De ware betekenis van Kerstmis, de Saturnaliën, aan het licht gebracht

Kerstmis exposed! Niet eerder dan 330 jaar na Christus werd 25 december door een Paus gekozen, een datum waarop tevens veel ritueel misbruik plaatsvindt.

Eindtijdnieuws.com
12 december 2023

 

Het komt niet als een verrassing dat de mainstream media, zoals de CNN, de tech-, AI-, en transhumanistische agenda aan het pushen zijn middels conditionering, nu de satanische feestdag ‘Kerstmis’ nadert.

25 december: de verjaardag van de zon!

In 1466 na Christus blies Paus Paulus II van de Katholieke kerk ‘Saturnalia’ (of de Saturnaliën), de oude viering van de god Saturnus (satan), nieuw leven in als een soort Winterzonnewendefeest, dat gehouden werd tussen 17 en 23 december. Na de Saturnaliën feesten en een dag vasten, werd de vernieuwing van het licht (Lucifer, ‘lichtbrenger’) en de komst van het nieuwe jaar in het latere Romeinse Rijk op 25 december gevierd als de ‘Dies Natalis Solis Invicti’, de ‘Verjaardag van de Onoverwinnelijke Zon’ (Saturnus), ook wel bekend als de ‘Liberalia’.

Neem geen deel aan een satanisch ritueel

Neem geen deel aan deze heidense zonaanbidding! Vandaag de dag heet het gewoon Kerstmis, maar het is precies hetzelfde ritueel, en alle Saturnus/satanische symboliek is nog steeds aanwezig. Bovendien, ‘Santa’ betekent ook nog eens satan.

Wanneer je Kerstmis viert in deze tijd, neem je deel aan een satanisch ritueel ter ere van de god Saturnus, je weet wel, de god van TPTB (‘The Powers That Be’). En het geven van geschenken is gewoon symbolisch voor het offeren, dat onder meer in de oudheid plaatsvond in de Tempel van Saturnus.

Het is ook geen toeval dat de eerste Jezuïetenpaus, zoals in Paus Franciscus, zijn geboortedag heeft op 17 december, de begindatum van het oude Romeinse Saturnalia-ritueel.

Saturnalia = 35
Catholic = 35
Jesuitism = 35
Holy See = 35
Baphomet = 35
Satan = 35
Santa = 35
Satanic Ritual = 35
Ritual Killing = 35

Virtual Gaming = 56
Virtual Worlds = 56
Christmas = 56
Masonic Ritual = 56
Society of Jesus = 56
Freemasons = 56

Wat houden TPTB toch veel van hun cijfers & gematria, van woorden en zinnen tot en met geboortedata!

Je hoeft alleen maar een Gematria teller te gebruiken om daar achter te komen. Ikzelf zou nooit gematria willen beoefenen, omdat deze numerologie verbonden is met de Illuminati en hun magie/hekserij, maar ook met andere occulte sekten. En ik denk niet dat het ook maar iets te maken heeft met het vroegere Christendom, en dat de eerste Christenen deze geheime leer beoefenden, zoals de fakestream media ons wil doen geloven.

De eerste gelovigen hadden absoluut geen belangstelling in Kerst

Nee, de ‘gezegende hoop’, ook wel de Opname genoemd, was de vlam, die hun toewijding aanwakkerde: een gelukkige, gezegende hoop om jaloers op te zijn, handelend over de vergadering met de Here Jezus in de lucht. Deze gebeurtenis mogen Christenen gaan meemaken, die gehoorzaam zijn aan Zijn stem. De basisvereiste van God is dat we luisteren naar Zijn stem, en er vervolgens naar handelen.

Daarna zullen wij, de overgebleven levenden, tegelijkertijd met hen [de gelovigen, die vanuit hun graf opstaan] worden weggevoerd in de wolken om de Heer in de lucht te ontmoeten, en zo zullen wij altijd bij de Heer zijn!  1 Thessalonicenzen 4:17

 

Weet dat, in vroegere tijden van vervolging, de ware Christenen er zó uitgepikt werden, doordat zij hun huizen niet versierden tijdens de ‘Saturnaliën’, omdat zij de oorsprong ervan begrepen.

Niet eerder dan 330 (33!) na Christus werd 25 december door een Paus gekozen, een datum waarop SRA ofwel satanisch ritueel misbruik intens is!

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/wat-is-de-oorsprong-van-kerstmis-hoe-ondervonden-de-vroege-christenen-kerstmis/

 

Bron:

This Christmas, Transhumanism: The Decline of Humanity

You may also like