James O’Keefe van Project Veritas exposed | FDA functionaris onthult toekomstig beleid voor verborgen camera

Als onderdeel in het spel toont James O’Keefe het bekende driehoek symbool in de video van zijn organisatie, gefinancierd door Trump en de gebroeders Koch, o.a. Verder een ‘boekje open’ over het beleid van de FDA en vaccins.

Allereerst, wie is James O’Keefe?

Voor wie hem nog niet kennen, James Edward O’Keefe III is een Amerikaanse politieke activist, die in 2010 Project Veritas oprichtte, een activisten groep gesteund door de Illuminati. Ze gebruiken montagetechnieken om groepen, organisaties, bedrijven, etc. ‘bloot te leggen’. Zowel O’Keefe als Project Veritas hebben in het geheim opgenomen undercover audio- en video-ontmoetingen geproduceerd in academische, overheids- en sociale dienstorganisaties, welke onthullend, beledigend of illegaal gedrag vertonen door vertegenwoordigers van diezelfde organisaties.

We zien zijn gezicht zowel in de alternatieve media verschijnen als in de mainstream media, zoals Fox News.

 

“Het individu is al van te voren in het nadeel, door oog in oog te komen met een zó monsterlijke samenzwering – hij kan gewoonweg niet geloven dat die bestaat.”  – J. Edgar Hoover, voormalig directeur van de FBI

 

De samenzwering is enorm! 

Het gaat wel zo diep, dat bijna niemand het kan geloven…
In onderstaande video kunt u zien dat James O’Keefe verbonden is met Vrijmetselaar Alex Jones. Hij is onderdeel van het spel. De Vrijmetselaar driehoeken zijn zichtbaar, de handgebaren worden gemaakt, en de symbolen zijn zichtbaar; het is hun code. Met name na 3 minuten flitst James’ driehoek symbool in een oogwenk voorbij in de video. Deze symboliek is met zorg gemonteerd en is geen toeval. Ze ‘moeten’ zichzelf als het ware bekendmaken aan hun mede-broederschap.

De maker van deze video, die ons probeert wakker te schudden, is sinds hij zo’n 9,5 jaar op YouTube was, buitengesloten van 2 van zijn YouTube kanalen; bovendien werden 6 van zijn kanalen door YouTube uit de lucht gehaald. Over censuur gesproken; dat is pas echte censuur.

De naam ‘Veritas Project’ alleen al zou een rode vlag moeten geven

Want het begint met een V, en het is in het Latijns. Vrijmetselaars houden ervan om hun bedrijfsnaam met een E of een V te laten beginnen. Trouwens, de M (van Mason o.a.), en omgedraaid, de W, zijn ook erg in trek.

Er bestaat een term: Gatekeepers
Onthoud deze naam, gatekeeper, ofwel poortwachter. Het zijn meestal Vrijmetselaars en/of New Agers.
Zij werken er bijvoorbeeld hard aan dat u niet de connectie maakt met de Illuminati, de Vrijmetselarij of New Age. Ze willen eenvoudig niet dat u dat verband ziet, plus de volle waarheid. Want ze houden u slechts een deel van de waarheid voor, vaak in hun eigen voordeel en verdraaid.

Alex Jones is ook deel van de partij!

U gelooft het niet? Let dan eens op zijn manier van handen schudden met zijn broeders van de Vrijmetselaarsloges. Deze handgebaren geven hun identiteit weg.
Het gaat altijd over bangmakerij, en winst maken van het systeem, van de patriotten, van de echte waarheidsstrijders, van Christenen, etc.

Vrijmetselaars zijn populair en zij steunen elkaar allemaal

Ontdek wie hun vrienden zijn, en volg het geld. Ze controleren beide kanten: dus ook de kant van de alternatieve media, vergis u niet! Ze controleren daarmee de uitkomst, het eindresultaat: de Nieuwe Wereldorde met zijn New Age religie. Bovendien nodigen zij alleen hun ‘eigen soort’ uit. Triest genoeg is het een geheim genootschap, en ze controleren het systeem.
Excuses voor de taal soms van de spreker:

 

Alex Jones Project Veritas Freemason Connection

 

Vraagt u zich eens af…

Waarom heeft Project Veritas op YouTube bijna 1,5 miljoen abonnees? Mmmh
Hoe krijgen zij in vredesnaam 1,5 miljoen views binnen 1 dag van YouTube, van de Illuminati?
En waarom is er in WikipediA een heel artikel aan Project Veritas gewijd?

