Noodsignaal uitzending van Deborah Tavares: Dit is een wereldwijde agenda!

Het verband tussen dodelijke technologieën, bewapende frequenties, de ‘opwarming van de aarde’-beweging, wereldwijde constructiegebreken, en meer programma’s, om schade toe te brengen aan al wat leeft.

Dit is een uitzending van Deborah Tavares van StopTheCrime.net, zwaar gecensureerd en ontkracht door de MSM. Deborah legt de verbanden bloot tussen mysterieuze wereldwijde trends van door de mens gemaakte en door bedrijfsmatig en militair beheerde technologieën, bewapende frequenties, de vervalste wetenschap van de ‘global warming’-beweging, en andere belangrijke programma’s, die bedoeld zijn om schade aan onze gezondheid toe te brengen, de bevolking te verminderen en de vrijheid voor alle mensen weg te nemen.

Enkele van de onderwerpen vandaag zijn:

Orbitale spiegels (ruimtespiegels),
Google en Amazon concurreren met Rothschild energiebedrijven om draadloze slimme woningen des doods te creëren
Draadloze huishoudelijke geluidloze wapens
Stedelijke hitte-eilanden
Solaren Corp, en ergste steden beoordeeld voor stedelijke hitte
Toename constructiegebreken

Recent onderzoek heeft aangetoond, dat ‘zwarte en bruine’ buurten onevenredig veel last hebben van de effecten van stedelijke hitte, in vergelijking met ‘witte’ buurten.

 

Gerichte energiewapens

San Francisco zal worden gekookt. Dit is een wereldwijde agenda! Wordt uw stad de volgende?
Zie de lijst van gemeenschappen in de VS, Inc., die moeten worden verschroeid en gekookt, door middel van hitte-targeting. Wist u dat gerichte energiewapens ‘legaal’ en een geluidloos wapensysteem zijn?

Er zijn steden met de ergste stedelijke hitte, waar de temperatuur in een paar straatblokken met 15 tot 20 graden kan stijgen! En CNN verbergt de gerichte energiewapens.

Weerwapens vanuit de ruimte die hittegolven veroorzaken – Patenten – Chemtrails en atmosferische elektrovergroting – Draadloze frequenties – Individuen als doelwit, met wapens die meer lichaamswarmte veroorzaken

Onze heersers gebruiken dodelijke technologieën voor het creëren van de klimaatcrisis, en om recordbrekende hittegolven frequenter te maken!
Wetenschap is te koop, en betaalde en aangestuurde onderzoekers vertrouwen op eensgezindheid en overeenstemming, om dodelijk beleid aan te nemen, wat geen wetenschap is. Deze omgekochten om te misleiden en te doden, krijgen hun voordelen. En ze zeggen dat steden meer moeten doen, om de impact van stedelijke hitte-eilanden te bestrijden.

Laat ze niet wegkomen met deze leugens!

Laat hen geen nieuwe strijdtaal creëren als: ‘Urban Heat Islands’ (UHI), vertaald: ‘Stedelijke hitte-eilanden’. We moeten de taal gaan beheersen en zeggen, zoals het is: Steden zijn momenteel menselijke microgolf kookzones. We worden vermoord door deze wetenschappers, onderzoekers en opperheren!

Verschroeien en koken door Hitte Targeting

Hieronder vindt u een gedeeltelijke lijst van gemeenschappen, die door Hitte Targeting moeten worden verschroeid en gekookt. Staat uw stad op deze lijst?

Phoenix, Las Vegas, en Reno staan niet op de lijst, omdat die steden meer ervaring hebben met hitte, en lichtere materialen gebruiken, om bijvoorbeeld wegen te plaveien in plaats van zwart asfalt. Misschien zijn deze steden, die niet op de ‘schroei- en kooklijst’ staan, door globalisten gecontroleerde ‘buitenposten’ geworden, die worden gebruikt om diegenen te verbergen, die nabijgelegen gemeenschappen en buurten met andere wapens zullen binnenvallen.

