Songbird (2020) | Predictive Programming

De Amerikaanse pandemic sciencefiction-thrillerfilm ‘Songbird’ is puur voorspellend programmeren, predictive programming, gebaseerd op de COVID-19 pandemie, in een wereld die zich bevindt in haar vierde pandemie jaar.

Songbird speelt zich af in het jaar 2024, in een wereld waar COVID-19 is gemuteerd tot een nog dodelijkere stam van het virus, met een sterftecijfer van meer dan 50%. Wereldwijd zijn 110 miljoen mensen omgekomen. De film gaat over het gemuteerde COVID-23 virus, enorme quarantainekampen, en een hightech politiestaat, die onder meer smartphones gebruikt om mensen te controleren.

 

SONGBIRD Trailer (2020)

Terwijl mensen op zoek zijn naar manieren om wakker te worden uit het huidige nachtmerrie-achtige scenario, had Hollywood een geweldig idee: ‘Laten we een film maken over alles wat er nu gebeurt, en erger’. De film Songbird werd uitgebracht op 11 december 2020.

Wikipedia over de film Songbird:

In 2024 is het SARS-CoV-2-virus gemuteerd en bevindt de wereld zich in haar vierde pandemie jaar. Besmette Amerikanen worden uit hun huizen gehaald en gedwongen meegenomen naar quarantainekampen, genaamd Q-Zones, waar sommigen terugvechten tegen de brute beperkingen. Een motorkoerier, Nico, die een zeldzame immuniteit heeft, heeft een relatie met Sara, een jonge kunstenares. De lockdown verbiedt hen om fysiek contact te hebben. Wanneer Sara wordt verondersteld besmet te zijn geraakt, rent Nico door de lege straten van Los Angeles, in een poging haar te redden.

 

Songbird in recordtijd gemaakt, opgenomen en uitgebracht 

De hoofdproductie begon op 8 juli en eindigde al op 3 augustus 2020. Het was de eerste film, die werd opgenomen in Los Angeles tijdens de COVID-19 lockdown. Het filmen werd aanvankelijk stopgezet door SAG-AFTRA (de Screen Actors Guild), maar de dag erna werd weer toestemming verleend om te filmen. Ik denk dat ze begrepen, dat dit verhaal zo snel mogelijk voor het publiek moest worden vrijgegeven, om hen te kunnen conditioneren.

‘Hidden in plain sight’

De film is gemaakt in samenwerking met een digitale studio, met de toepasselijke naam ‘Invisible Narratives’. Opgericht door Adam Goodman, de voormalige president van Paramount Pictures en Dreamworks SKG, omschrijft het bedrijf zichzelf als ‘ontwrichtende verhalen die de cultuur voeden, in samenwerking met invloedrijke mensen’. Met andere woorden: een occulte elite propaganda!
De slogan van het bedrijf is ook buitengewoon toepasselijk, aangezien deze ook van toepassing is op de occulte elite, de Illuminati, als geheel: ‘Hidden in plain sight’, vertaald: ‘Verborgen in het volle zicht’. Je hoeft alleen maar de officiële trailer van Songbird te bekijken, om te begrijpen waar het echt over gaat: voorspellend programmeren.

 

Een blik op de film:

‘Alles komt goed’

De trailer van Songbird begint met een zeer ironisch gebruik van de song ‘Three Little Birds’ van Bob Marley, waarin hij herhaalt: “Alles komt goed”. Hollywood houdt ervan om gezonde en optimistische inhoud te vergiftigen met haar sinistere agenda van angst en duisternis, dus betaalde het voor de rechten van het nummer.

Aankondiging avondklok

Terwijl de song even stopt, horen we deze aankondiging:
“De avondklok is nu van kracht. Alle onbevoegde burgers moeten binnen blijven.”
Terwijl we deze woorden horen, worden kijkers getrakteerd op een reeks verontrustende landschappen…
Hele snelwegen zijn afgesloten, omdat mensen nergens naar toe mogen.
Een verlaten pretpark met de woorden ‘gedoemd’ op een muur gespoten.
Een grimmig reclamebord met meer dan 8 miljoen doden in 2024, terwijl mensen wordt bevolen om binnen te blijven. Dit soort Orwelliaanse scenario’s bestaat nu al.

