Oorzaak Jodenhaat | John Todd over het verschil tussen Joodse en Luciferiaanse mensen

UPDATE 19-07-2022  De Illuminati wisten dat men over hen te weten zou komen… John Todd, en ook ‘Svali’, leggen u uit waar deze haat vandaan komt, en meer…

Eindtijdnieuws.com
18 juli 2022

 

‘De Illuminati weten dat mensen over hen te weten zullen komen.
Mensen kwamen erachter zonder mijn hulp! Dus wanneer je iets over hen te weten komt, is het beste wat ze kunnen doen, je aandacht op iets anders vestigen, en zeggen: ‘Dat is dat!’. Het enige probleem is, dat de meeste mensen binnen de Illuminati geen Joden zijn! Hun oprichters waren Joden van geboorte, maar niet van religie! De meesten van hun leiders – los van de Rothschilds – zijn Gaelisch, Schots, of Frans-Gealisch. Ze hebben niets met de Joden te maken!
Mijn familie, en de meeste mensen die met mij hebben gediend bij de Grand Druïden: hun stambomen gaan terug naar de heidense tempels in Rome en Griekenland en Engeland… naar de oorspronkelijke priesterschappen! Sommigen van hen gaan terug naar Egypte en Babylon. Ze hebben niets met de Joden te maken! Dus ik vind ze niet aardig! Ik houd van niemand, die een haatgroep om één ding is, en ik heb teveel haatdoctrines gehoord van de Birch Society. Zie je? Ik ben niet kieskeurig over wie ik raak!’ – John Todd

 

Cause Jew-hatred | John Todd on the difference between Jewish and Luciferian people

Of bekijk de video hier.

 

Transcript, gedeeltelijk en vrij vertaald:

‘Rothschild, en een paar mensen binnen de Illuminati, zijn als Jood geboren. Maar het zijn geen Joden. Je kunt er meer over te weten komen in het Woord van God, en het vinden.

Het systeem is deze: met dezelfde boeken, die verkondigen dat de Illuminati een Joodse organisatie is, verkondigen ze ook dat de Illuminati een Luciferiaanse organisatie is! Je kunt niet beide hebben! Een echte Jood gelooft in Yahweh. Een Illuminati persoon, – en ik ben geen Jood en ik was een leider van de Illuminati – gelooft in Lucifer, ‘de god van het licht, vrede, liefde, bla, bla, bla, enzovoort’. Het heeft niets te maken met de heiligen, omdat zij misschien een paar geboren Joden zijn, en omdat ze misschien wat banden hebben met de bloedlijn van het zionisme. De organisatie zelf heeft echter niets met Joods zijn te maken. Het is totaal, 100 procent, van de Druïden, en is occult! En dat is haar doel.

In feite, de reden dat de Rothschilds zich nog steeds zetelen in Londen, is omdat Engeland door de heksen hetzelfde wordt beschouwd als Palestina door ons wordt beschouwd. Voor hen is het ‘het heilige land’; je gaat daar op bedevaartstochten. Je stopt daar om even te pauzeren, en je kust de stenen van het Rothschild landhuis voor geluk, enzovoort, enzovoort. Wanneer je bij toeval een Rothschild kind tegen zou komen, en hij geeft je een gezegend teken, of een gezegend zijn daar, dan is je hele leven gesetteld. Dat is het soort natuur, karakter, van hen. Zij zullen Engeland niet verlaten, wonen in Frankrijk, maar ze komen altijd over naar Engeland, omdat ze geloven dat Engeland de plaats is, waar Lucifer het meest expressief is, en dat hij daar meer persoonlijk tot hen kan spreken dan dat hij ergens anders zou kunnen.’ – John Todd

Mogelijk leeft ook deze dame allang niet meer; dit is onbekend.
‘Svali’, een Amerikaanse vrouw, werd geboren binnen een Illuminati bloedlijn. Dit is wat zij over hen onthulde: 

 

Is de Illuminati een Joodse samenzwering?

Svali: “Absoluut niet. In feite waren Hitler en zijn mensen, met name Himmler en Goebbels, top Illuministen. De Illuminati zijn extreem racistisch! En als kind werd ik gedwongen om ‘concentratiekampje’ te spelen, zowel op mijn boerderij in Virginia als in Europa, in geïsoleerde kampen in Duitsland.

De Joden vochten historisch gezien tegen het occulte. Zie Deuteronomium en het Oude Testament voor hoe God door middel van het Joodse volk het land probeerde te zuiveren van de occulte groepen, die daar actief waren, zoals degenen die Baäl, Ashtarte, en andere Kanaänitische en Babylonische goden aanbaden.

Ja, er zijn enkele zeer machtige Joodse mensen in deze groep. De Rothschild familie runt bijvoorbeeld letterlijk het financiële imperium in Europa, en indirect de Verenigde Staten, en is een bekende Joodse familie. Ik heb ook mensen gekend wiens ouders Joodse diamantairs waren in de groep, op elk niveau.
Maar om aan de macht te komen binnen de Illuminati, zou een Joods persoon ’s nachts worden gedwongen zijn geloof af te zweren, en zijn eerste trouw aan Lucifer moeten betuigen en aan de overtuigingen van de Illuminati. In ruil voor dit verraad geloven zij dat er macht (financieel) en beloningen komen; en in zekere zin gebeurt dat ook, maar tegen een te hoge prijs: hun eeuwige ziel verliezen.

De Nazi- of concentratiekampen-mentaliteit is echter zeer sterk. En mij werd verteld dat Hitler, Himmler, Goebbels, en anderen, hooggeplaatste Duitse leden van de groep waren (Himmler was hoger dan de andere twee), en ook Mengele, hun betaalde marionet, die later, tussen zijn onderduik periodes in Zuid-Amerika door, als hoge trainer van de Amerikaanse tak werkte.
Zij geloofden oprecht, dat ze optraden als agenten van hun ‘goden’, om het Joodse ras uit te roeien, en het spijt me zo, zo erg dat deze groep zoveel verschrikkingen op aarde heeft begaan, en ik ben zo, zo blij dat ik het heb verlaten.”

 

Openbaring 3:9-11 

“Zie, Ik zal hen van de synagoge van satan tot u laten komen, die zichzelf Joden noemen, en het niet zijn, maar inderdaad liegen: zie, Ik zeg, Ik zal hen doen komen en aanbidden voor uw voeten, en hen doen weten dat Ik u heb liefgehad. Omdat u het woord van Mijn geduld hebt bewaard, zal Ik u ook bewaren voor het uur van verzoeking, dat over de gehele wereld zal komen om hen, die op de aarde wonen, op de proef te stellen. Zie, Ik kom spoedig; houd dat vast wat u hebt, opdat niemand uw kroon neemt.”

Dit vers spreekt over de elite, de Illuminati, die de wereld momenteel wijsmaken dat ze allemaal Joden zijn. Vele alternatieve media promoten helaas hetzelfde verhaal. De Heer zegt echter, dat het geen Joden zijn, en dat zij liegen. Hierdoor wordt er dus een enorme haat tegen de Joden aangewakkerd. Ja, de misleiding is enorm!

 

Bronnen:

 

Ex-Illuminati John Todd, his experience in Witchcraft and of the Illuminati: Questions and shocking answers

Voormalig Luciferiaans lid van een cult onthult de duistere Illuminati agenda

You may also like