‘Glowing in the dark’: Mondkapjes en PCR tests bevatten Nanotech afleversysteem zonder uw medeweten of toestemming!

Nanoshot voor uw brein: COVID PCR tests bevatten lichtgevende nanodeeltjes en nanofibers met een doel: om ‘iets’ af te geven in uw hersenen onder andere. Is de test tegelijkertijd een vaccin?

Een studie van de Johns Hopkins University liet zien dat mensen ook kunnen worden gevaccineerd middels PCR tests. Is een PCR test dan een geheime vaccinatie?, vraagt menigeen zich af.
Het is zeer zeker mogelijk om medicatie toe te dienen met een wattenstaafje… met wattenstaafjes zoals die worden gebruikt bij PCR tests.

Steeds meer mensen beginnen te beseffen, dat nano mondkapjes en Covid tests shots van nanobots naar de hersenen afleveren, maar ook andere delen van het lichaam kunnen bereiken, zoals de longen en darmen.

Killer injecties

Experimentele mRNA injecties worden ten onrechte als vaccins bestempeld. Deze Covid vaccins zijn helemaal geen vaccins, maar een vorm van gentherapie met een speciaal Nanotech toedieningssysteem. Met andere woorden: genetische manipulatie.

Volgens een interne studie van Health Human Services en Harvard, wordt minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins gerapporteerd door de overheid aan meldingssystemen voor vaccinatieschade. Dit zou betekenen dat de werkelijke sterfgevallen in Europa door de experimentele Covid injecties ongeveer 99% hoger zijn dan wat wordt gerapporteerd! Dat zou je mond moeten doen openvallen.

Waar is het toezicht?

Zouden de werkelijke sterfgevallen en bijwerkingen niet moeten worden gerapporteerd? Het is duidelijk dat Big Pharma en de media iets voor ons te verbergen hebben! Mensen worden op grote schaal bedrogen en omgekocht, om in te stemmen met hun eigen sterfgevallen.

Onderstaande video laat duidelijk zien dat PCR tests oplichtende nanodeeltjes bevatten… denk daarbij aan Luciferase:

 

COVID PCR TESTS CONTAIN GLOWING NANOPARTICLES WITHOUT INFORMED CONSENT | NANOFIBERS FOR YOUR BRAIN!

 

Luciferase enzym

Luciferase is een algemene naam voor een klasse enzymen, die in de natuur voor licht geven zorgen. De naam is afgeleid van Lucifer (Satan), wat ‘licht-drager’ betekent. Nu blijken PCR tests van dezelfde duivelse technologie gebruik te maken.

Niet alleen in de vaccins, maar ook in de tests?

Celeste Solum sprak al over ‘briljante’ robots, toen ze het had over nanotechnologie in vaccins. Geen gewone robots, maar briljante robots. En ze vermenigvuldigen zich door het hele lichaam! Net als kunstlicht proberen ze ‘het licht’ te zijn, maar er is maar Eén Licht, en dat is Jezus Christus.

Je kunt deze nanodeeltjes zien als super kleine zelfbesturende voertuigen.

Het kunnen in feite lichtdeeltjes zijn, zoals fotonen, of ze kunnen donker licht gebruiken. Men heeft een grafeen batterij ontwikkeld, dus deze nanodeeltjes komen echt met hun eigen batterijenpakket, of ze oogsten het uit de omgeving: uw lichaam. Deze robotkolonies zijn onbemande beschavingen, nanobots, die zelfs binnenin je bloedbaan kunnen leven. En dat is wat ze van plan zijn te doen!

Bovendien, in maart 2020 werden Coronavirus ‘testkits’ aangetroffen, op weg naar het VK, die zelfs besmet waren met het Coronavirus! De Covid testkits van de CDC, die in februari 2020 door de VS werden verspreid, werden ook betrapt op besmetting met het Coronavirus!

 

Sommigen melden klachten na de PCR test 

Er zijn veel onderdrukte meldingen na het nasofaryngeale uitstrijkje, ook wel bekend als de PCR (Polymerasekettingreactie) test. Na zogenaamd op Covid te zijn getest, worden deze symptomen gerapporteerd:

* Hoofdpijn
* Misselijkheid of braken
* Cognitieve stoornissen
* Ziekte
* Lekken van heldere, waterige hersenvloeistof uit de neus
* Beroerte
* Plotselinge dood

Het nasofaryngeale uitstrijkje wordt, zoals we weten, genomen uit een uiterst kwetsbaar gebied, direct bij de bloed-hersenbarrière. Deze medische procedure is een gewelddadige en invasieve exploitatie van uw basisrechten!
Helaas worden nanobots niet gebruikt om ons te genezen; in plaats daarvan zijn ze geprogrammeerd voor vernietiging.

 

Koolstofnanobuisjes in mondkapjes en wattenstaafjes van de PCR tests

Op bijna zwarte wormen of parasieten lijkende nanobuisjes zijn inmiddels gevonden in zowel mondkapjes als Covid tests over de gehele wereld. Ze kunnen meestal niet met het blote oog worden gezien, maar onder een microscoop zijn ze wel zichtbaar.

Deze nanobuisjes beginnen te bewegen en worden geactiveerd door o.a. warmte en vocht, en dan bewegen ze zich net als een parasiet. Nanobuisjes activeren ook op energiefrequentie; onze lichamen zijn letterlijk batterijen. Maar ze kunnen ook worden geactiveerd door laserstralen.

