Urgent! Gekozen lid van de Canadese regering zegt, Lockdown en Isolatiekampen gepland voor ‘weigeraars’

COVID-21 is reeds gepland voor de derde en nog veel strengere lockdown. In september publiceerde de Canadese overheid een publieke offerte voor aannemers, die mogelijk geïnteresseerd zijn om in iedere provincie isolatiekampen – lees: concentratiekampen – te gaan bouwen. En deze kampen zijn niet alleen bedoeld voor de weigeraars van COVID vaccinaties!

“Ik wil u zeer belangrijke informatie geven:
Ik ben een comité lid van de Liberale Partij van Canada. Ik zit in diverse comité groepen, maar de informatie die ik geef komt van het Strategische Plan Comité, dat wordt aangestuurd door de PMO, het bureau van de Premier.

Ik ben niet blij dat ik dit doe, maar het moet.
Als Canadees, en belangrijker nog als ouder die een betere toekomst wil, niet alleen voor mijn eigen kinderen, maar ook die van anderen. De andere reden dat ik dit doe, is omdat ongeveer 30% van de comité leden niet blij zijn met de richting die Canada op zal gaan, maar onze meningen worden genegeerd, en ze zijn van plan om door te gaan richting hun doelstellingen.

Ze hebben heel duidelijk gemaakt, dat niets hun geplande uitkomst kan tegenhouden.
De routekaart en doelstelling werd door de Premier opgesteld, en gaat als volgt:”

 

WATCH: URGENT! Elected Member of Canadian Government says, Lockdown and Isolation Camps planned for ‘Refusers’ (DUTCH subtitles)

 

Weet wel, beste mensen, dat zulk een duivels plan voor het hele Westen geldt, en ook in Nederland gevolgd wordt.

 

You may also like