Denk er eens over na, in regio’s waar verdichte hitte zich richt op gemeenschappen… Wie zou er naar een bekende woestijngemeenschap gaan? Waarom zouden mensen naar een gebied gaan dat meestal heet is? Om te ontsnappen aan de hitte?

Voor de ingewijden:

Mensen kunnen ontsnappen aan een aantal geplande gezondheidseffecten, die bedoeld zijn om te beschadigen, te verwonden, of te doden. Hyperthermie bijvoorbeeld treedt op, wanneer het lichaam zichzelf niet efficiënt kan koelen. Het kan ‘iedereen’ treffen, die te lang wordt blootgesteld aan extreme hitte.
Luchtvervuiling heeft de neiging om op warme dagen te worden versterkt, wat bedoeld is om de longen te irriteren.
Mensen met hart- en vaatziekten zijn bijzonder kwetsbaar bij warm weer, waardoor het risico op een hartaanval groter wordt.

Ontkomenen zullen vluchtelingen worden en helaas het doelwit van veel andere wapens, omdat ze uit angst gedwongen worden te verhuizen.

 

Infrastructuur mankementen zullen toenemen 

Meer infrastructuur mankementen zullen het gevolg zijn van de verhoogde gepulseerde frequenties!
Denk aan de verschillende recente instortingen van gebouwen, enzovoorts.
We worden opgezet om te worden gekookt met frequenties en frequentiepulsen, die ‘mini-aardbeving-achtige omstandigheden’ creëren, die wereldwijd structurele storingen en constructiegebreken in gebouwen, bruggen, dammen, dijken en meer veroorzaken. Gepulseerde frequenties veroorzaken wereldwijd constructiegebreken!

 

Slimme woningen des doods

Google en Amazon concurreren met onze Rothschild-energiebedrijven, om dodelijke draadloze slimme woningen van de dood te creëren. 

Pas op voor slimme thermostaten

We merken dat onze door Rothschild gecontroleerde nutsbedrijven suggereren, dat we slimme interieur thermostaten in onze huizen zullen gebruiken. Tijdens hitte-gebeurtenissen wordt ons verteld – en om te voorkomen dat het elektriciteitsnet uitvalt, – dat: ‘uw op afstand bedienbare’ draadloze thermostaat op afstand kan en zal worden aangepast aan een warmere instelling. Bedenk eens hoe deze op afstand kan worden gehackt, terwijl u slaapt en u de instelling mogelijk niet kunt stoppen of aanpassen!
En natuurlijk, geen melding van de onzichtbare, versterkte frequenties van de dood.

Wat u kunt doen om minder gemakkelijk gedood te worden:

– Verwijder alle draadloze apparaten
– U kunt uw telefoons en computers bedraden

Wist u dat de slimme woningmarkt booming is?

Het bereikt 40 procent van alle Amerikaanse huishoudens. Tegen 2025 zal dat aantal naar verwachting groeien tot bijna 60 procent! Voor energieleveranciers is deze gewilde technologie een kans om klanten op nieuwe manieren te bereiken, de betrokkenheid te vergroten en de J.D. Power-scores te verbeteren.

Energieleveranciers concurreren rechtstreeks met Amazon en Google op de slimme woningmarkt. Naast het verkopen van slimme apparaten voor thuisgebruik, gebruiken technologiebedrijven domotica-automatisering (huisautomatisering) als een kans om klantgegevens te verzamelen, die zij gebruiken om digitale profielen te bouwen. Veel klanten van nutsbedrijven ontvangen energie gerelateerde e-mails rechtstreeks van deze technische giganten. Google stuurt maandelijks een e-mailnieuwsbrief naar Nest-klanten, met kleurrijke rapporten over het energieverbruik van elke klant, en de plaatselijke energietrends. De e-nieuwsbrief bevat infographics en video’s met advies over energie-efficiëntie en andere boeiende inhoud.

Financieel gewin slimme woningmarkt

De dodelijke slimme woningmarkt zal naar verwachting een omzet van $29 miljard in 2021, en bijna $47 miljard in 2025 bereiken. Nu er financieel gewin op het spel staat, hebben tech-bedrijven des doods een sterke prikkel, om door te gaan met het opbouwen van relaties, terwijl ze gegevens verzamelen van klanten over energie-efficiëntie. Wow, ze brengen aan het licht hoe ze u zullen misleiden!

