Grafeenoxide kan onze hersenen in kaart brengen en informatie verzamelen zoals herinneringen, gedachten, sensaties, emoties of gevoelens

Dr. Ricardo Delgado van La Quinta Columna verbindt de grafeenoxide nanotechnologie van het ‘vaccin’ met de Grote Reset: de transhumanisme agenda. Meer licht op ‘La Quinta Columna’.

Dr. Ricardo Delgado, een Vrijmetselaar, en zijn team onthulden in een explosieve onthulling eind juni/begin juli 2021, dat de giftige stof grafeenoxide in de COVID-vaccins zit. Dit werd opgevolgd door verschillende andere artsen en klokkenluiders van over de hele wereld, die deze bevindingen bevestigden.

In onderstaande video geeft Dr. Ricardo Delgado ons aanvullende informatie over hoe dit grafeenoxide materiaal wordt gecombineerd met nanotechnologie, met als doel niet alleen de wereld te ontvolken, maar uiteindelijk de overgebleven overlevenden te veranderen, waardoor de mensheid genetisch gemuteerd wordt: biologisch, neurologisch en psychologisch.

 

Graphene oxide can map our brain, collect information: memories, thoughts, sensations, emotions…

Of bekijk de video hier.

 

Transcript:

Dr. Ricardo Delgado: “Goedemiddag allemaal. Mijn naam is Ricardo Delgado en ik ben de oprichter en directeur van La Quinta Columna.

Alle geteste vaccins (Pfizer, AstraZeneca, Johnson & Johnson en Moderna) bevatten uitsluitend nanotechnologie. We hebben nano routers gevonden, die ook MAC-adressen uitzenden, die kunnen worden geregistreerd met draadloze Bluetooth technologie, door gewoon je eigen mobiele telefoon en de hulp van een app te gebruiken.

Voor de versterking van deze signalen hebben we nano antennes en plasmonische antennes gevonden. We hebben ook nano rectennes geïdentificeerd, die fungeren als gelijkrichtbruggen van wissel- of gelijkstroom, codecs, en bepaalde poorten voor de codering van deze nano communicatie, die wordt uitgezonden door het gevaccineerde individu naar een externe server.

Het primaire materiaal voor de uitwerking van deze micro structurele complexen is deze grafeenoxide, waarvan de aanwezigheid beslissend is voor de zelfassemblage van deze structurele complexen.
De belangrijkste mechanismen van afschilfering van grafeenoxide in het lichaam tot grafeen quantum dots zijn: natuurlijke biologische afbraak, gemedieerd door het enzym myetoperoxidase – en het teslaforese-mechanisme; dit zijn elektromagnetische microgolfvelden, uitgezonden door signalen van mobiele telefoons, met verschillende frequentie bereiken.

Grafeenoxide dat in het lichaam wordt geïnjecteerd, krijgt magnetische eigenschappen, wanneer het in contact komt met waterstof en levende cellen. Dit is de reden waarom de meeste gevaccineerde mensen dit verergerde magnetisme hebben op de plek van inenting, en vervolgens in de bovenste zonnevlecht en de schedel.

Grafeenoxide wordt in het lichaam gedetecteerd door ons immuunsysteem alsof het een ziekteverwekker is! Eenmaal geïnjecteerd, heeft het affiniteit met het centrale zenuwstelsel – in feite het ruggenmerg en onze hersenen, vanwege de hogere elektrische geleidbaarheid. In het centrale zenuwstelsel veroorzaakt het immobilisatie van ledematen, beroertes, dwarslaesie, en verandering van het zenuwstelsel.

Grafeenoxide heeft een bloedstollingsfactor, en verhoogt de trombogeniciteit of trombusproliferatie. Het uiteindelijke gevolg van trombi zijn allerlei cardiovasculaire ongevallen, zoals embolie, ischemie, beroerte, aneurysma, etc. 

Grafeenoxide heeft ook een affiniteit voor elektrische organen, zoals ons hart, vooral wanneer de hartactiviteit toeneemt, en dus de elektrische activiteit. Op dat moment richt deze grafeenoxide zich op het hart en ontsteekt het, waardoor myocarditis of pericarditis ontstaat.

Bovendien heeft grafeenoxide het vermogen om elektromagnetische straling uit onze omgeving te absorberen en te vermenigvuldigen met een transistoreffect. Het genereert dus kleine ontladingen, die aritmieën in ons hartsysteem veroorzaken.

Dit verklaart waarom zoveel atleten aritmieën hebben als ze een verhoogde hartactiviteit hebben. Gevolgen van deze aritmieën zijn: flauwvallen, black-outs of bewusteloosheid, al dan niet gekoppeld aan een onverwacht of plotseling overlijden. Een groot deel van onze gevaccineerde bevolking sterft onverwacht of plotseling, wanneer ze in de buurt van of in contact komen met deze microgolfbronnen.

