Geheime informatie – Homeland Security: Vaccinatiekaarten met chip komen naar de VS

Men zal zelfs geen benzine kunnen kopen zonder vaccin. Het zal worden geïntegreerd in kassa’s, en bijgewerkt met oneindige boostervaccins.

Een bron informeerde mij, Harold Turner, als volgt:
Het Amerikaans Department of Homeland Security werkt aan een vaccinpaspoort kaart, uitgerust met een chip, die door burgers kan worden gebruikt om iets te kopen.

Het zal worden geïntegreerd in kassa’s (zoals een creditcardlezer op dit moment), en om de kassière zelfs een verkoop te laten inslaan op een kasregister, moet de kaart worden gepresenteerd en ingevoerd.

U zult niet eens benzine kunnen kopen zonder die kaart.

Bovendien zal de kaart worden bijgewerkt met alle vaccinboosters, die zij vereisen dat u nodig heeft. Geen booster betekent geen update, wat vervolgens wordt geclassificeerd als ‘ongevaccineerd’.

De inschatting binnen het Department of Homeland Security is, dat de meesten geen problemen zullen hebben om dit te implementeren. Verder gebruikte Homeland Security de ‘diefstal van de verkiezingen van november 2020’ als rechtvaardiging voor hun mening over het vaccinatiepaspoort.

App voor smartphones

Eén van de andere informatie items was de vermelding van een ‘app’ voor mobiele telefoons, die hetzelfde zou doen als de kaart met chip.

Het lijkt erop, op basis van wat ik heb gehoord, dat de bedoeling binnen de Amerikaanse regering is, om te voorkomen dat burgers die het vaccin weigeren, zich inlaten met enige vorm van handel. Dit zou een complete en totale blokkade zijn tegen ons bestaan ​​in de samenleving!

 

Verplichte microchip in 2022?

Tom, een van de vrienden van David Goldberg, gaf in 2019 aan, dat je zeker een paspoort nodig zult hebben. En om een paspoort te verkrijgen, zullen ze een microchip gaan verplichten; dit komt in 2022. Het maakt deel uit van Project Zyphr. In 2022 krijg je geen paspoort zonder een of andere microchip, zei hij.

 

Bronnen:

https://thesecondnews.com/covert-intel-homeland-security-vaccine-cards-with-chip-coming-to-usa-cant-even-buy-gasoline-without-vax/

Israeltodaynews.blogspot.com

You may also like