New mutation of Coronavirus COVID December 2020 in the UK
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

‘Nieuw en zeer besmettelijk Coronavirus’ duikt op in het VK

De angstzaaierij tool is weer uit de kast gehaald. De nieuwe variant van SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt en nu gemuteerd is, zou zeer besmettelijk zijn, met zelfs een 70% hogere besmettingsgraad. Dit nieuws komt kort nadat de eerste vaccinaties zijn toegediend in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Het lijkt op een ‘vrijbrief’ voor de elite, om nog verdergaande maatregelen te treffen. Vliegtuigen, treinen en veerboten uit Engeland zijn niet meer welkom, met alle gevolgen van dien. Geen enkele wetenschapper kijkt op van mutaties, die al sinds eind 2019 gaande zijn. Het doel is echter om nog meer angst en paniek te zaaien dan er al was vanaf het begin van de uitbraak, zodat de gehele wereldbevolking het dodelijke vaccin zal gaan accepteren.

Nieuwe variant van het Coronavirus opgedoken in Groot-Brittannië

Dat stelt de Britse minister van Volksgezondheid, Matt Hancock. Volgens de minister heeft deze nieuwe variant al in minstens zestig verschillende regio’s in het land mensen besmet. Bovendien zou deze mutatie volgens Hancock makkelijker overdraagbaar zijn dan het oorspronkelijke virus. Verrassend? Niet echt. Maar zeker iets om in de gaten te houden.

Mutaties: wat is er anders?

Volgens zeggen, bevinden zich op het oppervlak van het Coronavirus zogenoemde ‘spikes’: eiwitten, waarmee het virus zich kan binden aan de ACE2-receptor (eiwit), en zo menselijke cellen binnen kan dringen. En nu hebben onderzoekers een mutatie ontdekt in dit zogenoemde ‘spike-eiwit’ van het virus. Deze mutatie wordt in verband gebracht met een makkelijkere overdraagbaarheid, hoewel dit niet is bewezen! Wel kan het betekenen dat het virus zich sneller verspreidt en op die manier meer mensen besmet. Hoewel het nog te vroeg is om conclusies te trekken, gaat het VK onderhand nog meer op slot. Bovendien moet nog worden onderzocht wat de gevolgen van deze nieuwe variant van het Coronavirus zijn voor het (komende) Coronavaccin.

De Illuminati heeft haast met het toedienen van vaccinaties

Velen denken er niet aan om een dodelijke vaccinatie te gaan halen! Daarom schijnt de elite haast te maken en angst te zaaien onder de wereldbevolking, en komt weer aan met, ja u raadt het al: mutaties!

Het lijkt erop dat de zeer onbetrouwbare PCR-tests nog steeds worden ‘ingezet’, zo mogelijk ook op dit ‘nieuwe virus’. Het gevolg is dat ook Nederland en andere Europese landen hun grenzen geheel of gedeeltelijk hebben afgesloten voor Groot Brittannië. Het verloopt allemaal volgens plan!

Doel: nog meer mensen aan de vaccinatie-spuit krijgen

Kijk er niet vreemd van op, wanneer vaccinatie-weigeraars straks als ‘oorzaak’ van een nieuwe, grotere pandemie worden neergezet: ‘Pandemie 2’. Bill Gates zei al op sarcastische wijze met een glimlach op zijn gezicht, dat de volgende pandemie wel de aandacht zal krijgen, mocht de eerste pandemie hierin ‘falen’. Verder zullen de weigeraars meer en meer hun baan of zelfs uitkering verliezen, worden geweigerd in al het openbaar vervoer, openbare gebouwen, dokter, tandarts, winkels en supermarkten. De werkeloosheid zal nog meer toenemen, en kennissen, vrienden en familie verliezen, die zich wel laten vaccineren.

COVID-21

Klokkenluiders hadden ons al gewaarschuwd, dat er een tweede virus, COVID-21, aan zit te komen. U kunt dit o.a. lezen in: ‘Urgent! Gekozen lid van de Canadese regering zegt, Lockdown en Isolatiekampen gepland voor ‘weigeraars’’ 

COVID-21 is dus reeds gepland voor de derde en nog veel strengere lockdown! In september publiceerde de Canadese overheid een publieke offerte voor aannemers, die mogelijk geïnteresseerd zijn om in iedere provincie isolatiekampen – lees: concentratiekampen – te gaan bouwen. En deze kampen zijn niet alleen bedoeld voor de weigeraars van COVID vaccinaties.
En zo was ook een tweede lockdown reeds ver van tevoren aangekondigd.

Vaccineren

Dus we zien dat overheden momenteel de druk aan het opvoeren zijn, de druk om zich dan toch maar te laten vaccineren. Velen zullen zich overgeven aan die angst en druk, maar het zal leiden tot uw ondergang! De elite echter zal ons doen geloven dat ze het goede met u voorhebben, en dat het vaccin geen kwaad kan. Zij zullen u voorrechten gaan geven boven de mensen, die weigeren.

Diverse Coronatesten

Het RIVM gebruikt momenteel diverse Coronatesten, maar de onbetrouwbare PCR-test blijkt nog steeds bovenaan te staan… onwaarschijnlijk, maar waar.
Het testen op Corona zal waarschijnlijk ook weer opgevoerd worden, en zelfs verplicht gaan worden. Wie zegt dat hierbij uw DNA niet wordt verkregen? Mogelijk bestaat er al vele jaren een global DNA database met het DNA van bijna iedere persoon hier op aarde. Een klokkenluider zou hebben gezegd, dat ze een genetisch kadaster (DNA databank of register) van alle mensen willen hebben. Dit willen ze gaan doen door iedereen te dwingen zich op Corona te laten testen.

“Als de nieuwe variant een grote impact zou hebben op hoe ziek mensen worden van het virus, zouden we dat inmiddels al hebben gezien”, zegt Ewan Birney, plaatsvervangend algemeen directeur van het Europees Laboratorium voor Moleculaire Biologie.

 

Bron:

https://www.scientias.nl/nieuwe-variant-van-coronavirus-duikt-op-in-groot-brittannie-en-dat-is-niet-verrassend/

You may also like