Grafeenoxide heeft ook het vermogen om mutagenese, chromosomale verandering, en kanker te veroorzaken… zodat bij die mensen, die recentelijk aan tumoren of neoplasmata hebben geleden… na vaccinatie snel weer uitzaaiingen zullen opduiken. En degenen die volledig gezond zijn, lopen een hoog risico op het ontwikkelen van kanker.

Grafeenoxide is extreem giftig, en de toxiciteit ervan is ook afhankelijk van de elektromagnetische straling die het absorbeert. Waar het ook heen gaat, het genereert weefselontsteking, systemische of multi-orgaanontsteking… en een cascade van vrije radicalen.
Wanneer de oxidatieve stress, die door deze giftige stof in het lichaam wordt gegenereerd, het evenwicht in de redoxbalans verbreekt, en een bepaalde drempel overschrijdt boven de antioxidant niveaus van ons endogene glutathion, stort ons immuunsysteem in en bevordert de bekende cytokinestorm.

Deze grafeenoxide wordt als een belangrijke grondstof van ‘vaccins’ geïnjecteerd… Wanneer het wordt bestraald, terwijl het in de longen wordt aangetroffen, veroorzaakt de daaropvolgende ontsteking van het longweefsel longontsteking in beide longen.

Als de gevaccineerden de initiële doses grafeenoxide, die in hun bloed zijn geïnjecteerd, overleven, zal het in het lichaam worden afgebroken door de neutraliserende antilichamen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak ervan. Zodra het grafeen en zijn toxiciteit verdwenen zijn, zijn ook de antilichamen die de stof neutraliseren verdwenen, die ook onze immunoglobulinen activeren. [Op dit punt heb ik grote twijfels dat men grafeenoxide ooit nog geheel uit het lichaam kan verwijderen; wellicht voor een klein gedeelte… valse hoop?]
Dit is de reden waarom mensen worden gedwongen om elke drie maanden opnieuw te worden gevaccineerd, om de niveaus van deze giftige stof in het lichaam op peil te houden, door te beweren dat ze geen immuniteit meer hebben. [Zou het niet zo kunnen zijn, dat de echte reden hiervoor is om de mens sneller te doen sterven?]
Kortom, de niet-geïsoleerde, niet-gezuiverde, niet-gecultiveerde SARS-CoV-2, die ons werd gepresenteerd in de officiële versie en zijn varianten, is in de echte versie het grafeenoxide, dat bewust en opzettelijk in het griepvaccin werd geïntroduceerd tijdens de campagne in 2019-2020. Met andere woorden, de ziekte, opnieuw gelabeld als COVID-19, is ‘gewoon’ een door grafeen versterkt acuut bestralingssyndroom.

Daarom had de eerste en eigenlijk de enige kunstmatige golf onze ouderen in verpleeghuizen als doelgroep, waarvan de griepvaccinatie zeer dicht bij 100% ligt. Onze ouderen werden daarvoor al met deze stof ingeënt, en vervolgens bestraald met de bekende GSM antennes… waarvan 8 op de 10 verdacht dicht in de buurt van verpleeg- of bejaardentehuizen worden neergezet.
Ze rechtvaardigden de genocide op onze ouderen, als voorwendsel om de hele wereldbevolking te vertellen, dat we te maken hadden met een nieuw Coronavirus, zodat ze, onder de angst voor dit vermeende ‘besmettingsverhaal’, konden overgaan tot het vaccineren van de hele wereldbevolking met grafeenoxide.
Het doel is om een ​​groot deel van de bevolking te elimineren, en de gedragsveranderende eigenschappen van grafeenoxide op het gebied van neurowetenschappen en kunstmatige intelligentie te gebruiken voor de overgebleven bevolking.

Grafeenoxide heeft een speciale affiniteit voor neuronen. Eenmaal geïnstalleerd in neuronen, genereert het een kunstmatig neuraal netwerk, dat geleidelijk het natuurlijke neurale netwerk vervangt.
Wanneer de grootte van grafeenoxide nanodeeltjes kleiner is dan 35 nanometer, passeren ze gemakkelijk onze bloed-hersenbarrière, een membraan dat onze hersenen beschermt tegen mogelijke schade van buitenaf, en krijgen ze toegang tot ons eigen neurale netwerk. Enerzijds slaagt grafeenoxide erin om neuronale synapsen te doorbreken, zodat onze hersenen in kaart kunnen worden gebracht, en letterlijk informatie kunnen verzamelen, zoals herinneringen… plaatselijke gedachten… sensaties… emoties… of gevoelens.

U zult nu begrijpen waarom tijdens deze pandemie in bepaalde landen wetgeving als ‘de NeuroRights Act’ is aangenomen. Bovendien kan deze grafeenoxide op afstand en draadloos worden gestimuleerd, hiervoor gebruikmakend van de nieuwe 4G-, 4G Plus- en 5G-technologie. Alle gevaccineerde mensen sturen hun gegevens naar een externe server, gecontroleerd door kunstmatige intelligentie (AI), waarschijnlijk gefinancierd door de heer Elon Musk.