 

Project Veritas van WikipediA

Financiering en organisatie

Merk op, hieronder vindt u informatie van begin januari 2022, net op tijd opgeslagen op mijn computer. De huidige gegevens in WikipediA zijn sindsdien dus gewijzigd!

Een groot deel van de financiering voor Project Veritas is afkomstig van anonieme donaties via Donors Trust, een conservatief, Amerikaans non-profit-donor-geadviseerd fonds, gesteund door de gebroeders Koch [Zijn de gebroeders Koch Vrijmetselaars? Yes], dat volgens zijn promotiemateriaal zegt, dat het ‘uw liefdadigheidsgift privé zal houden, met name geschenken financiering van gevoelige of controversiële kwesties’.

Donors Trust voorzag Project Veritas van geleidelijk toenemende geldinjecties, waaronder $ 25.000 in 2011, $ 922.500 in 2015, $ 1,7 miljoen in 2016, en meer dan $ 4 miljoen in 2019, etc.

Andere prominente donoren zijn onder meer de Donald J. Trump Foundation, die in 2015 $ 20.000 schonk, inclusief een overdracht van $ 10.000 in mei 2015, welke een maand vóór de lancering van de presidentiële campagne van Donald Trump werd gedaan. O’Keefe woonde, als gast van de Trump-campagne, het laatste presidentiële debat bij, en was later beschikbaar in de spinroom na het evenement in Las Vegas.

De groep is een 501(c)(3) belastingvrije organisatie. Het filiaal van de groep is het Project Veritas Action Fund.

The Daily Dot rapporteerde, dat ze een patroon vonden waarin de vermeende klokkenluiders van Project Veritas ‘bijna allemaal Crowdfunding pagina’s opzetten, die door Project Veritas worden gehypet, binnen enkele dagen en uren nadat ze hun beschuldigingen openbaar hebben gemaakt’. The Daily Dot gaf in 2019 of 2020 zeven voorbeelden: Richard Hopkins, Zach McElroy, Eric Cochran, Cary Poarch, Greg Copolla, Ryan Hartwig en Omar Jamal, die elk tussen de $ 20.000 en meer dan $ 115.000 op GoFundMe hebben ingezameld, hoewel in sommige gevallen het geld niet werd uitbetaald.

 

666 handgebaren 

Jim Kent, die hier de 666 handgebaren maakt, is een medeproducer bij Project Veritas, en bekleedt die functie sinds maart 2018.
Hij was eerder een bestuurder bij Turning Point USA, de conservatieve organisatiegroep voor universiteiten, waarvan bekend is dat het een wervingsterrein is voor James O’Keefe.

Jim Kent is een fervente aanhanger van Trump!

Hij is gefotografeerd met zowel Donald Trump Jr. als Eric Trump.

 

Steunt miljardair DeVos de lastercampagnes van Project Veritas op lerarenvakbonden?

Volgens The Intercept heeft Blackwater-huurling Erik Prince ervoor gezorgd, dat medewerkers van Project Veritas minstens twee keer werden getraind in spionagetactieken, één keer tijdens de verkiezingen van 2016, en één keer in februari 2017, op de boerderij van zijn familie in Wyoming. Bronnen van de publicatie beweren dat Prince samenwerkte met James O’Keefe en Steve Bannon, de voormalige Trump-adviseur en Breitbart-voorzitter, om spionagediensten aan te bieden aan Qatar.

Prince bevestigde zijn steun aan Project Veritas en gaf de organisatie het gebruik van zijn ranch in een verklaring via zijn woordvoerder, maar ontkende dat hij zaken had gedaan met O’Keefe of Bannon.

Wat dit verhaal nog interessanter maakt, is dat Prince ook de broer is van minister van Onderwijs, Betsy DeVos, de miljardair filantroop uit Michigan, die een voorvechter is van handvestscholen en een plaag van lerarenvakbonden. Ze heeft banden met de rechtse donor adviesgroep, Donors Trust, een belangrijke bron van financiering voor Project Veritas.

 

Promotie door Forbes

En kijk hier hoe Forbes James O’Keefe aanprijst in de Fakestream media…
De controversiële ‘burgerjournalist’, zoals hij in 2011 werd genoemd, zinspeelt op nieuwe undercover operaties: het ‘redden van banken’ en de ‘grote overheid’. 

Er zijn echter tal van Project Veritas video’s, waarvan James O’Keefe de onbewerkte, ruwe beelden niet met zijn kijkers heeft gedeeld. Natuurlijk heeft James een aantal rechtszaken gewonnen, maar hoeveel heeft hij er verloren? Wat is zijn win-verlies-ratio als het gaat om rechtszaken, waarin wordt beweerd dat zijn video’s misleidend zijn bewerkt?

