Wat is Bill Gates met al die landbouwgrond van plan?

Bill Gates kocht enorme hoeveelheden landbouwgrond, terwijl de Grote Reset voorzegt dat onze toekomst zonder privébezit zal zijn. Wat is hij met al die grond van plan?

Na jarenlange berichten over het kopen van landbouwgrond in plaatsen als Florida en Washington, onthulde The Land Report dat Gates – die volgens Forbes een nettowaarde van bijna $ 121 miljard heeft, – een enorme landbouwgrondportefeuille heeft opgebouwd, die meer dan 18 staten in de VS omspant.
Zijn grootste bezittingen bevinden zich in Louisiana (69.071 hectare), Arkansas (47.927 hectare) en Nebraska (20.588 hectare). Bovendien heeft hij een belang in 25.750 hectare overgangsland aan de westkant van Phoenix, Arizona. Hiermee is Gates nu eigenaar van bijna een kwart miljoen hectare landbouwgrond in de hele VS, voornamelijk via derde partijen door Cascade Investments, het persoonlijke investeringsvehikel van Gates.

Wat is Gates met al die grond van plan?

Volgens Forbes is dit onbekend, en Cascade Investments weigert nog commentaar te geven en houdt zijn kaken stijf op mekaar.
Wat verwachten wij van deze man, wat hij gaat doen? We kennen Gates al als de nummer één investeerder in vaccinaties, maar ook als investeerder in insecten als voedsel voor de mens. Hij investeert in insecten proteïnen, en op planten proteïnen. Hij is de man, die een GMO-superkoe financiert. Hij is dezelfde man, die ‘onmogelijke voedingsmiddelen’ financiert, met als missie een einde te maken aan gezonde landbouw en veeteelt. Gates draait onze voedselproductie de nek om op alle mogelijke manieren die hij maar kan verzinnen! Gods schepping wordt nog verder verontreinigd door geo-engineering.

Wat is nu de agenda achter dit alles?

Het doel is een gemanipuleerd voedseltekort, wereldwijd, omdat het er deze elitaire miljardairs met hun technocratische agenda om te doen is, om hun transhumanistische voedselvoorziening te realiseren: een totale overname van onze voedselvoorziening. Google is hier ook bij betrokken, en Amazone investeert ook op grote schaal! En alles wat goed en gezond voor ons mensen is, zal worden vervangen door nep voedsel, synthetisch voedsel, GMO voedsel, you name it…, dat ons onder andere zwakker en dommer maakt.

Christian van Ice Age Farmer gaat nog wat dieper in op deze kwestie:

 

AMERICA’S TOP OWNER OF FARMLAND: BILL GATES – IN CONTROL OF FOOD

 

De officiële website van het WEF meldt het volgende:

“Welkom in het jaar 2030. Welkom in mijn stad – of moet ik zeggen, ‘onze stad’? Ik heb niets. Ik heb geen auto. Ik heb geen huis. Ik heb geen apparaten of kleding.”

‘Terug naar normaal’

In de zomer van 2020 zei Gates dat we pas weer terug naar normaal zullen gaan, wanneer de wereld grotendeels is ingeënt met het nieuwe vaccin. Hij zei: “Je hebt geen keus – normaliteit keert alleen terug als we de hele bevolking grotendeels vaccineren.” En degene die zich door het duivelse vaccin liet vaccineren en nog in leven is, zal in de nabije toekomst blijvend afhankelijk zijn van wat de elite je voorschrijft van wat je op je bordje hebt, daarbij niets meer bezittend. Overweeg voor een moment of u ermee instemt een slaaf te zijn.

 

Bronnen:

https://www.iceagefarmer.com/2021/01/15/americas-top-owner-of-farmland-bill-gates-in-control-of-food/

https://summit.news/2021/01/15/bill-gates-buying-up-huge-amount-of-farmland-while-great-reset-tells-americans-future-is-no-private-property/

You may also like