Een koolstofnanobuis is een opgerolde laag van grafeen, hol van binnen, waarbij de lengte tienduizenden malen groter kan zijn dan de doorsnee. Koolstofnanobuisjes hebben veel interessante eigenschappen, waardoor zij geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, onder andere in nanotechnologie, elektronica, optica en nieuwe materialen.

Carbon nanotubes

Wat we hier kunnen zien, zijn ook koolstofnanobuisjes, die daar niet bij toeval zijn geplaatst. Koolstofnanobuisjes zijn ontworpen als een antigeenafgiftesysteem, in zowel kunstmatige als levende organismen.

Covid vaccins, mondkapjes en tests worden dus niet gegeven voor uw bescherming.

Dit zijn experimentele, medische instrumenten, geprogrammeerd om uw cellen binnen te dringen en een dodelijke lading rechtstreeks in uw cellen af ​​te leveren voor genetische manipulatie.

Een baanbrekende nieuwe studie onthulde, dat experimentele, medische hulpmiddelen van Nanotech reeds in 43 toonaangevende vaccins worden gebruikt. Bovendien, Nanotech wordt ons al lange tijd via ons voedsel o.a. toegediend. Het wordt bestempeld als een ‘vitamine- en mineralensupplement’, of op andere manieren vermomd, ondanks dat het bekend is, dat dit het lekkende darmsyndroom en auto-immuunziekte kan veroorzaken.

Grafeen vergelijkbaar met asbest

In april waarschuwde Health Canada voor microscopisch kleine grafeendeeltjes, die in mondkapjes worden gebruikt, en die ernstige longschade kunnen veroorzaken. Echter, het verkoopargument is, dat het u beter beschermt tegen het zogenaamde virus. Maar het gebruik van mondkapjes met grafeen is vergelijkbaar met de hele dag asbest inademen! Aldus Health Canada.

Grafeen ontworpen als drager van geneesmiddelen en vaccins

Grafeen wordt gebruikt voor het bepalen en manipuleren van DNA. Dus waarom worden volgens rapporten ook nanobuisjes van grafeen aangetroffen in luiers en maandverband?

Na inname of inademing passeert het grafeen met nanobots gemakkelijk de bloed-hersenbarrière. Het is bewezen dat ze giftig zijn voor onze lichaamscellen, wat resulteert in oxidatieve stress, inflammatoire cytokineproductie en DNA-mutatie. Ze worden ook geprogrammeerd om celdood te veroorzaken.

Nano zilver afgekeurd

Nano zilver in mondkapjes wordt op de markt gebracht als zijnde iets positiefs, omdat het een sterk antimicrobieel middel is, wat betekent dat het bacteriën en schimmels doodt. In feite infecteren deze producten je met geprogrammeerde nanobots en experimentele medicijnen, ook uw kinderen!
Nano zilver wordt ingebracht in de nanobuisjes, die halfgeleiders zijn voor het transport van een medicijnlading.

Nano Silver mouth mask danger

Noch de EPA, noch de FDA heeft nano zilver goedgekeurd voor gebruik in gezichtsbedekkingen of mondkapjes. De EPA kwalificeert nano zilver zelfs als een pesticide! Bovendien is nano zilver in mondkapjes een gevaar voor het milieu.

Koolstofnanobuisjes als dragers voor vaccins

Nanobuisjes werden ook zeker ontwikkeld voor de levering van vaccins in Europa. Zie hier het bewijs.

Door de elastische aard van dit materiaal kunnen de Hydrogels en Nanobuisjes verschillende vormen en maten aannemen, krimpen en uitzetten.

Wat betekenen koolstofnanobuisjes en nano zilver voor uw gezondheid?

De medicijnlading erin heeft het vermogen om het zuurstof opnemen van uw cellen te ondermijnen. Nano zilveren nanobots zijn ook geprogrammeerd om door het celmembraan van longcellen te gaan en ze te vernietigen.

De PCR test maakt het mogelijk je te traceren!

Voormalig FEMA medewerker en klokkenluider, Celeste Solum, heeft al eerder iets schokkends onthuld uit documenten van de Amerikaanse overheid: iedereen die getest is op COVID heeft een magnetisch baken gekregen. Je bent dan letterlijk getagd; je bent voorzien van een streepjescode, en ze kunnen je traceren.

DNA oogsten

Bill Evanina trad in januari 2021 af als hoge contraspionage official bij de Amerikaanse regering. Ze gaf een ​​zeldzame en dringende waarschuwing:

“Buitenlandse machten kunnen biometrische informatie van COVID tests verzamelen, opslaan en benutten.”

 

Mondkapjes, Covid tests en vaccins als biowapens

Ze maken deel uit van een dodelijk medisch experiment voor genetische manipulatie en depopulatie. Dit zijn wapens, die worden gebruikt om de bevolking tot slaaf te maken en te verminderen.
Dit is in strijd is met de Code van Neurenberg, en in strijd met de wetten op geïnformeerde toestemming.

Wat is de Code van Neurenberg?

De Code van Neurenberg is een set ethische onderzoek principes, met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de NAZI-experimenten, die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.

Niemand mag echter experimentele medicijnen in uw lichaam toedienen, zonder uw geïnformeerde toestemming!

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/breaking-news-celeste-solum-over-wat-er-in-het-virus-en-het-gates-vaccin-zit-volledige-tekst/

 

Bron:

https://tapnewswire.com/2021/04/masks-covid-tests-contain-nanotech-vaccines-without-informed-consent/

You may also like