De echte reden waarom gloeilampen verboden zijn – LiFi: IoT met de snelheid van het licht

Draadloze data verkregen van elke LED lamp; LiFi ontsloot de derde industriële revolutie; elke LED lamp heeft zijn eigen IP-adres.

Eindtijdnieuws.com
1 augustus 2023

 

Draadloze optische netwerktechnologie, die LED lampen gebruikt om onze gegevens te verzamelen….

Wees je bewust hiervan: ‘licht wordt data’

‘LiFi is een revolutionaire draadloze verbinding, die tot 100 keer sneller kan zijn dan WiFi.
Stel je voor dat je verbinding kunt maken met snel internet, door gewoon op een lichtschakelaar te drukken. LiFi is een draadloze optische netwerktechnologie, die Led lampen gebruikt, om gegevens te verzenden [en nog veel meer]. In wezen is LiFi een op licht gebaseerde WiFi, die licht gebruikt, in plaats van radiogolven, om [jouw en mijn] informatie te verzenden.
Tal van organisaties wereldwijd zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van LiFi-technologie….’ Tot zover.

Vanaf vandaag, 1 augustus, wordt het voor winkels illegaal om nog gloeilampen te verkopen, althans, in de Verenigde Staten. Dit is de reden en hun doel:

 

The Real Reason Incandescent Light Bulbs Were Banned – LiFi

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Draadloze data van elke LED lamp!

Reeds 11 jaar geleden, voorzegden TPTB ons al….

‘Wat, als elke gloeilamp in de wereld ook gegevens zou kunnen verzenden? Op TEDGlobal demonstreert Harald Haas voor het eerst een apparaat, dat nu juist dat kan! Door het licht van een enkele LED te laten flikkeren, een verandering die te snel is voor het menselijk oog om te detecteren, kan hij veel meer gegevens verzenden dan een mobiele zendmast…. en dat op een manier, die efficiënter, ‘veiliger’ en wijdverspreider is.’

 

LiFi om de derde industriële revolutie te ontgrendelen

7 jaar geleden….

‘Heb je ooit gehoord van de term ‘Internet of Things’ [Internet der Dingen]? Het is al zichtbaar dat steeds meer voorwerpen, die we in ons dagelijks leven gebruiken, verbonden zijn met het internet. Er zijn zoveel verschillende technologische oplossingen, die veel mogelijkheden bieden ‘om het leven een stuk gemakkelijker te maken’, maar het beïnvloedt onze samenleving ook in verschillende aspecten. We zijn blij dat Prof. Harald Haas bij TEDxWHU aanwezig is. Hij werkt aan een aantal geweldige technologieën, en zal zijn gedachten en laatste resultaten met ons delen. Eén van zijn belangrijkste onderzoeken heet Li-Fi, de overdracht van gegevens via licht….
Als expert op het gebied van mobiele communicatie heeft hij al meerdere toespraken gehouden op TEDGlobal over hoe gegevens kunnen worden verzonden met alleen licht, door LED lampjes te veranderen in apparaatjes die gegevens verzenden.’

 

PureLiFi demonstration Tedx – 2017

TPTB wensten zo’n 6 jaar geleden, dat elk LED lampje een internettoegangspunt zou worden

Zij willen dat WiFi alomtegenwoordig is, overal! LiFi echter zou veel ‘voordeliger’ zijn dan WiFi, veel ‘zuiniger’ en daarom ‘beter voor het milieu’. Dat is hoe ze het aan de massa verkopen.

Let op! Als je de lichten dimt, zal LiFi nog steeds werken; daar hebben ze wel voor gezorgd middels een ‘speciale ontvanger’. Hoe hun technologie werkt? Dat blijft een geheim.
Maar, daar waar veel zonlicht is, is er een probleem. Dus daar hebben ze ook wat op bedacht: smart cities ofwel slimme steden.
In 2017, of wellicht veel eerder, was LiFi al een realiteit, klaar om op belangrijke locaties gebruikt te worden.

 

Volgens de fakestream media en volgens EPA (United States Environmental Protection Agency)….

zijn ‘veel lampen’ vrijgesteld van de eisen van de nieuwe wet, zoals warmtelampen, speciale lampen, autolichten en -koplampen, en lampen in apparaten.
Maar zouden deze lampen en (slimme) apparaten niet gewoon reeds getagd zijn en een chip in zich hebben?
Vertrouw ik MSN 100%? Absoluut niet!

 

Commentaar Marie W: 

‘Ik denk dat mensen uiteindelijk een andere, demonische, dimensie zullen kunnen zien met een bril (zoals Apple die maakt). Daarna, denk ik, dat ze mensen zullen proberen te overtuigen om het ook te implanteren (denk aan Elon Musk). Het bestuurt ook zelfrijdende auto’s en nog veel meer. Ik heb net geleerd hoe demonisch het computerprogramma is dat de meeste van onze medische gegevens opslaat. Ze hebben het over AI…. en bijna de hele wereld heeft haar medische dossiers op het internet of in de Cloud (MyChart).’

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/insider-aman-jabbi-de-laatste-lockdown-smart-straatverlichting-die-kan-doden-cbdc-digitale-id/

 

Bronnen:

What is LiFi technology?

The Energy Department isn’t banning all incandescent light bulbs

You may also like