Eerlijke journalisten geven hun onbewerkte beelden vrij om te laten zien, dat ze publieke controle kunnen doorstaan: wie wat zegt, tegen wie, en in welke context. Bovendien, mannen hebben de neiging om meer op te scheppen in de aanwezigheid van dames, die hen interviewen, en hoe kom je ooit te weten of de mensen in deze video’s niet op dezelfde manier liegen om indruk te maken?

 

Vrijmetselaars in de Bijbel

Vrijmetselaars zijn exact als deze personen, genoemd in Gods woord:

Een man van Belial (de duivel), een man van ongerechtigheid, is hij die met een bedrieglijke mond wandelt; hij knipoogt met zijn ogen, hij spreekt met zijn voeten (maakt Vrijmetselaar symbolen met zijn voeten), hij leert met zijn vingers (de vele Vrijmetselaar handgebaren); in zijn hart is er ijdelheid (enorme arrogantie), hij verzint voortdurend onheil (een agenda); hij zaait tweedracht (stookt twist).   Spreuken 6:12-14

 

FDA functionaris onthult toekomstig ‘vaccinatie’ beleid

Een FDA functionaris op directieniveau, opgenomen op verborgen camera, zegt dat er jaarlijkse COVID vaccinaties worden verwacht! 

Pfizer financiert de FDA om de jaarlijkse COVID injecties goed te keuren, vertelt hij ‘under cover’ aan Project Veritas.

Project Veritas heeft dinsdag een video vrijgegeven, waarin een functionaris van de Food and Drug Administration (FDA) op uitvoerend niveau toegeeft, dat de overheid plannen heeft om jaarlijkse COVID injecties te eisen, ‘net als de griepprik’:

 

FDA Exec on Camera Reveals Future COVID Policy: ‘Biden’ Wants To Inoculate As Many People As Possible

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Christopher Cole, een bestuurder van het Medical Countermeasures Initiative (MCMi) van de FDA, werd blijkbaar door Project Veritas op een verborgen camera vastgelegd, en gaf toe dat ‘Biden’ zoveel mogelijk mensen wil inenten. Ja, Project Veritas doet hier echt zijn best om u nog steeds in politiek te doen geloven.

En hier komt het bangmakerij aspect, recht in uw gezicht:

“Je zult een jaarlijkse injectie moeten krijgen”, zei Cole voor de verborgen camera aan een undercover Project Veritas verslaggever. Hij voegde eraan toe:

“Ik bedoel, het is nog niet formeel aangekondigd, want ze willen niet iedereen op stang jagen.”

 

De MCMi is belast met het voorbereiden van reacties op terroristische aanslagen met behulp van biologische, chemische, nucleaire of radiologische wapens, en voor uitbraken van nieuwe infectieziekten, zoals COVID-19.

“De farmaceutische bedrijven, de voedselbedrijven, de vaccinbedrijven, ze betalen ons honderden miljoenen dollars per jaar, om de recensenten in dienst te nemen en te houden en om hun producten goed te keuren.”

“Er is een geldelijke stimulans voor Pfizer en de farmaceutische bedrijven, om aanvullende vaccinaties te promoten”, voegde Cole eraan toe. “Het zal een terugkerende bron van inkomsten zijn. In het begin is het misschien ‘niet zo veel’, maar het zal terugkeren als ze elke persoon kunnen krijgen die nodig is voor een jaarlijks vaccin; dat is terugkerend geld, dat naar hun bedrijf gaat.”

De ‘klokkenluider’ zei ook dat scholen de vaccinaties verplicht gaan stellen. “Ze willen kinderen onder de vijf jaar inenten. Tussen de zes maanden en vijf jaar oud.”

Nu, bang maken en op stang jagen: dat is nu precies wat Project Veritas, samen met de overheid aan het doen is, als echte gatekeepers, werkend voor beide kanten: de Nieuwe Wereldorde en de alternatieve media, of zogenaamde waarheidsbeweging. Dit is hun methode: de tweekoppige adelaar uit de Vrijmetselarij. Het betekent dat alle twee-tegenovergestelde krachten in de wereld altijd één buik voeden. De twee koppen dienen altijd hetzelfde Maçonnieke Beest!

Gesteund door de elite, lachen zij u achter de schermen uit, en durven zij nog steeds om uw donaties te vragen…

 

Bronnen:

https://odysee.com/@HawkeyeDan:9

https://www.projectveritas.exposed/post/is-devos-money-funding-project-veritas-hit-jobs-on-teachers-unions

Executive-level FDA official recorded on hidden camera saying annual COVID shots expected

You may also like