‘Als ik het vaccin heb genomen, hoe lang heb ik dan nog te leven?’

Hoe lang hebben de gevaccineerden nog te leven? Vrijmetselaar Dr. Mylo Canderian is van mening dat 95% van de wereldbevolking ‘nutteloze eters’ zijn, die zo snel mogelijk moeten worden geëuthanaseerd.

Het antwoord op de vraag:
Drie tot tien jaar.

Is dit geloofwaardige voorkennis?

Niemand weet of dit waar of niet waar is, maar Steven Fishman is een geloofwaardige bijdrager, met voorkennis. Steven Fish zegt de man te hebben ontmoet in Davos, Zwitserland.

 

‘Eind van de Cyclus Formule’ voor de gevaccineerde

Vaak krijg ik de vraag: “Als ik het ‘vaccin’ heb genomen, hoe lang zal ik dan nog leven?”
Ik stelde deze vraag eens aan een vriend van mij, Dr. Mylo Canderian, Ph.D., geboren Milos Iskanderianos, Corfu, Griekenland, 1938, die in 2015 het patent ontwikkelde voor grafeenoxide voor het gebruik als hematologisch biowapen.

In volledige transparantie, is Dr. Canderian wat ik een ‘genocidale globalist’ zou noemen, die Leefregel Tien van de Georgia Guidestones volgt, welke zeer zelden wordt besproken, en zegt:

‘Wees geen kanker op de aarde; laat ruimte voor de natuur’

Dr. Canderian is een Medische Bijdrager van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), en is ook een groot voorstander van Klaus Schwab en de ‘Great Reset’ (Grote Reset), die een digitale wereldvaluta inluidt, wat een bijkomend doel is van de WHO voor 2022.

Dr. Canderian is van mening, dat ‘95% van de wereldbevolking ‘nutteloze eters’ zijn, die zo snel mogelijk geëuthanaseerd moeten worden. Kijk naar het centrum van Chicago, Baltimore of Los Angeles,’ heeft hij gezegd, ‘en je zult duidelijk zien waarom de Nutteloze Eters moeten worden gedood als hondsdolle honden.’

Hij heeft zijn minachting uitgesproken voor ‘besmettelijke opvoeders’, die de theorie van kritische rassen promoten, en is ervan overtuigd dat het ‘vaccin’ een einde zal maken aan de ‘menselijke kanker op de aarde’.

Dr. Canderian is een fervent aanhanger van de taak en verplichting van de Vrijmetselarij, om de wereld te verlossen van de ‘plaag van de mensheid’.

Dus ik vroeg Mylo: “Hoe kunnen de ‘gevaccineerden’ met zekerheid weten, hoe lang ze nog te leven hebben als ze eenmaal zijn geinjecteerd?”
Hij legde me de informatie voor, genaamd: de ‘End of Cycle Formula’ (‘Eind van de Cyclus Formule’).

Hij legde uit hoe eenvoudig het te berekenen is…
‘De kracht van eenvoud,’ zei hij. ‘Er is een maximale cyclus van tien jaar, vanaf de injectie tot het einde van de cyclus’, [van overlijden], legde hij uit. ‘En het is extreem makkelijk te bepalen.’

Hij zei, dat elke hematoloog het binnen enkele seconden onder een microscoop kan zien, en zelfs nog vlotter onder een elektronenmicroscoop. ‘Het percentage bloed dat is aangetast [of besmet] door of met grafeenoxide is de wederkerigheid van de berekening van het einde van de cyclus,’ onthulde hij.

Met andere woorden, een ‘ingeënte’ [zoals hij iedereen noemt, die is geprikt met het Experimentele Gebruik Autorisatie Eugenetica Ontvolking Dodelijke Injectie Biowapen], met 20% grafeenoxide-verslechtering in zijn bloed, zal, behoudens andere invoercriteria, 8 jaar leven. [10 jaar minus 20%].

Iemand met 70% grafeenoxide-verslechtering zal niet langer dan 3 jaar leven. [10 jaar minus 70%].

 

Dr. Jane Ruby, onder anderen, liet voorbeelden zien van hoe het verslechterde bloed eruitziet, wanneer het wordt blootgesteld aan grafeenoxide.

Grafeenoxide, voor degenen die het nog niet weten, is het bestanddeel van mRNA spike-eiwitten en prionen, dat in oorlog is met het hart, de longen, de hersenen en het bloed, om zuurstof. Grafeenoxide is als een zuurstofspons, die het lichaam de noodzakelijke zuurstof ontneemt en veel complicaties veroorzaakt, waaronder anafylactische shock, giftige bloedstolling, dodelijke longverlamming, mitochondriale kanker, endotheelkanker, enzovoorts.

Het standpunt van Dr. Mylo Canderian is vrijwel hetzelfde als dat van Klaus Schwab, Bill Gates en de CEO van Big Pharma, namelijk: Laat ze allemaal sterven!

Ik vroeg Mylo wat het effect is van een tweede en derde injectie en booster, en hoe dat de Eind van de Cyclus tabel verandert.
Mylo antwoordde: ‘Het is allemaal meetbaar door middel van hematologische tests. Hoe meer injecties en boosters de imbecielen krijgen, hoe slechter hun bloed er onder een microscoop uitziet en hoe sneller ze veranderen in kunstmest.’

Ten slotte vroeg ik hem hoe het complot, om zoveel miljarden mensen te vermoorden, zo geheim kon worden gehouden door zo’n groep van elites.
Zijn antwoord was: ‘Je weet niet veel over de Vrijmetselarij, of wel, Steve?’
En daar heb je het.

door Steven Fishman

 

Zeker is dat de intentie van de elite is om ons allemaal te vernietigen.
Hun totale minachting voor Gods schepping is overduidelijk, ongeacht hoeveel pandemieën en ‘boosters’ ze zullen introduceren om ons proberen uit te roeien.

 

Tot slot

Mylo is 83 jaar oud en woont heel comfortabel in (namen locatie verwijderd om Steven o.a. te beschermen). Hij vindt pogingen om alles bloot te leggen ‘lachwekkend zelfdestructief, en zielig’. Mylo maakte echter wel een interessante opmerking, namelijk, dat ‘zowel de elites [Vrijmetselaars, leden van de Council on Foreign Relations, Bildebergers en de Britse Koninklijke familie, enzovoorts] en de ‘schijnheilige antivaxxers’ [zoals hij ze noemt] één ding gemeen hebben: we zullen allemaal samen moeten leven, nadat de nutteloze eters allemaal dood zijn, als en wanneer we wat komen gaat zullen overleven…’

 

Bron:

https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

You may also like