kwaadaardige gevechten tussen een burger en de medische autoriteiten in de Amerikaanse geschiedenis.

Bij ‘toeval’ ontdekt

Volgens de legende werd zijn middel ontdekt door zijn grootvader, John Hoxsey, die dierenarts was. Hij had een favoriete hengst, waarbij was vastgesteld dat deze kanker had. Hij nam het paard naar een weiland om daar te sterven. Maar drie weken later was de tumor gestabiliseerd. Hij merkte dat het paard bijzondere planten at, wat geen onderdeel uitmaakte van zijn normale dieet. Binnen een jaar was zijn paard genezen!

John Hoxsey begon te experimenteren met kruiden bij dieren, en voegde daar andere volkse remedies aan toe. Hij beweerde succesvol te zijn en liet zijn formule na aan zijn familie, die het uiteindelijk ging gebruiken bij mensen. Hoxsey zei, dat zijn vader de eerste was bij wie de formule werd uitgeprobeerd.
Hij liet de formule na, om de behandeling beschikbaar te maken voor mensen met kanker, of deze nu wel of niet in staat waren het middel te betalen.
Vader Hoxsey waarschuwde zijn zoon Harry al voor aanvallen van jaloezie vanuit de leiders van de bestaande geneeskunde.

Harry Hoxsey startte zijn 1ste kliniek in 1924

Meteen daarop startte de woede van de gevestigde medische wereld. Hij werd vaker gearresteerd dan wie dan ook in de medische wereld!

In de jaren ‘50 was de kliniek van Hoxsey in Dallas de grootste privé kliniek ter wereld. Hoxsey had 17 klinieken in 17 verschillende staten in Amerika. Zijn behandelingen werd gesteund door rechters, senatoren en door artsen… en door duizenden, die een behandeling hadden overleefd en genezen waren door de Hoxsey methode.

De rest van het verhaal is eigenlijk te triest voor woorden…

Het geeft het gevecht weer tussen Harry Hoxsey en de American Medical Association. Aan het einde van de strijd deed de FDA van alles, om het gevecht tegen Hoxsey te winnen. Patiënten van Hoxsey werden lastiggevallen. Men doorzocht hun woningen en nam de medicijnen in beslag.

De FDA lanceerde een landelijk campagne met de bewering, dat de behandeling van Harry Hoxsey niets voorstelde, en dat inwendige kanker alleen bestreden kon worden door middel van chirurgie of radiotherapie. De FDA ging verder, en op 30 oktober 1958 werden alle 17 klinieken in Amerika gesloten door de FDA! Harry Hoxsey gaf, na 25 jaar vechten tegen de medische wereld, het gevecht in Amerika op.

Hoxsey bouwde in Mexico een geheel nieuwe kliniek

Deze heeft in de loop der jaren duizenden patiënten geholpen in hun strijd tegen kanker! Maar de Hoxsey behandeling kan zelfs niet legaal Amerika worden binnengebracht. Patiënten moeten nog steeds naar Mexico, en mogen alleen producten voor eigen gebruik meenemen naar de VS.
Harry Hoxsey overleed in 1974 in Texas.

 

Verboden genezingen: de Gerson Therapie

De Gerson therapie die kanker genas…
Max Gerson is één van de grootste geniën in de geschiedenis van de geneeskunde. Hij was de eerste, die verband legde tussen gezondheid en een gezond dieet.
Max Gerson werd geboren in 1881. Hij was geïnspireerd door de Hongaarse arts Ignaz Semmelweis. Deze ontdekte, dat het voorkomen van infecties bij zwangere vrouwen heel simpel was, namelijk, als de artsen hun handen zouden wassen in een chlooroplossing.

Dr. Gerson dieet tegen onder meer hoofdpijn en migraine

Voordat Max Gerson medisch student werd, had hij veel last van ernstige migraine, die hem letterlijk dagen lang verhinderde om te werken. Na een jaar lang experimenteren, slaagde Dr. Gerson erin om de hoofdpijn volledig te elimineren, door het eten van alleen maar rauwe en plantaardige voedingsmiddelen.

In 1918 had het nieuws zich al verspreid over het Dr. Gerson dieet tegen migraine. Maar in één geval keerde de patiënt terug voor observatie… Want niet alleen zijn hoofdpijn was verdwenen, maar ook zijn huidtuberculose was weg!

In 1924 werd een klinische proef gehouden met 450 patiënten met ongeneeslijke huidtuberculose. 446 patiënten herstelden voor 99% door het Dr. Gerson dieet.

Eind 1920 was de faam van Dr. Gerson door heel Europa verspreid, met name doordat hij de vrouw van Albert Schweitzer had genezen van longtuberculose, maar ook de huidziekte van de dochter van Schweitzer. Toen Albert Schweitzer 75 jaar was, kwam hij bij Dr. Gerson met diabetes, en werd ook daarvan genezen.

Detoxen

De Gerson therapie streeft naar het bereiken van een volledige ontgifting, door een reeks koffieklysma’s met organische koffie, en een streng dieet van groenten en fruit, geteeld op optimale grond. Vlees moest absoluut vermeden worden. Zodra ontgift, is het menselijk lichaam een prachtige ‘machine’, in staat om zichzelf te genezen van elke ziekte.