Aanhoudende lockdown

Dan horen we een nieuwslezer praten over ‘de ‘213de week van lockdown’, wat betekent dat de lockdown van 2020 weer is toegepast of nooit is beëindigd!
In 2024 worden mensen nog steeds gebombardeerd met hetzelfde soort pandemie nieuws, wat we nu zien. In deze trieste context zitten miljoenen geïnfecteerde Amerikanen vast in quarantainekampen. Hetzelfde concept van quarantainekampen werd ook uitgebeeld in Utopia, een bizar profetische TV serie, en de film Contagion, een ander stukje voorspellend programmeren uit 2012.
De woorden “Laat ons eruit!!!” en “Help!” impliceren sterk, dat mensen tegen hun wil worden vastgehouden onder vreselijke omstandigheden. Massa’s besmette mensen worden opgestapeld in vervallen kampen, die worden bewaakt door patrouillerende helikopters.
Mensen die niet besmet zijn, leven in een zwaar gecontroleerde en permanente lockdown. De technologie, die wordt gebruikt om mensen te controleren en onder de duim te houden, is allesbehalve sciencefiction.

De massa voorbereid op een ‘bewijs van immuniteit’

De hoofdpersoon in de film flitst met een polsbandje, om te bewijzen dat hij immuun is voor met gas gemaskerde soldaten, die door de straten patrouilleren.
Het concept van een immuniteitsarmband werd al bij de massa geïntroduceerd in de eerder genoemde film Contagion. Mensen die het vaccin kregen, kregen polsbandjes met streepjescodes om de openbare ruimte binnen te mogen gaan.
Het idee van ‘immuniteitspaspoorten’ of ‘immuniteitspolsbanden’ gaat al in het echte leven rond, en films als Contagion en Songbird helpen het te normaliseren voor het publiek.

 

Songbird - phones are used to scan faces and detect illnesses

Smartphones als detectiemiddel

Telefoons worden gebruikt om gezichten te scannen en ziektes op te sporen. In bovenstaande schermafbeelding detecteert de telefoon een afwijking. Een Siri-achtige stem zegt dan: “Gewapende bewakers komen over vier à zes uur aan. U moet niet proberen uw huis te verlaten, anders wordt u ter plekke neergeschoten.”
Autoriteiten stormen een huis binnen om een ​​burger met geweld naar een quarantainekamp te sturen.

 

Entertainment? 

Gezien het feit dat deze film zich in de zeer nabije toekomst afspeelt, de naam gebruikt van een echt virus, dat momenteel de hele wereld verwoest, dat het plaatsvindt op echte locaties als de Santa Monica Pier, waarbij echte overheidsorganisaties betrokken zijn… kunnen we dit nog steeds ‘entertainment’ noemen?

De waarheid is dat Songbird niet is gemaakt voor ons vermaak. Het gaat er de elite om, om ideeën en opvattingen in ons collectieve brein te planten. Het gaat over het normaliseren van nieuwe niveaus van tirannie en hysterie, door deze voor te stellen als een logische evolutie van de huidige omstandigheden. Kortom, het gaat om voorspellend programmeren.

Een definitie van ‘voorspellend programmeren’

Voorspellend programmeren is een subtiele vorm van psychologische conditionering, die door de media wordt geboden om het publiek vertrouwd te maken met geplande maatschappelijke veranderingen, die door onze leiders worden geïmplementeerd. Als en wanneer deze veranderingen worden doorgevoerd, zal het publiek er al mee vertrouwd zijn geraakt en deze accepteren als natuurlijke ontwikkelingen, waardoor mogelijke publieke weerstand en opschudding wordt verminderd.

 

Bron:

https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-pandemic-thriller-moviesongbird-will-be-pure-predicting-programming/

You may also like