Volgens een recent onderzoek was 80 procent van de leidinggevenden van energieleveranciers het ermee eens, dat ze niet voldoen aan het niveau van personalisatie en gemak, dat klanten wel ontvangen van Amazon en Google. Daarom doet uw energieleverancier er goed aan, om de controle over het slimme woninggesprek over te nemen, en zijn rol als energie expert te herstellen.

Ze vertellen ons…

Een slimme woningstrategie kan een gepersonaliseerde e-nieuwsbrief omvatten, die is gericht op klanten, die interesse hebben getoond in deze technologie, of een product hebben gekocht via de energiemarkt. Energieleveranciers moeten ook de energie-efficiëntievoordelen van slimme woningtechnologie promoten in hun onderwijs- en publiciteitscampagnes.

 

Gemiddeld aantal draadloze apparaten per huishouden

Uit een nieuw onderzoek van Deloitte bleek, dat het gemiddelde Amerikaanse huishouden minimaal 25 verschillende draadloze apparaten heeft.

Lijst draadloze geluidloze wapens

Hier volgt een gedeeltelijke lijst van draadloze huishoudelijke geluidloze wapens, die allemaal zullen worden gehackt, terwijl het lichaam van de mensen zal worden gehackt om het gemak te vergroten:

Slimme meters, slimme draadloze watermeters, smartphones, magnetrons, iPads, Kindles, WiFi-modems en -routers, range extenders, draadloze computers, draadloze printers, draadloze toetsenborden, draadloze muizen, draadloze luidsprekers, draadloze koptelefoons en oortjes, draadloze garagedeuropeners, draadloze deursloten, draadloze deurbellen, draadloze babyfoons, draadloze bewakingscamera’s, WiFi videocamera’s, WiFi digitale fotolijsten, slimme thermometers, slimme thermostaten, slimme yogamatten, slimme binnenverlichting, slimme beveiligingssystemen, spraakgestuurde apparaten, gebarengestuurde apparaten, slimme knoppen, slimme wekkers, slimme luchtkwaliteitsmonitors, slimme rook- en koolmonoxidemelders, slimme navigatiesystemen, aangesloten fitnessapparaten, fitnesstrackers, slaaptrackers, locatietrackers, bloeddrukmeters, hartslagmeters, slimme apparaten, controllers van slimme apparaten, iBeacons voor domotica, slimme ovens, slimme irrigatiesystemen, draadloze tuinsensoren, Click and Grow Kruidentuinen, slimme grillthermometers, slimme sprinklercontrollers, slimme airconditioners, slimme tv’s, videostreaming apparaten voor tv’s, draadloze gameconsoles, draadloze lekdetectoren, slimme horloges, slimme armbanden, slimme luchtreinigers, slimme huisventilatiesystemen, voerautomaten voor huisdieren op afstand, slimme gloeilampen, bluetooth-verbonden espressomachines en bluetooth-verbonden fornuizen, en meer.

Elk van deze apparaten zendt straling uit!

Elk van deze apparaten, of u het nu bij u heeft of in uw huis, bestraalt u en uw familie, uw huisdieren en uw buren, en alles wat leeft.

 

Stedelijke hitte-eilanden – Dichte menselijke nederzettingszones, genaamd ‘Kill Steden’

Massale verdichting van draadloze apparaten en apparatuur doodt!
Dodelijke technologieën vallen gekleurde gemeenschappen aan. En buurten met weinig begroeiing, weinig grasvelden en veel beton zullen minstens 15 tot 20 graden heter zijn dan de omliggende groene gebieden. Dit is een dekmantel voor de geregisseerde en dodelijke hittetechnologie.

Gebrek aan bomen en landschap verhoogt de hitte. Kijk maar rond en let op buurten zonder landschap, aangezien ze gerichte hittezones zullen worden met het excuus van gebrek aan begroeiing.

