Dit verklaart alles: The Secret Covenant (Nederlandse ondertiteling)

Het Geheime Verbond werd op 21 juni 2002 uitgelekt. Het bleek de blauwdruk te zijn voor een meestersamenzwering om de wereld te domineren.

Het document kwam binnen via een van de Bankindex-formulieren, waarbij de auteur een onbruikbaar e-mailadres achterliet. De auteur van ‘The Secret Covenant’ is onbekend.

Vragen over de oorsprong van dit document zijn al vele malen gesteld. De meesten hebben het zelfs afgedaan als een werk van complete fictie.

Degenen met een dieper begrip van de dingen in dit duivelse manifest, kunnen het niet ontkennen of negeren. Het bleek de blauwdruk te zijn voor een samenzwering om de wereld te domineren. Het beschrijft hoe zij zouden opereren om de mensheid te misleiden, te controleren, te onderdrukken en te vernietigen.

Het stuk is zó overtuigend, dat men gelooft dat het een authentiek bericht was van een lid van de Illuminati. Het is zo krachtig in zijn verklaring, dat je je niet kunt voorstellen dat het een hoax is. Iedereen met een gezond verstand zal merken, dat we al in die wereld leven. Zie het op z’n minst als een waarschuwing, maar hoe velen zullen het geloven?

 

THIS EXPLAINS EVERYTHING (DUTCH SUBTITLES)


Nu begint het allemaal duidelijk te worden…

 

Bronnen:

End Times Productions

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm

You may also like