 

Graphene oxide can map our brain, and collect information such as memories, local thoughts, sensations, emotions, or feelings

 

Deze informatie is een samenvatting van meer dan 20.000 uur onderzoek, in samenwerking met een multidisciplinaire groep wetenschappers, en is gebaseerd op de wetenschappelijke ontdekkingen in Dr. Campra’s laatste technische rapport, dat ondubbelzinnig overtuigend bewijs levert van de aanwezigheid van gereduceerd grafeenoxide in het monster van de ‘vaccins’, geproduceerd door AstraZeneca, Moderna, Pfizer en Johnson & Johnson…

U kunt meer over deze waardevolle informatie te weten komen op www.laquintacolumna.net, waar u alle bewijzen en wetenschappelijke artikelen vindt die hier worden vermeld.
Aangezien het ‘vaccinatie’-proces wereldwijd is, worden we binnen enkele maanden geconfronteerd met de verdwijning van het menselijk ras zoals we die kennen. Ze noemen het post- of transhumanisme, of simpelweg het Mens 2.0 project. In die nieuwe fase zal de overlevende beroofd worden van zelf denken, onafhankelijkheid en vrije wil. Een ras van slaven, gereduceerd en volledig afhankelijk van deze technocratische oligarchieën.

La Quinta Columna bestaat uit miljoenen mensen over de hele wereld, die streven naar het behoud van de essentie van de mens, respect voor de mensheid, en hun waardigheid als een uniek ras. La Quinta Columna heeft deze misdaad tegen de mensheid, tegen haar leven en tegen haar natuur aan het licht gebracht.”  Einde transcript

 

La Quinta Columna: la fuerza del despertar (de kracht van ontwaken)

Dat is wat hun logo ons vertelt, maar het zegt nog veel meer… De website naam, ‘De Vijfde Colonne’ heeft ook zeker een betekenis en is geen toeval.
Ik zeg niet dat het zo is, maar het kan het volgende betekenen:
‘Met ‘de vijfde colonne’ worden mensen in de samenleving aangeduid, die voor de vijand werken. Het betreft spionnen, verraders of samenzweerders, die proberen om de weg vrij te maken voor een buitenlandse vijand. De term ‘de vijfde colonne’ is afkomstig uit de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). Maar wie de term precies heeft bedacht, is behoorlijk omstreden.’

Logo La Quinta Columna with the eternal flame

‘De Eeuwige Vlam’ als vijfde kolom

Waarom is de vijfde kolom in het logo afgebeeld als een ‘eeuwige vlam’?
De eeuwige vlam in het occulte, weten we, symboliseert het ‘Licht van Lucifer’.
De Illuminati laten altijd een occulte handtekening achter, wanneer ze een gebeurtenis uitvoeren, of wanneer iemand door de Illuminati wordt gedood, hetzij door een ritueel of door een uitgebreid plan; dan is hun graf meestal versierd met een eeuwige vlam. Een prominent voorbeeld is het gedenkteken van prinses Diana. Het monument heeft een eeuwige vlam in de Ponce de L’Alma-tunnel in Parijs, waar ze stierf. Het Amerikaanse vrijheidsbeeld bijvoorbeeld draagt ook de eeuwige vlam.

Wat doet deze vlam in het logo, en in vele logo’s wereldwijd?
Presenteert La Quinta Columna met miljoenen aanhangers de kracht van het ontwaken van het valse licht van Lucifer, satan, in de mens, en wil het ons voorbereiden op de komst van de antichrist?

Let ook eens goed op de andere drie afbeeldingen op hun homepage, en wees ook zeer alert met deze mensen.

 

20.000 tot 30.000 nanodeeltjes

New Age ‘christen’ Celeste Solum zei ooit eens tegen Vrijmetselaar David Icke:
“Ze zijn ons lichaam aan het ombouwen en opnieuw bedraden. Ieder van ons heeft nu 20.000 tot 30.000 nanodeeltjes… Ze zijn niet actief… Op dit moment hebben ze een zintuiglijke capaciteit…”

Dus al die nanodeeltjes, die zich in ons lichaam bevinden – afkomstig uit de lucht, ons eten en drinken, ons drinkwater, schoonmaakmiddelen, make-up, kleding, medicijnen, vaccins, etc. – zijn volgens Celeste (nog) niet actief, maar hebben een sensorisch vermogen: kunnen dingen waarnemen, voelen, tasten…

 

Zie ook:

Complex Microtechnology in Pfizer vaccine vial

 

Bron:

EL ORIGEN DE LA COVID19 Y OBJETIVO FINAL

You may also like