Wij worden gekookt… levend

De hitte is onzichtbaar, en frequenties zijn onzichtbaar.
In feite hebben we een video gemaakt, die we ‘The Cooking of Humanity’, ‘Het Koken van de Mensheid’, hebben genoemd. Het is een interview met Barry Trower, een bekende wereldexpert op het gebied van microgolfoorlogvoering. Wij raden het ten zeerste aan om het te bekijken.

 

Pas op voor ‘valse’ hoofdartikelen en verhalen

Zoals: ‘Klimaatcrisis verergert ernstige weersomstandigheden en warmt ons op’, en ons wordt verteld ‘dat het onze schuld is!’ En: ‘We hebben bijna geen water meer, en gemeenschappen worden beperkt en mogen geen water meer gebruiken voor het land buitenshuis’.
Pas op, ze creëren meer stedelijke hitte-eilanden!

 

Lees meer over de waarheid over water 

Want water is hernieuwbaar, en wij komen niet zonder water te zitten.
Ga naar PrimaryWater.org voor nog meer informatie.

 

Asfalt smelt 

Asfalt, wegen en snelwegen creëren meer warmte en smelten tijdens hittegolven… Meer mensen zullen hierdoor vrijwillig hun auto opgeven, om de ondraaglijke hitte en de onbetaalbare kosten van koeling te verminderen.

Weerwapens, vervuiling en frequenties creëren microklimaten

Binnenkort worden we klimaatvluchtelingen, en moeten we de gebieden verlaten die te heet zijn om in te blijven wonen. Er wordt ons verteld, dat we meer van die recordbrekende hitte-gebeurtenissen kunnen verwachten, onder het mom van klimaatverandering. We worden allemaal opzettelijk aangevallen met dodelijke technologieën.

Oververhittingsgebieden in de Pacific Northwest, VS, Inc. met orbitale spiegels (geo-engineering ruimtespiegels) van satellieten in de ruimte – gepatenteerd.

sun gun - orbital mirrors - space mirrors - ruimtespiegels 

HEAT DOME SPACE MIRRORS VANISHING LAKE

 

NASA lanceerde een gigantisch ‘vergrootglas’ de ruimte in, om zonne-energie te verzamelen. En het wordt gebruikt om grote regio’s te verschroeien, zoals we hebben gezien op het westelijk halfrond!

Ruimtewapens op zonne-energie

Pasific Gas and Electric (PG&E) produceerde een ruimtewapen via een bedrijf, genaamd Solaren Corporation, dat microgolfenergie straalt en richt, rechtstreeks vanuit de ruimte naar een aards doelwit. Op StopTheCrime.net hebben we veel video’s geplaatst over Solaren Corp.

 

Let op, er komt een nieuwe verkooptruc aan

Steden verkopen heet nu ‘Gemeentelijke Marketing’, om genoeg mensen te overtuigen om naar een bepaalde stad te verhuizen, en die stad heeft plotseling een nieuw arbeiders ecosysteem, dat organisch kan groeien, en met belastingvoordelen om bedrijven te lokken.
Na het lezen over Kill Cities… laat u aub niet misleiden of verleiden door Gemeentelijke Marketing, om te verhuizen naar menselijke nederzettingen en steden des doods.

 

De top 20 voor ergste stedelijke hitte

heat in the city - Urban Heat Islands

Deze steden hebben de ergste stedelijke hitte, waar de temperatuur in een paar straatblokken tot wel 15-20 graden kan oplopen:

CNN schrijft: ‘Omdat de klimaatcrisis recordbrekende hittegolven frequenter maakt, zeggen onderzoekers dat steden meer moeten doen, om de impact van stedelijke hitte-eilanden te bestrijden.
Er zijn plaatsen in steden waar de zomerhitte kan stijgen, en enorme temperatuurschommelingen worden waargenomen over mindere of meerdere straatblokken. Wijken met weinig begroeiing, weinig grasvelden en veel beton kunnen wel 15 tot 20 graden warmer worden dan de omliggende gebieden.
Tijdens hittegolven zijn deze zogenaamde stedelijke hitte-eilanden dodelijk. Extreme hitte is een onzichtbaar, maar gevaarlijk gevolg van door de mens veroorzaakte klimaatverandering, waarbij volgens de National Weather Service elk jaar gemiddeld meer mensen omkomen dan enig ander weer-gerelateerd event.
Het stedelijk hitte-eilandeffect versterkt de toch al drukkende temperaturen van een hittegolf: gebieden met veel asfalt, gebouwen en snelwegen hebben de neiging om de energie van de zon te absorberen en vervolgens warmte uit te stralen. Gebieden met groene ruimten – parken, rivieren, met bomen omzoomde straten – absorberen minder.
En sommige steden hebben het erger dan andere. Onderzoekers van Climate Central, een organisatie die zich richt op de gevolgen van de klimaatcrisis, analyseerden stedelijke hitte-eilandfactoren in 158 steden in de Verenigde Staten, en rangschikten de top 20 voor ergste stedelijke hitte:’