Tussen 1933 en de 2de Wereldoorlog vluchtte Dr. Gerson en zijn gezin naar New York. De zeven broers stierven in de Holocaust.

 

Verboden genezingen: overige therapieën tegen kanker

Hier volgt een overzicht van enkele andere behandelmethodes bij kanker.

Dr. Hamer

Dr. Hamer was de oprichter van de Nieuwe Duitse Geneeskunde. Hij was van mening dat iedere vorm van kanker veroorzaakt werd door diep psychologisch trauma. Ondanks vele ondersteuningen, ook van vele artsen, en het wetenschappelijk bewijs, geleverd door Dr. Hamer, is er nooit serieus onderzoek gedaan. Wel werden zijn vergunningen ingetrokken. Dr. Hamer werd lastiggevallen door alle autoriteiten in Europa. Uiteindelijk zat hij 19 maanden vast in een gevangenis in Frankrijk. Dr. Hamer werd uiteindelijk een vrij man, maar kan zijn theorie niet verder uitdragen.

Vitamine B17 (amygdaline) ofwel Laetrile

In de jaren ’70 was volgens Dr. Krebs de vitamine B17, die gevonden wordt in de zaden van abrikozen en soortgelijk fruit, een goede remedie tegen kanker, met name tegen borst-, darm-, long- en prostaatkanker. Deze vitamine B17, ook bekend als laetrile, was in de jaren ‘50 al heel populair tegen kanker. Sindsdien waren er steeds meer wetenschappers en oncologen, die zich achter deze vitamine schaarden.
Meerdere wetenschappers in onder andere Italië en New York stonden achter de behandeling met laetrile. Dr. Richardson begon kankerpatiënten in zijn kliniek met laetrile te behandelen. De meeste patiënten overleefden de kanker. Er kwamen patiënten uit heel Amerika en zelfs uit Europa.
Maar het ziekenhuis, waar Dr. Richardson werkte, verbood hem de stof laetrile verder te gebruiken, omdat het niet goedgekeurd was door de FDA. Hij zei, “Dat klopt, maar het werkt wel!” De medische wereld voerde in die jaren echter oorlog tegen laetrile. De FDA noemde het een giftige stof, en illegaal om in Amerika te mogen verkopen. De medische wereld heeft nooit serieus onderzoek verricht naar de werking van laetrile.

Haaienkraakbeen

In 1992 publiceerde Dr. William Lane zijn boek ‘Haaien krijgen geen kanker’. Hij legt daarin uit, dat tumoren geremd worden door haaienkraakbeen.
Er was echter geen interesse, want de medische wereld is niet geïnteresseerd in een middel, dat rechtstreeks uit de natuur komt. Waarom, denkt u? Wel, iets uit de natuur kan niet worden gepatenteerd en levert dus geen geld op!

Maretak

Een ander bekend middel tegen kanker, met name in Europa, is de maretak.
Van deze lijst met potentiële geneeswijzen tegen kanker is de gang van zaken allemaal hetzelfde: de artsen werden verbannen, vervolgd en in diskrediet gebracht, zonder dat hun therapieën ooit werden beschouwd als enige vorm van wetenschappelijk mogelijkheid.

Baking soda ofwel zuiveringszout

Tullio Simoncini, een Italiaanse oncoloog, stelde een natuurlijke behandeling van kanker voor met baking soda. Hij stelde dat kanker niet genetisch is, maar het gevolg van de agressie van een schimmel, genaamd Candida albicans.
Baking soda is de sterkste schimmelwerende stof! Dr. Simoncini begon in 1983 een patiënt te behandelen met baking soda. De  man had longkanker, en volgens de artsen nog maar 6 maanden te leven. Ruim 20 jaar later leefde hij nog steeds en vertelde de man in een interview zijn ervaringen, geheel vrij van kanker.
Ondanks dat er meerdere gevallen van genezing waren, werd Dr. Simoncini uiteindelijk verdreven uit de Orde van Italiaanse Artsen.
Dr. Simoncini had inmiddels naar eigen zeggen zijn techniek geperfectioneerd, door de baking soda zo dicht mogelijk in contact te brengen met de kanker. De baking soda doodt dan de schimmels.
Bovendien gelooft hij dat huidkanker kan worden genezen met simpelweg een jodiumtinctuur.
Het laatste voorbeeld van genezing door Dr. Simoncini, is de genezing van Dr. Lombardo, een arts die leverkanker had. Vlak voor zijn chemobehandeling bleek hij ook nog eens twee gezwellen in zijn longen te hebben. Met het vooruitzicht nog maar ruim een jaar te leven, besloot hij op het laatste moment zijn chemotherapie  te vervangen door baking soda. Na slechts enkele behandelingen met baking soda bleken de tumoren in zijn longen verdwenen te zijn na een CT-scan.

Dr. Lombardo heeft een boodschap aan zijn collega’s artsen:

“De waarheid ligt vaak vlak voor onze neus; het is zó dichtbij dat we er ons vaak niet op kunnen focussen.”

Vandaag de dag sterven er per jaar wereldwijd bijna 10 miljoen mensen aan kanker.
Kanker is grote handel, één van de grootste.

 

Bron:

https://www.themindfulword.org/ar/2013/cancer-forbidden-cures/

You may also like