Apenpokken gebruikt als biowapen? Zeldzame uitbraak van apenpokken treft België, Europa, het VK, Canada en de VS

Sinds gisterenavond werden twee gevallen van apenpokken vastgesteld in België. Het virus duikt steeds vaker op. Wat of wie is de bron van dit virus?

Eindtijdnieuws.com
20 mei 2022

 

19 mei – In België is een eerste besmetting met het apenpokkenvirus vastgesteld, meldde het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen donderdagavond. De uitbraak is vrij klein.

De ziekte zorgt voor onder andere blaasjes op de huid.

Na een eerste besmetting, die gisterenavond werd bevestigd, is er nu ook een tweede infectie met apenpokken vastgesteld in België. Dat meldt viroloog Marc Van Ranst, u weet wel, die overheidsadviseur, die u leert hoe u de pers kunt manipuleren! En hoe manipuleer je het volk en kun je de mensheid in angst gijzelen, zodat ze doen wat jij wilt dat ze zullen doen? Wel, door zich te laten vaccineren! Bovendien, – omdat dit virus van apen en andere dieren afkomstig zou zijn: het ruimen van boerderijdieren en huisdieren. Begrijpt u waar dit heen leidt?

Wat weten we over de besmette personen in ons buurland?

“Het gaat om iemand, die zich bij ons in Antwerpen heeft gemeld met klachten. Er zijn stalen afgenomen, die zijn verstuurd naar een referentielaboratorium in Nederland. En laat vandaag hebben we de finale bevestiging gekregen, dat het gaat om het apenpokkenvirus. De persoon in kwestie is niet heel ziek”, zei Brosius van het Antwerpse Instituut voor Tropische Geneeskunde.

De patiënt werd gevraagd om in quarantaine te gaan

Ook de partner van de besmette persoon vertoont symptomen van apenpokken, maar er is nog geen bevestiging van een infectie met hetzelfde virus.

Vanochtend, 20 mei, meldde Van Ranst een tweede besmetting:

“Een tweede geval van het apenpokkenvirus werd vannacht gediagnosticeerd op ons laboratorium in Leuven, in een staal van een man uit Vlaams-Brabant. Mensen die bij zichzelf letsels, zoals op deze foto herkennen, kunnen het beste contact opnemen met hun arts.”

Wat gebeurt er nu?

Het ITG (Instituut voor Tropische Geneeskunde) meldt: “Op basis van de huidige gegevens lijkt de kans, dat het virus zich onder de brede bevolking verspreidt, klein. Als wetenschappers en arts zijn we op onze hoede, en houden we het verloop nauwlettend in de gaten”. Experts van de verschillende overheden zullen vandaag samenkomen, om te overleggen over een aanpak tegen de verdere verspreiding van het apenpokkenvirus.

Waar zijn er nog meer besmettingen?

Sinds begin deze maand zijn al enkele tientallen besmettingen geteld in verschillende Europese en Noord-Amerikaanse landen. Het virus was al opgedoken in Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zweden, Canada, de Verenigde Staten, en nu dus ook in België.

Hoe het komt dat het virus zich plots meer lijkt te verspreiden?

Volgens de fakestream media is dit tot op heden nog ‘onduidelijk’.

“We hebben nog nooit gezien dat het in verschillende Westerse landen tegelijkertijd opduikt”, zegt Isabel Brosius aan De Morgen. 

 

Wat weten ze al over het apenpokkenvirus… het deel dat ze aan het volk mogen onthullen?
Het apenpokkenvirus is een zeldzame virale infectie, die zich niet snel verspreidt van mens op mens.

De eerste symptomen kunnen gaan van:

koorts, hoofdpijn en spierpijn, tot gezwollen lymfeklieren, rillingen en vermoeidheid. Er kan zich ook een huiduitslag voordoen, die meestal begint in het gezicht en zich daarna verspreidt naar andere delen van het lichaam. Uiteindelijk vormen er zich korsten, die na een tijdje van de huid vallen.

De meeste mensen genezen na enkele weken

In uitzonderlijke gevallen worden patiënten ernstig ziek. Het erg zeldzame virus werd voor het eerst in 2018 in het Verenigd Koninkrijk vastgesteld. Sindsdien waren er nog een paar bevestigde gevallen. Meestal komt het voor in afgelegen gebieden in Centraal- en West-Afrika, nabij tropische regenwouden.

 

Samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

De Britten, die over een uiterst ongebruikelijke situatie spreken, werken samen met de WHO, om de Britse uitbraak te ‘onderzoeken’.
En volgens het RIVM is de virus ‘variant’, die nu in Europa rondwaart, niet heel besmettelijk.

Groot deel infecties via seksueel contact

Over het algemeen verloopt een besmetting met het apenpokkenvirus via ademhalingsdruppels. Een aanzienlijk deel van de huidige infecties vond plaats via seksueel contact, aldus gezondheidsinstanties. En in de meeste gevallen ging het om seks tussen mannen.

Neem het vaccin niet!

Er bestaat een vaccin tegen het apenpokkenvirus… neem het niet! Dat kan volgens het RIVM in de eerste dagen na een mogelijke besmetting gebruikt worden. Het ‘vaccin’ kan ook ingezet worden om te voorkomen dat mensen besmet raken. Werkelijk?
Het middel is beschikbaar in Europa.

Apenpokken kwam normaal alleen in Centraal- en West-Afrika voor. Het virus werd voor het eerst aangetroffen bij apen in 1958, die gebruikt werden als laboratoriumdieren!
Aan de hand van de volgende video kunnen we zien, dat ook dit virus, of deze uitbraak, een geënsceneerde gebeurtenis is, uitgedacht door de globalisten, de Vrijmetselaars:

 

Breaking News! 1st Monkeypox Case Confirmed In US! Reported In Massachusetts! Jesuits Freemasons

 

Bronnen:

DeMorgen.be – Twee gevallen van apenpokken vastgesteld in ons land

Nu.nl – Apenpokken vastgesteld in België, virus duikt steeds vaker op in Europa

You may also like