Baby’s geboren met een ander uiterlijk en een lager IQ, 9 maanden na de vaccinatiecampagne

De zogenaamde ‘pandemische baby’s’ zijn baby’s, die tijdens de pandemie zijn verwekt en die bovendien het product zijn van ouders, die zijn ingeënt met het COVID-19 ‘vaccin’.

Nu er 9 maanden zijn verstreken, sinds het begin van de vaccinatiecampagne, zijn er in landen als het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten enkele alarmerende video’s viraal gegaan, die baby’s laten zien met een ander uiterlijk, en die op een lager cognitief niveau lijken te zitten dan gemiddeld.

La Quinta Columna geeft commentaar op de pandemische baby’s, van wie de beide ouders werden geïnjecteerd tijdens de campagne van december 2020. Een gevolg van grafeenoxide?

 

La Quinta Columna on Pandemic Babies


Of bekijk de video hier.

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Ricardo Delgado: Er verschijnen video’s van de eerste baby’s die na 9 maanden worden geboren, sinds de vaccinatiecampagne in december startte. Vooral in het VK en de VS. Dit is wat verloskundigen zien, wanneer beide ouders zijn ingeënt met de stof grafeen. Wat we weten, beïnvloedt grafeen de beweeglijkheid van het sperma bij mannen, en de hormonale regulatie bij vrouwen ter hoogte van de hypothalamus. En ook bij mannen, beïnvloedt het de spermatogenese, het proces van het maken van zaadcellen.

We zien, dat baby’s die geboren worden er raar uitzien…. vreemd. Het is zoiets als een fase, die lijkt op een verlaging van het IQ. Iets dat dicht in de buurt komt van de trisomie van chromosoom 21, wanneer een baby drie exemplaren van chromosoom 21 heeft, in plaats van de gebruikelijke twee. Het lijkt op een fase tussen het syndroom van Down en een persoon met een gemiddeld IQ. Met kenmerken, die lijken op het syndroom van Down, zonder het syndroom van Down te zijn. En we zien al minstens een dozijn gevallen, die worden geverifieerd door verloskundigen!
Het gaat om video’s van baby’s, van wie de ouders zijn ingeënt, beiden. De beelden zijn schokkend, aangezien we een baby zien. Het is echter de verloskundige die aan het woord is. We zullen het laten zien.

Dr. José Luis Sevillano: Eind 2020, ik meen me te herinneren dat ze in het VK zijn begonnen met vaccineren, in december…

Ricardo Delgado: Ze begonnen op 27 december.

Dr. José Luis Sevillano: Nu, er worden op dit moment kinderen geboren. Deze kinderen worden dus in september geboren. Op welke basis zeggen ze al 9 maanden lang dat het vaccin veilig is, en bij zwangere vrouwen kan worden geïnjecteerd? Waar hebben ze onderzocht dat het vaccin veilig kan worden toegepast op populaties van deze omvang? Op welke zwangere vrouwen hebben ze deze vaccins onderzocht, voordat ze het in 2020 konden autoriseren?
Dit zijn niets anders dan leugens! En het serieuze probleem hier is, dat mensen het zien en het zich niet realiseren. Je kunt een zwangere vrouw bijna niets geven, zelfs geen paracetamol. En als ze mij onder druk zetten, zeg ik: ‘Nee, neem niet te veel. Het kan dit en dat veroorzaken…’ Je moet in feite alles met een vergrootglas opmeten en goed bekijken, voordat je medicijnen toe zou dienen.
Desondanks wordt aangenomen, dat het vaccin aan zwangere vrouwen kan worden gegeven! Nee, ze gaan gewoon door en vaccineren zwangere vrouwen. Punt uit. En ze geven nergens om.

Ricardo Delgado: Nu, zoals ik al zei, dit filmpje moet je met een korreltje zout nemen. De vertaling van wat de verloskundige zegt, maakt duidelijk dat ze ziet dat vooral de baby’s van gevaccineerde ouders anders zijn. Tot het punt echter dat we verschillende gevallen hebben gezien, zoals gebeurde met de kwestie van magnetisme – er waren er miljoenen -, zullen we het op dit moment met een korreltje zout nemen.

Hier gaan we… (excuses voor de taal):

Verloskundige: Laat me je iets vertellen. Als je geen pandemische baby hebt, kun je niet bij mij zitten. Snap je wat ik bedoel? Dan zul je dit niet begrijpen… Deze nieuwe, pandemische baby’s zijn anders gebouwd. Totaal verschillend.
Als ik mijn laatste baby had gehad, die ik tijdens een pandemie zou hebben, zou ik de moeder zijn van één kind. Ik zou er geen drie hebben, omdat ze anders zijn gebouwd. Ik probeer je te vertellen dat ze anders zijn gebouwd. Ze zijn niet zoals de andere kinderen. Ze komen naar buiten, uit de baarmoeder, met een houding… een ander gedrag.
Als ik haar als eerste had gehad, zou ik maar één kind hebben, zeg ik je. Dus als je geen baby van 2020 of 2021 hebt, kun je niet bij mij zitten… me niet begrijpen. Praat dan niet tegen me. Laat me … met rust; maak dat je weg komt. Omdat je niet weet hoe moeilijk het is om een ​​pandemische baby te krijgen… (op de wereld te helpen?).

 

Bron:

https://www.orwell.city/2021/09/pandemic-babies.html

You may also like