New Orleans

Newark

New York City

Houston

San Francisco

Boston

Chicago

Miami

Baltimore

Providence

Sacramento

Salinas, Californië

Burlington, Vermont

Bend, Oregon

Cleveland

Detroit

Erie, Pennsylvania

Fresno, Californië

Lafayette, Louisiana

McAllen, Texas

 

De kosten van het niets doen 

Energieleveranciers concurreren rechtstreeks met Amazon en Google op de slimme woningmarkt.
De kosten van niets doen, wanneer de nutsbedrijven deze techreuzen er niet van weerhouden om de macht over te nemen, en het risico dat klantenrelaties met de technische giganten worden verspeeld, kan leiden tot een lagere deelname aan het programma, hogere operationele kosten, en lagere inkomsten uit verloren marktplaatsverkopen. Een andere potentiële bedreiging is, dat big tech in de toekomst elektriciteit gaat verkopen.

Volgens een artikel in de Wall Street Journal:

‘Over 10 of 20 jaar zal Amazon of Google de dominante elektriciteitsleverancier in de detailhandel zijn’. Momenteel werken technologiebedrijven samen met partners uit de energiesector, een markt die de komende jaren met maar liefst 500 procent kan groeien.
Zo heeft Amazon Web Services een olie- en gasdivisie met BP en Shell als klant, terwijl Microsoft momenteel een partnership heeft met Exxon Mobil en Chevron. Google heeft een samenwerking met Schlumberger voor haar olie- en gaspetrotechnische software.

Volgens een rapport van het UCRC zou ongeveer 25 procent van de consumenten een andere energieleverancier kiezen als ze de optie zouden krijgen, en nog eens 50 procent had hoe dan ook geen sterk gevoel om te kiezen. Daarom is het van cruciaal belang om sterke klantrelaties op te bouwen rond slimme woning-technologie, voordat technologiebedrijven verdere stappen zetten.

Een concurrentievoordeel

Hoewel het geen gemakkelijke taak is, om te concurreren met deze techreuzen, hebben energieleveranciers één groot concurrentievoordeel: klanten vertrouwen op hun energieleverancier.
Volgens onderzoek van de Smart Energy Consumer Collaborative (SECC) zei 42 procent van de consumenten, dat de betrokkenheid of goedkeuring van hun nutsbedrijf hun aanneming van slimme huistechnologie zou beïnvloeden.
Klanten maken zich daarentegen zorgen over big tech en privacy van hun gegevens, aangezien inbreuken op de cyberbeveiliging de krantenkoppen blijven halen!
Het komt erop neer dat klanten op zoek zijn naar slimme woningadviezen van een betrouwbare bron, zoals een betrouwbare energieleverancier. Ze hebben advies en informatie nodig. En dat is de perfecte gelegenheid voor energieleveranciers om het gesprek aan te gaan.

Zoek op ‘SmartFlex Platform’ om te leren hoe internationale bedrijven, die pleiten voor klimaatverandering, elke interactie met klanten zullen volgen en monitoren.

Frequenties worden verhoogd, om het leven te vernietigen, alle leven

Dit is de Nieuwe Wereldorde, zoals ons is verteld in de agenda’s van de Verenigde Naties.
Depopulatie is hun doel.

 

Bron:

http://stopthecrime.net/wp/2021/07/21/emergency-transmission-from-deborah-tavares/

You may also like